שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

מס’ מנות: כ-6 מנות

רכיבים

במיה משקית קפואה (600 גרם)

1 בצל בינוני קצוץ דק

4 שיני שום כתושות

חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים

3 כפות מלאות רסק עגבניות

כוס וחצי (360 מ"ל) מים רותחים

חצי כפית פפריקה מתוקה

כפית שטוחה מלח

רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים שום כתוש, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות וכוס וחצי מים ומערבבים. מוסיפים את הבמיה (אין צורך להפשיר) ומתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

-מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה במשך כ-30 דקות (יש לערבב מידי פעם). טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת וניל וקוקוס
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
רותי (11:57 17.03.2020)

מכינה את זה פעם שנייה.
יוצא נהדר.
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:42 17.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רותי

Avatar
מארי (11:49 19.02.2020)

היי אפרת,
תתחדשי על האתר החדש (:
אפשר להמיר את העגבניות המרוסקות מקופסת שימורים בעגבניות טריות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 19.02.2020)

תודה 🙂
כן, אפשר לרסק או לגרד בפומפיה 2 עגבניות טריות (בלי הקליפה).

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.