שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6 יחידות בלינצ'ס בקוטר של 22 ס"מ

סוג: חלבי

מצרכים:

כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן

כף (12.5 ג’) סוכר (לחיזוק המתיקות ניתן לשים 2 כפות סוכר)

קמצוץ מלח

כוס וחצי (360 מ”ל) חלב

2 ביצים

כפית תמצית וניל

3 כפות שמן

מלית הגבינה:

250 גרם גבינה לבנה

2 כפות (25 ג’) סוכר

כפית תמצית וניל




אופן הכנה:

-מניחים את הגבינה הלבנה במסננת כרבע שעה לפחות.

-בינתיים מכינים את בלילת בלינצ’ס: מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה, לפי הסדר בו רשומים, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם נוצרו גושים ואין לכם מטרפה- מומלץ להעביר את הבלילה במסננת דקה).

-משמנים מחבת בקוטר של כ 24-26 ס”מ ומחממים על אש בינונית, כשהמחבת חמה יוצקים כמות של כ3/4 מצקת ומטים את המחבת לצדדים בצורה מעגלית כדי שהבלילה תכסה את כל תחתית המחבת בצורה אחידה (זו צריכה להיות שכבה דקה). מבשלים על אש בינונית במשך כדקה וחצי-שתיים. הופכים בעזרת תרווד צד ומבשלים עוד כדקה. מעבירים לצלחת. משמנים שוב את המחבת וממשיכים הלאה עם יתר הבלילה.

-מערבבים את הגבינה שסוננה עם הסוכר ותמצית הוניל.

-הרכבת הבלינצ’ס: מניחים בלינצ’ס על צלחת, מניחים בחלק התחתון כף גדושה ממילוי הגבינה. מקפלים את החלק התחתון כלפי מעלה בכדי לכסות את המילוי ולאחר מכן מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים עד הקצה. מגישים מיד או מניחים בקופסא אטומה ושומרים במקרר.

*לפני ההגשה מומלץ לטגן את הבלינצ’ס במחבת עם מעט חמאה משני הצדדים עד להזהבה ולפזר אבקת סוכר/ סירופ.

*מומלץ לזלף מעל סירופ מייפל/דבש או להגיש עם פירות יער.

בלינצ'ס גבינה - שלבי הכנה

מתכון לבלינצ’ס גבינה, בלינצ’ס מתוק

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות מקמח חומוסעוגיות מקמח חומוס
מרק קישואים ואפונה מרק קישואים ואפונה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מרים (20:59 28.12.2024)

מתכון מדהים , קיבלתי המון מחמאות , הפניתי את המחמאים אליך אפרת !!!
כל מתכון שלך יוצא נהדר, תודה רבה וחג שמח.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 28.12.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
חג שמח

avatar
מרים (17:06 18.12.2024)

וואוו יצא ממש טעים!
ותודה על האתר המדהים,
יש בו כל כך הרבה רעיונות וגיוונים מחומרים זמינים ונוחים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 18.12.2024)

❤️❤️

avatar
lea (10:55 19.11.2024)

כמה ימים אפשר לשמור במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:27 19.11.2024)

אפשר לשמור במקרר כ-3 ימים.

avatar
אביבית (19:46 16.11.2024)

שבוע טוב! האם אפשר להקפיא רק את העלים של הבלינצ’ס (בלי המילוי)? האם זה אותו הדבר עבור פרווה? או שעדיף להקפיא את העלים עם המילוי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:37 16.11.2024)

כן אפשר. עדיף להקפיא בלי המילוי.

avatar
שלי (19:07 10.10.2024)

הסוכר לא נמס בגבינה , ממש מורגש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:53 10.10.2024)

בגלל זה חשוב לערבב היטב עד להמסה.
גם יכול להיות שהשתמשת בסוכר במרקם גרגירי יותר.

avatar
שלי (22:32 10.10.2024)

השתמשתי בסוכר חום.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:54 11.10.2024)

אז זאת הסיבה.
סוכר חום יותר גרגירי מסוכר לבן

avatar
לאה (09:45 5.07.2024)

היי אפרת
אני רוצה לעשות את המתכון פרווה
במה להחליף את החלב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:50 5.07.2024)

שימי מים

avatar
ש.פ. :) (16:59 9.06.2024)

הי אפרת 🙂 אני רוצה להכין את החבתיות לבלינצ’ס כמה שיותר מוקדם. אני אוהבת להתארגן מראש לחג. כמה זמן החבתיות נשארות טריות? אפשר להקפיא אותן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:22 9.06.2024)

את יכולה להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.

avatar
אביגיל (13:23 5.06.2024)

אפרת האלופה תודה על המתכונים
תגידי אפשר להחליף בקמח אחר למי שרגיש לגלוטן
קורנפלור ילך עם זה טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:46 5.06.2024)

עדיף להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח כרגיל או תמי:)

avatar
נורית (10:31 1.06.2024)

היי אפרת, המון תודה על המתכון,
בהכנת הבלילה לחביתיה עצמה האם אפשר להשתמש בחמאה מומסת במקום בשמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:36 1.06.2024)

כן אפשר:)

avatar
נורית (19:48 1.06.2024)

תודה , הכנתי , הקפאתי
בערב החג אפשיר ואכין את המילוי

avatar
ברכה לוי (20:43 1.05.2024)

הי, הכנתי הערב, יצא ממש טעים. הכנתי כנראה במחבת יותר קטנה כי יצא לי הרבה ממש. (לא משנה שחצי התחסל תוך כדי טיגון:))
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:54 2.05.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
ספיר (19:03 11.02.2024)

היי אפרת!
אני רוצה להכין למחר לכמות של אנשים. כבר הכנתי את הבלינצ’ס עצמם ללא המלית. אני רק חושבת שמחר יקח לי המוןןן זמן לטגן כל אחד בחמאה. יש פתאון אחר? אולי לסדר בתבנית ולשים בתנור?
בנוסף עוד שאלה בלינצ’ס אוכלים חם או קר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:38 12.02.2024)

כן אני חושבת שאפשר לחמם בתנור.
רק תחממי את התנור מראש ל190-200 מעלות ותכניסי אותם לכמה דקות.
אפשר לאכול חמים או בטמפ’ בחדר.

avatar
משיח השם (16:26 3.01.2024)

טעים

בלינצ’ס גבינה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 3.01.2024)

שמחה שיצא טעים:)

avatar
משיח השם (15:54 3.01.2024)

עם ישראל חיייייייי

ביחד ננצח

אני מאמינה בניסים

avatar
אילה (00:43 11.12.2023)

הי אפרת, תודה רבה על האתר המעולה והמושקע והמתכונים שתמיד מצליחים בקלות ויוצאים אש!!!
הכנתי את הבלינצ’ס והם לא יצאו לי מאד מתוקים. החביתיות לא יצאו מתוקות בכלל והמלית – לא מספיק בשביל לחפות על חוסר המתיקות של החביתיות, גם לא אחרי שהוספתי שקית סוכר וניל על החומרים הרשומים.
זה נורמלי? אמור לקרות כך? השתמשתי בכוס מדידה רגילה.
תודה וחנוכה שמח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:12 11.12.2023)

היי אילה,
הבלינצ’ס אמור לצאת מתקתק באופן עדין מאוד.
בכל מקרה להבא אפשר להוסיף כף סוכר נוספת לתערובת של הבלינצ’ס (אוסיף הערה במתכון).
חנוכה שמח💛

avatar
עינת (18:06 22.11.2023)

היי אפרת
הבנתי שאפשר כוס וחצי מים במקום חלב
אני מנחיה שלא משנה טמפרטורת המים
ודבר נוסף
האם אפשר במחבת רגילה ייצא טוב האם להקפיד על משהו כדי שיצא טוב גם במחבת רגילה ?
תודה מראש על העזרה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:02 22.11.2023)

היי עינת,
נכון.
זו צריכה להיות מחבת עם ציפוי שאינו נדבק/נון סטיק אחרת זה ידבק.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:31 6.10.2023)

אפשר:)
שבת שלום וחג שמח!

avatar
נעמה (12:00 28.06.2023)

שלום!
וואו אתר מנצח!
כבר ניסיתי הרבה מתכונים ויש עוד הרבה שמתחשק לי לנסות!

שאלתי- יש לי קרם מסקרפונה עם זרעי וניל- יש לך רעיון איך אני יכולה להשתמש בו למילוי של הבלינצ’סים? כמו שהוא או להוסיף לו משהו? או שלא מומלץ איתו ועדיף לעשות בו שימוש אחר?
תודה רבה!! נעמה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 28.06.2023)

היי
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
אפשר למלא בקרם בלינצ’ס או קרם שניט.

avatar
מיכל (16:57 21.05.2023)

היי אפרת, הבסיס של החגים שלנו 🙂

כמה זמן אפשר לשמור בלינצעס מוכנים בלי מילוי?
אני רוצה להכין לשבועות מוקדם כדי להפחית לחץ מהרגע האחרון…
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 21.05.2023)

היי
מומלץ לשמור יום יומיים במקרר או כשבוע בהקפאה, אבל הבלינצ’ס במיטבם סמוך להכנה(:

avatar
מיכל (21:54 21.05.2023)

תודה, יקרה 🙂
אכין יום לפני.
חג שמח!

avatar
עדינה (12:49 16.05.2023)

שלום אפרת. מאוד אוהבת את המתכונים שלך.יש לי שאלה לגבי הבלינצס החלבי אם אני רוצה להכפיל כמות שיהיה לי 12 יחידות במקום 6 יחידות אז אני פשוט עושה כל דבר כפול? תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:14 16.05.2023)

היי
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
ל12 יחידות תכפילי כמויות פי 2(:

avatar
מרים (18:12 4.05.2023)

הי, תודה על האתר המדהים!!
שאלה, אפשר להשתמש בשמנת חמוצה במקום גבינה? ואם ן מה להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:39 5.05.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהאתר!
עדיך להשתמש בחצי כמות שמנת וחצי גבינה.

avatar
עינת (17:37 7.03.2023)

היי אפרת
מכינה את המתכון עכשיו
ביצים L ? או m ?
תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 7.03.2023)

היי,
עדיף ביצים L.

avatar
תהלה (11:20 21.02.2023)

היי, בכמה צריך להכפיל בשביל שיצא לי בערך 72 מנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:43 21.02.2023)

היי,
תצטרכי להכפיל פי 12.
ממליצה להכין ב-4 פעמים, כל פעם כמות כפולה פי 3.

avatar
חיה (19:15 30.01.2023)

לגבי בלינצס תפו”א
כמה ליטר רוטב צריך בשביל 70 מנות ?
תודה רבה על הכל !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 30.01.2023)

אם התכוונת לרוטב פטריות- כ-2 ליטר או קצת יותר.

avatar
ברכה (22:25 22.12.2022)

הי אפרת
אחרי שאני מגלגלת, יש פתרון איך להדק את התחתית שלא ייפתח, אולי גבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:48 22.12.2022)

היי
התחתית לא אמורה להיפתח היות ומגלגלים כמה פעמים את הבצק. בכל מקרה אפשר להדק עם מעט גבינה.

avatar
שירה (15:49 7.12.2022)

אין על האתר שלך!!!
אחרי שטיגנתי את הראשון הוא ספג את כל השמן, לשים שוב שמן במחבת ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 7.12.2022)

אם לא נשאר שמן כדאי לשמן שוב.
שמחה שאת נהנית מהאתר❤

avatar
שירה (15:57 7.12.2022)

תודה על התגובה המהירה ,יצא ממש טעיםםםםםםםם!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 7.12.2022)

איזה כיף לשמוע❤

avatar
אפרת שהר (01:54 5.12.2022)

היי אפרת
יש לי כמה שאלות
ממבימקום מילוי גבינה אפשר לעשות עם שוקלוד חלב?
הטעם שלו של הבלינצ זה כמו של קראפ?
ובמידה ואפשר מילוי שוקולד חלב
יש לך לתת לי מתכון למילוי שוקולד חלבי טעים! ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:28 5.12.2022)

היי,
את יכולה להכין מילוי גנאש שוקולד חלב:
בסיר על אש נמוכה לחמם 2-3 דקות חצי מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה, להוסיף חבילה וחצי (150 גרם) שוקולד חלב ולערבב עד להמסה.

avatar
דליה (11:53 3.06.2022)

שלום אפרת,
כרגיל, המתכונים שלך מאלפים.
האם אפשר להוסיף למלית גם צימוקים ותפוחי-עץ?
ואם כן – איך עושים זאת?
תודה וחג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 3.06.2022)

היי,
אפשר- כמו במתכון לשטרודל, ולהוסיף את התפוחים והצימוקים למלית.

avatar
שרון פסטו (17:24 7.11.2022)

תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת המתכון הכי טעים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 7.11.2022)

avatar
לאה (11:38 3.06.2022)

היי אפרת
יש לי ביצים L ואני עושה כמות כפולה
כמה ביצים לשים?
תודה על אתר ממכר:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 3.06.2022)

היי,
לכמות כפולה אפשר לשים 4 ביצים L.
שמחה שאת נהנית מהאתר!

avatar
שפרה (23:35 2.06.2022)

שלום אפרת היקרה
האם המלית לא יוצאת מידי נוזלית? כדאי להוסיף פודינג כדי להסמיך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:12 3.06.2022)

היי,
המלית יוצאת במרקם הנכון, אם היא תצא נוזלית את יכולה להוסיף בהדרגה מעט פודינג.

avatar
מירי (21:46 2.06.2022)

האם אפשר להקפיא את המילוי לבלינצ’ס ?

פשוט נשאר לי המון…
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:55 2.06.2022)

אפשר להקפיא את המילוי.

avatar
מירי (21:44 2.06.2022)

הי
תודה על המתכון המקסים!!!! זה המתכון הקבוע שלי לבלינצ’ס הכנתי כבר המון פעמים!!!!!!!!!!
שאלה קטנה-
היום בבוקר הכנתי את הבלילה ולא הספקתי להכין אז שמרתי במקרר מכוסה כמובן ,אני יכולה עכשיו להשתמש עם זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:54 2.06.2022)

היי,
בעיקרון לא כדאי להשהות את הבלילה, אבל אם כבר הכנת ושמרת במקרר את יכולה להשתמש בה.

avatar
יעקב פארסט (21:39 30.05.2022)

טעיםםםם….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:01 30.05.2022)

שמחה שאהבת😊

avatar
מלכה (21:35 30.05.2022)

ניתן להקפיא את הבלינצס(בגלל הגבינה)? האם אפשר להוסיף פודינג למלית גבינה או שזה לא מתאים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:00 30.05.2022)

היי,
הבלינצ’ס נשמר פחות טוב בהקפאה.
ניתן להוסיף כף פודינג וניל למלית הגבינה.

avatar
איילה חן (18:27 18.05.2022)

בס”ד

כמו תמיד המתכונים שלך ריאלים נףונגישים לכולם עם מוצרים שיש בכל בית-תודה לך!
שנית- רציתי לשאול:
1 האם ניתן להוסיף קקאו/שוקולית בכדי לקבל “בלינצס שוקולד”,מידה וכן מה הכמות?
2. יתאים מילוי קרם וניל (שמנת מתוקה+אינסטנט)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 18.05.2022)

היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים(:
1. אפשר להוסיף 50 גרם שוקולד מריר או חלב מומס. לא חושבת שיצא טעים עם שוקולית/קקאו.
2. כן, אפשר למלא בקצפת.

avatar
דקלה (14:51 16.05.2022)

היי אפרת , האם אפשר לחלק את החלב בחצי חלב חצי מים ? אין לי מספיק חלב כרגע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 16.05.2022)

היי דקלה,
אפשר(:

avatar
ר. (17:26 11.05.2022)

האם יש דרך לסנן את הגבינה לבנה מבלי להשתמש במסננת?
תודה רבה והמשך יום נעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 11.05.2022)

היי,
אפשר בדרך ה’מסורתית’- להשתמש בחיתול בד על מנת לסנן את הגבינה.

avatar
ר. (18:40 11.05.2022)

איך עושים זאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 11.05.2022)

פשוט שמים את הגבינה במרכז חיתול בד כפול, עוטפים ומניחים לסינון של חצי שעה בערך. הכי קל לקשור את החיתול עם הגבינה לברז כך שיהיה מעל לכיור.

avatar
ר. (19:01 11.05.2022)

תודה רבה על ההסבר!

avatar
רחי (22:02 3.03.2022)

דחוף מאד
אשמח לקבל את המתכון לכמות של 80 יחדיות
במחבת בגודל 20 ס”מ
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 3.03.2022)

היי,
לכמות גדולה כזו יתכן ועדיף להכין במספר פעמים ולא בפעם אחת. בכל מקרה, יש להכפיל כמויות פי 10:
15 כוסות קמח (2.1 קילו)
10 כפות סוכר
כפית מלח
15 כוסות חלב (3.6 ליטר)
20 ביצים
10 כפיות תמצית וניל
30 כפות שמן (3/4 1 כוסות+ כפית שמן)
למלית:
2.5 קילו גבינה
20 כפות סוכר (כוס וחצי)
10 כפיות תמצית וניל

avatar
ר (22:46 31.01.2022)

במלית ניתן להוסיף ריבת חלב זה יוצא וואו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:42 31.01.2022)

תודה על השיתוף😊

avatar
טל (22:18 14.12.2021)

ניסיתי להכין בלינצס, אבל השתמשתי בקמח קוקוס והבלילה ממש יוצאת מוצלחת הוספתי המון ים ועדין בטיגון נידבק.
האם יש מה שהוא לעשות עם זה אולי עוגת גבינה או להוסיף משהו? את הגבינה כבר סיננתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:18 15.12.2021)

היי טל,
קמח קוקוס פחות מתאים לשימוש במתכון הזה בדיוק מהסיבה הזו- הוא עלול לגרום למרקם שונה ולהידבקות בטיגון.
אני לא יודעת בדיוק איך יצא לך, אבל אם אפשר למלא אותם (אפשר גם לאחד 2 בלינצ’סים ובשניהם יחד למלא ולגלגל) את יכולה למלא כל בלינצ’ס ולגלגל אותו כמו רולדה ואז לקפל ל”שבלול”.
לסדר את הבלינצ’סים צמודים אחד ליד השני בתבנית עגולה.
לאחר מכן ניתן להמיס חמאה ולהבריש מעט מלמעלה, לפזר מעט סוכר או סוכר וניל מעליהם ולהכניס לתנור במצב גריל להשחמה.
לאחר האפייה להמתין שעה לקירור ואז לפזר אבקת סוכר.

avatar
רני (15:22 2.12.2021)

כמה זמן אפשר להשאיר במקרר את הבלילה של הבלינצ’עס?
(לא המילוי)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:45 2.12.2021)

היי,
מומלץ לא יותר מכמה שעות.

avatar
שלי (13:53 10.11.2021)

כמה יצא לי במחבת של פנקייקים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 10.11.2021)

היי שלי,
מעריכה שיצאו כ-14 יחידות(:

avatar
אגם (04:17 12.09.2021)

היי, האם קיים מתכון לבלינצ’ס בשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:06 12.09.2021)

היי אגם,
אין באתר מתכון לבלינצ’ס בשרי, אבל אפשר להמיר את החלב בכוס ורבע מים ולהכין מלית בשרית של עוף או בשר.

avatar
אגם (14:02 15.10.2022)

היי, לאיזה כוס הכוונה? כמה מ״ל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 15.10.2022)

בכל המתכונים שלי- כוס= כוס מדידה בנפח 240 מ”ל.

avatar
בתיה דיסקינד (11:02 10.09.2021)

יצא מעדןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!
הבלינצ’ס יצאו יפים שכולם שאלו אם זה מתכון מסובך או אם זה במכונה כשהם שמעו שלא הם בקשו את המתכון
הוספתי למילוי קצת מלית דובדבנים וזה מאוד שידרג
תודה עעעעעעעננננננננקקקקקקייייייתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!

בלינצ’ס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:49 10.09.2021)

נראה משגע, שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף ושבת שלום🌺

avatar
תמר (19:09 10.06.2021)

אפרת את מדהימה האתר שלך מציל אותי!!!
כל המתכונים שאני מכינה הם מכאן והכל קל להכנה ויוצא מוששש!
כולם אוהבים הילדים וגם הבוגרים יותר אין מתכון שהכנתי ונשאר במקרר תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 10.06.2021)

איזה כיף לשמוע! שמחה מאד שאתם נהנים מהאתר😊

avatar
דינה (00:54 16.05.2021)

יצא מצוין!!!!! מדהים!!!
מתכון מושלם
חג שמח…..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:28 16.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! חג שמח וטעים😊

avatar
בת עמי (12:16 13.05.2021)

אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? ואם כן איזה קמח את ממליצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:56 13.05.2021)

היי,
אני מניחה שאפשר.
יש כל מיני סוגים, אני אישית אוהבת את קמח תמי או כרגיל כתחליפים😊

avatar
בת עמי (13:58 13.05.2021)

איזה תמי? יש מלא סוגים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:16 13.05.2021)

אני חושבת שהכתום-קמח תמי רב תכליתי.

avatar
עינת (14:06 6.05.2021)

היי אפרת
בלי תמצית וניל ועם סוכר חום כסוכר יצא טעים גם נכון?
תודה מראש על המענה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 6.05.2021)

אפשר בלי תמצית וניל, אבל היא ממש מוסיפה. עם סוכר חום פחות מומלץ היות והוא גרגירי יותר ונוטה לא להתמוסס היטב בתערובת…

avatar
מ (15:18 4.05.2021)

הי תודה על המתכון. רציתי לשאול מה ההבדל בין הבלילה הזו לשל פנקייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:03 4.05.2021)

היי,
פנקייק אמור לצאת יותר תפוח ורך, ובלינצ’ס אמורים לצאת דקים ויציבים מספיק כדי שיהיה אפשר למלא אותם😊

avatar
פפפפפפ (20:50 20.04.2021)

יצא פשוט מושלם בעלי הוא סוג בררן והוא אהב—

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 20.04.2021)

שמחה שאהבתם! תודה על השיתוף😊

avatar
רבקה (07:53 11.04.2021)

היי אפרת שבוע טוב
אם אני רוצה להכין את המתכון היום אבל למחר האם זה אפשרי ואיך?
והאם אפשר מתכון לכמות של 4 יחידות.
תודה ויום נפלא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:33 11.04.2021)

היי רבקה,
פחות כדאי להכין כמות רק ל-4 מנות, אבל אם תעדיפי בכל זאת מצרפת לך כמויות:
כוס (140 ג’) קמח לבן
2/3 כף (8.3 ג’) סוכר
קמצוץ מלח
כוס (240 מ”ל) חלב
2 ביצים קטנות/ ביצה גדולה
2/3 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן
מלית הגבינה:
170 גרם גבינה לבנה
1/3 1 כפות (25 ג’) סוכר
2/3 כפית תמצית וניל
יום מקסים:)

avatar
רבקה (09:49 11.04.2021)

היי,
האם אפשר להכין את הבצק היום וגם לטגן אותו היום ואת מלית הגבינה מחר.
אני רוצה להכין את זה למחר.
איך עדיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 11.04.2021)

אני חושבת שהכי כדאי להכין היום רק את הבלינצ’ס (ללא המלית), ומחר לפני ההגשה לתת להם טיגון קצרצר במחבת ואז למלא במלית הגבינה.

avatar
ניסן (22:21 8.04.2021)

וואו תקשיבי אני מופתעת כל פעם מחדש מהמתכונים המוצלחים שלך!
הכנתי לארוחת ערב ויצא מדהים !!!! לא נשאר אפילו אחד בשביל התמונה….. כמו”כ שמתי פודינג וניל במקום התמצית וניל ולא טגנתי בחמאה אחרי שהבליצס הייו מוכנים
איך שסימתי להכין ולמלא בגבינה -הם נחטפו!
תודה ענקית שבת שלום וחודש טוב!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:28 8.04.2021)

שמחה כל כך לשמוע שאהבתם! תודה על השיתוף😊

avatar
מיכל (20:36 15.02.2021)

וואו מטורף זללנו !!!
ממליצה בחוםםם !!!!
אפרת מדהימה , אני כבר לא יכולה לספור בכמה
מתכונים אני משתמשת פה באתר שלך וכולם ללא יוצא מן הכלל מ-ד-ה-י-מ-י-ם !!!

בלינצ’ס גבינה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 15.02.2021)

שמחה שנהניתם!! ❤️
תודה מיכל

avatar
הודיה (08:54 10.12.2020)

ניתן להמיר את התמצית וניל בסוכר וניל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 10.12.2020)

היי הודיה,
כן, אפשר.. תשמשי ב1.5 כפיות סוכר וניל

avatar
הודיה (10:15 10.12.2020)

תודה
האתר שלך מושלם!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 10.12.2020)

תודה רבה הודיה ❤️

avatar
אפרת (20:32 26.11.2020)

מעולה! פעם ראשונה שמכינה. כבר לפי התגובות, הכפלתי כמויות. טעים מאוד. תודה!

בלינצ’ס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 26.11.2020)

נראה מעולה אפרת! 🙂
תודה רבה, שמחה שאהבת
סופ”ש נעים ❤️

avatar
רחלי (19:47 23.11.2020)

אפרת האלופה!
אין עלייך! מתכונים מצוינים!
מצרפת תמונה

בלינצ’ס גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:48 23.11.2020)

נראה מעולה רחלי!!
תודה על השיתוף ❤️

avatar
לאה משולמי (18:37 17.11.2020)

יצא לי עבה וקשה לא נח לקיפול,במה טעיתי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 17.11.2020)

השתמשת במחבת עם ציפוי מונע הדבקות?
היית צריכה כנראה לשים שכבה דקה יותר במחבת (זה אומר כמות קטנה יותר של בלילה).
אם הבלילה יצאה קצת סמיכה אפשר היה לדלל אותה קצת ע”י הוספת חלב.

avatar
שרית (14:37 16.11.2020)

האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום קמח רגיל? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 16.11.2020)

היי שרית,
לא ניסיתי, אך אני חושבת שתוכלי לשלב כחצי מהכמות בקמח שקדים
לא הייתי ממליצה להשתמש רק בשקדים מכיוון שהבלינצ’ס יוצא גרגירי
בהצלחה 🙂

avatar
בתאל (15:44 29.10.2020)

מתכון מנצח! קל וטעים ברמות!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:54 30.10.2020)

תודה בתאל 🙂

avatar
בתיה (21:23 4.10.2020)

היי אפרת.אין על המתכונים שלך.
אפשר לשים מים במקום חלב בלילה של הבלינצעס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:26 5.10.2020)

כן 🙂

avatar
מירב (19:32 1.10.2020)

הבלינצ’סים יצאו מעולים !!! אני הוספתי גם קינמון במילוי הגבינה ויצא סוף!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 1.10.2020)

תודה מירב 🙂

avatar
בתאל (01:15 4.10.2020)

מושלם!!! תודה על מתכון ברור, כ”כ פשוט ומוצלח!! תבורכי! חג שמח 🙂

avatar
בתאל (01:17 4.10.2020)

היכן אני מוסיפה חוות דעת מבלי להגיב למישהו..

avatar
I (20:24 21.10.2020)

למעלה יש לך “הוספת תגובה חדשה”

avatar
😉😉😉 (21:44 6.09.2020)

חיעכג

avatar
ניר (15:01 9.06.2020)

האם יש ניילון בטיחותי מבחינת הבריאות, שאפשר להצמיד לתבנית לעוגה, כדי שהבלילה לא תלכלך את התבנית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:10 9.06.2020)

לא מכירה ניילון כזה אבל אפשר לרפד את התבנית בנייר אפיה.

avatar
ר. נ. י (14:59 9.06.2020)

באחד המתכונים שיש לי כתוב להוסיף חלמון לגבינה למילוי הבלינצ’ס. האם יש בעייה בריאותית בשימוש בחלמון חי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 9.06.2020)

זה פחות מומלץ מחשש לסלמונלה.

avatar
אהובה (21:18 26.05.2020)

יש לך מתכון לבליצס פרווה עם מילוי של תפוא, לא מצאתי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:45 26.05.2020)

כדאי להכין בלינצ’ס מלוח:
כוס וחצי קמח לבן
חצי כפית שטוחה מלח
כוס וחצי חלב סויה
2 ביצים
3 כפות שמן
למילוי -יש לבשל תפו”א במים עד לריכוך, למעוך לפירה ולהמליח לפי הטעם. אפשר להוסיף בצל מטוגן.

avatar
צפורה (17:54 26.05.2020)

הקפאתי את הבלינצס ללא המילוי, לאחר ההפשרה מתי כדאי לטגן בחמאה עם המילוי או בלי, לא הבנתי.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 26.05.2020)

מומלץ לטגן בחמאה לאחר מילוי וקיפול הבלינצ’ס.

avatar
מיכל (15:29 26.05.2020)

תודה רבה על המענה סופר מהיר. שאלה שלא קשורה לנושא הבלינצ’ס. יש לי תבניות של קרטון נראה לי עם קישוט פרחים השאלה האם לשמן אותו אני מכינה את פשטידת התירס שבאתר שלך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:33 26.05.2020)

כן.

avatar
לאה (15:11 26.05.2020)

אשמח לדעת אם אפשר להקפיא עם המילוי? אם לא, אז מדוע?
וכמה ימים אפשר במקרר עם המילוי?
תודה!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:29 26.05.2020)

פחות מומלץ כי בהפשרה המילוי עלול להפריש נוזלים ולהרטיב את הבלינצ’ס.
אפשר לשמור במקרר כ-3 ימים.

avatar
מיכל (13:52 26.05.2020)

היי אתר מושלם. באיזה כוס להסתמש ואם אני משתמש בכוסות מדידה באיזה צריך תודה רבה על העזרה והזמן שלך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:11 26.05.2020)

כוס זכוכית רגילה עם ידית או כוס בנפח 240 מ”ל. בדר\”כ כוס מדידה סטנדרטית היא בנפח 240 מ”ל אבל כדאי לוודא את זה.

בלינצ’ס גבינה
avatar
אנונימי (16:19 25.05.2020)

היי אפרת, אני רוצה להכין לשבועות, יש מצב להכין היום ולהקפיא כולל הבלילה והכל?
אגב המתכונים שלך מטורפים❤❤

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:09 25.05.2020)

אפשר להקפיא אבל עדיף בלי המילוי.
חג שמח 🌺

avatar
אנונימי (20:11 25.05.2020)

תודה רבה!
הכנתי ויצא מטורף!!!
מומלץ מאוד

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:28 25.05.2020)

❤️

avatar
רחל (02:44 25.05.2020)

הי, אפרת
תודה על כל המתכונים המושלמים והקוצרי מחמאות שלך!!!!
הכנתי את הבלינצ’סים והם יצאו לי די צמיגיים ועם כתמים חומים של צריבה מהמחבת (יש לציין שהכפלתי את המתכון כפול 3),אולי את יודעת איך ולמה זה קרה? ואיך גורמים לבלינצ’ס להיות ספוגי ואוורירי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 25.05.2020)

היי רחל 🙂
לעיתים כשמכפילים כמויות המרקם נפגע אז יכול להיות שזאת הסיבה, במיוחד אם הכפלת ב-3.
השתמשת במחבת עם ציפוי שאינו נדבק?
באיזו כוס השתמשת?

avatar
מירי (00:12 25.05.2020)

אפשר לשמור במקפיא את הבלינצ’סים ויום לפני למלות?
או בכלל להקפיא עם המילוי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:32 25.05.2020)

כן. עדיף להקפיא את העלים בלי המילוי.

avatar
אנונימית (16:33 11.05.2020)

הכנתי ויצא מושלם!!
נשאר לי מהבלילה, אפשר לשמור אותה בקירור? א\”כ לכמה זמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:21 11.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לשמור במקרר 2-3 ימים. יש לערבב לפני ההכנה.

avatar
אושרת (18:02 7.05.2020)

אפרת סליחה, קראתי לך בטעות חן…:)

avatar
אושרת (17:59 7.05.2020)

חן יקרה!!
מהרגע שגיליתי את האתר שלך פשוט התמכרתי וממליצה בלי סוףףף.
הכל עם הרבה אהבה, הסבר פשוט,ברור וקל, את אלופה, תמשיכי להפתיע עם הכשרון הבלעדי שלך…
2 שאלות לגבי המתכון: חייב לסנן את הגבינה?
יש לך רעיון למלית בלי ג.לבנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 7.05.2020)

תודה אושרת 💖
לא חייב אבל מומלץ כי כשמסננים את הגבינה היא יותר מוצקה ופחות נוזלית.
אפשר להכין מלית תפוחים וקינמון כמו במתכון הזה- קראמבל תפוחים (לבשל את תערובת התפוחים לפי ההוראות שבמתכון).
אפשר גם למלא בממרח שוקולד ולהוסיף לו אגוזים קצוצים או פירורי ביסקוויטים.

avatar
מיכל (17:00 1.04.2020)

שלום אפרת,
הימים ימי סגר הקורונה, ואני לא מפסיקה לקרוא מתכונים באתר הנהדר שלך. את חלקם אני אפילו מנסה 🙂 מחר אכין את הבלינצ\’ס.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 1.04.2020)

❤️

avatar
מירב (11:18 23.03.2020)

מכינה קבוע עם הילדים והם מחסלים הכל עד לפירור האחרון. תודה על מתכון מצוין!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:53 23.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מירב

avatar
מאי א (17:19 18.03.2020)

האם אפשר לשים שקית סוכר וניל במקום תמצית וניל ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:42 18.03.2020)

כן אפשר.

avatar
הדס (11:39 2.02.2020)

שלום אפרת
האתר שלך מהמם
אין לי מטרפה עם מה אפשר להשתמש במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 2.02.2020)

היי, אפשר לערבב עם כף ואם יש גושים בבלילה כדאי להעביר אותה במסננת.
שבוע נפלא 🙂

avatar
נועה (14:29 17.01.2020)

כמה זמן לוקח להכין בערך?
אגב תודה רבה על האתר המושלם הזה😚😚😚😚😚

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:19 17.01.2020)

כל בלינצ’ס לוקח כ-3 דקות במחבת.
הכמות במתכון היא ל6 יחידות אז סה”כ 18-20 דקות.

avatar
שי (09:43 30.11.2019)

מתכון מדהים וטעים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 30.11.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שי

avatar
מירי (00:36 30.10.2019)

אפרת שלום,
תודה רבה על האתר המקסים! אני מבקרת בו המון, מכינה וקוצרת מחמאות רבות…
הבלינצס’ יצאו מעולים.
(לא הייתה לי מספיק גבינה ולכן שילבתי גם קוטג’ במלית והיה בסדר גמור)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:07 30.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מירי

avatar
ירון (10:24 25.10.2019)

אפשר להכין את זה ביום שישי לאכול בשבת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 25.10.2019)

כן אפשר. לשמור במקרר בקופסה סגורה.

avatar
אתי (23:46 13.10.2019)

היי אפרת, גרה בארהב ואין גבינה לבנה מה את ממליצה ? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 14.10.2019)

היי אתי,
אפשר להשתמש בגבינת שמנת.
שמעתי המלצה על SOUR CREAM של חברת DAISY, אומרים שהמרקם שלה מאוד מזכיר מרקם של גבינה לבנה.

avatar
אילת (00:29 29.09.2019)

למה הבלינצ’עס נדבק לי למחבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 29.09.2019)

חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק.

avatar
דנה (11:12 23.09.2019)

נראה מעולה! שאלה קטנה – ניתן להחליף את השמן בחמאה? אם כן, מה הכמות? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 23.09.2019)

כן, אפשר לשים 3 כפות חמאה מומסת (20-25 גרם).

avatar
עטרה (14:01 30.08.2019)

יצא מעולה!! ממליצה ממש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:20 30.08.2019)

תודה עטרה 🙂

avatar
מילכה (16:35 14.08.2019)

יצא מעולה!
סוף סוף מצאתי את המתכון המושלם. תודה רבה אפרת 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:41 15.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה מילכה

avatar
חסוי ומוסווה (17:27 11.08.2019)

זה לא אמור להיות מתכונים בעשר ד’ק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 11.08.2019)

כן. ניסית להכין?

avatar
הודי (17:27 10.07.2019)

היי, לא הבנתי איך לשים גבינה במסננת ולמה, תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:23 10.07.2019)

הכוונה לקחת מסננת עם חורים קטנים ולשים בתוכה את הגבינה. זה אמור לסנן את הנוזלים מהגבינה כך שהיא תעשה יותר סמיכה.

avatar
יאיר (00:55 8.07.2019)

אני מאוד אוהב את המתכון הזה אני הכנתי אותו 17 פעמים ובכל הפעמים יצא טעעים …
ואני ממליץ להשתמש באותו מתכון גם לקרפים (אני עשיתי ויצא מאוד טעים, בעיקר עם נוטלה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 8.07.2019)

תודה יאיר 🙂

avatar
תמרה ביילי (10:46 6.07.2019)

הי, במקום הגבינה אפשר להשתמש ביוגורט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 6.07.2019)

אני מניחה שאפשר אבל בגלל שהוא דליל יהיה כדאי לסנן אותו כשעה לפני שימוש (פשוט לשים אותו במסננת דקה ומתחת לשים קערה אליה יטפטפו הנוזלים).

avatar
אורית (17:54 8.06.2019)

תודה! כל מתכון שלך מדוייק ומנצח!! יצאו בלינצ’סים יפייפיים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 9.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורית

avatar
טליה (04:30 7.06.2019)

אכן ממתינה שיתקררו ואז מכניסה למקרר. עטפנו היטב את כל הערימה בנייר אפיה פלוס נייר כסף.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 10.06.2019)

נסי לשמור בקופסה סגורה מפלסטיק. אם לא יעזור, כדאי להקפיא.

avatar
אלי (23:16 5.06.2019)

היי האם אפשר להשתמש בקמח קוסמין מלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 10.06.2019)

אני מניחה שכן.

avatar
אסתר (10:53 29.05.2019)

האם אפשר להקפיא את הבלינצ’ס?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 29.05.2019)

כן אפשר, בלי המילוי.

avatar
טליה (17:47 3.06.2019)

היי,
כאשר אני מכינה את החביתיות ושומרת אותן במקרר ללא מילוי, לאחר יום מופיעות סוג של נקודות שחורות שנראות כמו עובש (ככל הנראה לא באמת עובש) , האם יש לך מושג למה/ממה זה קורה??? ואיך אפשר לשמור את החביתיות ללא מילוי באופן שישמרו טריות ויפות?
תודה מראש
טליה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:59 3.06.2019)

היי טליה,
אני לא מכירה את התופעה. את מכניסה את זה למקרר רק אחרי שזה התקרר לגמרי? במה את מאחסנת את הבלינצ’ס? את עוטפת/סוגרת היטב?

avatar
נחמי (16:20 25.05.2020)

הנקודות השחורות זו תופעה מוכרת. אם מטפטפים קצת מיץ לימון לבלילה ומערבבים – זה יכול למנוע את הנקודות. (אין ללימון השפעה על הטעם).

avatar
גל (09:59 3.02.2019)

היי, יצא מעולה! אף ללא אבקת סוכר 🙂 הוספתי מעט דבש וגרידת לימון (לגבינה), יצא מעדן! תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 3.02.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה גל ושבוע נפלא!

avatar
יעל (19:53 16.01.2019)

היי, הכנו הערב, יצא מאוד טעים!
תודה על מתכון פשוט וטוב!
יעל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 16.01.2019)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה יעל

avatar
חמודה (15:04 13.12.2018)

פעם עשיתי בלינצס מקמח כוסמת יצא מזה טעים הבעיה שאני לא זוכרת את המתכון באסה

avatar
מרינה (15:21 7.08.2018)

היי.. כתוב כוס וחצי קמח לבן, על איזה כוס מדובר? כוס חד פעמי שקוף או קרטון חד פעמי? תודה..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 7.08.2018)

הכוונה לכוס בנפח של 240 מ”ל – כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית כמו בתמונה שבלינק המצורף.

avatar
חן (11:10 1.08.2018)

היי,
מה אפשר לשים בפנים במקום גבינה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 1.08.2018)

מילוי מתוק או מלוח?

avatar
חן (13:10 2.08.2018)

מתוק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 2.08.2018)

אפשר להכין מלית תפוחים וקינמון כמו במתכון הזה- קראמבל תפוחים (לבשל את תערובת התפוחים לפי ההוראות שבמתכון).
אפשר גם למלא בממרח שוקולד ולהוסיף לו אגוזים קצוצים או פירורי ביסקוויטים.

avatar
פנינה (18:56 17.07.2018)

יצא וואו!
תודה רבה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 17.07.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
סנדרה (11:35 7.07.2018)

דחוף דחוף דחוףףף מה זה אומר לסנן את הגבינה הלבנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 7.07.2018)

היי סנדרה,
זה אומר לשים את הגבינה בתוך מסננת דקה. הנוזלים אמורים לצאת ממנה והיא אמורה להסמיך יותר.

avatar
אושרית (02:20 18.06.2018)

הכנתי הערב אפילו ללא תמצית וניל ויצא מהממםם טעים מאוד, יצא משהו כמו 8 יחידות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:45 18.06.2018)

תודה אושרית, שמחה שיצא טעים 🙂
יום מקסים

avatar
תהילה (23:29 10.06.2018)

עשיתי יצא מושלם! עשיתי עם קמח 80% יצא מווווווש
עשיתי במכשיר ויצאו לי 12 (חבל שאני לא יכולה לשלוח תמונה כי חיסלנו איך שסיימתי להכין)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 11.06.2018)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה תהילה ויום מקסים 🌷

avatar
ליאם (14:49 8.06.2018)

ואם אני רוצה 20? אפשר להכפיל ולשלש כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:53 8.06.2018)

כן.

avatar
ליאם (22:43 7.06.2018)

לכמה בלינצ’ס זה מספיק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 8.06.2018)

6 יחידות בקוטר 22 ס”מ.

avatar
תהילה (20:02 7.06.2018)

היוש אפרת יש לי מכשיר מיוחד לבלינצ’ס ללא צורך בשימון אני צריכה להוסיף שמן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 7.06.2018)

אם זה לא נדבק בלי לשמן אז אין צורך להוסיף שמן.

avatar
חדוה (20:35 29.05.2018)

מכינה עם קמח ללא גלוטן. על אתו עיקרון .

avatar
Keren (14:05 28.05.2018)

היי אפרת 🙂
יש אופציה להכין ללא ביצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:28 28.05.2018)

היי קרן,
לא ניסיתי אבל לדעתי כן. אם במקרה התערובת קמת סמיכה בלי הביצים תוסיפי עוד קצת חלב.

avatar
חיה (15:35 21.05.2018)

נשמע ממש טוב, אני רוצה להכין את החביתיות יותר דיאטטיות, פחות קמח, יש לך מתכון מדויק? פעם הכנתי משהו כזה ואבד לי המתכון.
אוהבת מאד לבשל ולאפות במיוחד בריא והמתכונים שלך ממש מתאימים! ממוכרת לאתר שלך….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 21.05.2018)

היי חיה,
קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
יש לי מתכון לבלינצ’ס ללא גלוטן, על בסיס קמח תפו”א.

avatar
תמר (14:40 18.05.2018)

הי, יצא נהדר! תודה על ההסבר המפורט והמצולם. מצאתי שבמחבת טפלון טוב לא צריך לשמן בכלל. חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:02 20.05.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמר.

avatar
יוכבד (11:38 15.05.2018)

שלום אפרת,
מעוניינת להכין ולהקפיא לקראת החג.. אפשרי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 15.05.2018)

היי יוכבד,
אפשר להקפיא את עלי הבלינצ’ס. מומלץ לשים בין כל עלה נייר אפיה על מנת שלא יידבקו אחד לשני.
מומלץ להפשיר על השיש כמה שעות טובות לפני ההגשה. לאחר מכן למלא במילוי גבינה ולהגיש.

avatar
מאיה (00:00 15.05.2018)

אפרת תודה על המתכונים המוצלחים!
הייתי רוצה להגיש את זה בתוך הסעודה ולא כקינוח,
אז אולי יש לך רעיון למילוי מלוח לבלינצ’ס? (גבינה מלוחה או משהו)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 15.05.2018)

היי מאיה,
נראה לי שאת יכולה לערבב 4 כפות מלאות גבינה לבנה, 4 כפות גדושות גבינה בולגרית (רצוי רכה), שני שליש כוס גבינה צהובה מגורדת, מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
מומלץ שתכיני גם את הבלינצ’ס מלוח שזה אומר לוותר על הסוכר ותמצית הוניל ולשים כחצי כפית שטוחה מלח.

avatar
מלכי (16:19 21.05.2018)

גם אני רציתי לעשות בלינצ’ס מלוח לסעודה החלבית של החג.
הכנתי מילוי של קוטג’ עם המון בצל מטוגן.
(מוסיפים את הבצל המטוגן כשהוא רותח ואז הקוטג’ מותח מעט)
בתוספת רוטב פטריות מהמתכון של הבורקס, יצא טעים במיוחד!
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:19 21.05.2018)

נשמע מעולה 🙂

avatar
ורד (14:13 17.02.2018)

יצא מעולה!!! תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 17.02.2018)

תודה ורד, שמחה שאהבת 🙂

avatar
רוזי (14:28 7.01.2018)

יצא נהדר!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 7.01.2018)

תודה רוזי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
בן (20:09 13.12.2017)

היי
אתר נפלא, במיוחד למישהו חסר מושג כמוני
עשיתי פעם ראשונה, היה מעולה!
היום פעם שניה, גם טוב, אך הבלינצס יצא דק ממש כמו קרפ.
איפה טעיתי ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 13.12.2017)

היי בן,
יכול להיות שהפעם שמת במחבת כמות קטנה יותר מהבלילה?
בכל מקרה, פעם הבאה כדי שהבלינצ’ס יהיו פחות דקים אפשר להוסיף לקמח רבע כפית אבקת אפיה.

avatar
חנה (14:06 1.12.2017)

היי אני יכולה במקום קמח לבן לשים קמח תופח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:11 1.12.2017)

לא מומלץ מאחר וזה ייצא כמו פנקייק ולא כמו קרפ.

avatar
דורון (19:33 26.11.2017)

יצא פנטסטי,תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 26.11.2017)

תודה דורון, שמחה לשמוע 🙂

avatar
נועה (18:41 24.10.2017)

תודה על מתכון קל וטעים ביותר!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 24.10.2017)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מלי (19:26 13.10.2017)

יצא מושלם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 14.10.2017)

תודה מלי 🙂

avatar
מלי (19:23 13.10.2017)

יצא נפלא.יצאו לי 12 בלינצס. לתערובת הגבינה אפשר להוסיף צימוקים.

avatar
הודיה (12:17 19.09.2017)

לכמה זמן זה יכול להישמר ?
אני רוצה להכין מחר לחג בלינצס פרווה ממולא בפירה….ליום שישי בבוקר…איך אדע אם זה ישאר טרי והאם אפשרי יהיה להקפיא לדעתך ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 19.09.2017)

היי הודיה,
אני ממליצה להכין את הבלינצ’ס והפירה יום לפני ולשמור במקרר ומחר להרכיב את המנה (למלא ולגלגל).
אם את מכינה מילוי תפו”א מומלץ שתכיני בלינצ’ס מלוח שזה אומר לוותר על הסוכר ותמצית הוניל ולשים חצי כפית שטוחה מלח.
לא מומלץ להקפיא תפו”א.
שנה טובה 🙂

avatar
חני (17:19 27.05.2020)

אפשר לשים מים המקום חלב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:41 27.05.2020)

כן.

avatar
ברכי (22:51 3.09.2017)

למה זה יצא לי סמיך?
עשיתי בדיוק לפי המתכון..
זה לא יותר מדי קמח??? כוס וחצי?.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 4.09.2017)

זה לא יכול לצאת סמיך כי יש גם כוס וחצי חלב ו-2 ביצים שמדללים את התערובת.

avatar
דסי (19:02 26.07.2017)

יצא מושלם.
בחלק מהם מרחנו קצת קונפיטורה ומעליה שכבת גבינה.. יאמי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:19 26.07.2017)

נשמע מעולה 🙂

avatar
מעין (11:04 28.06.2017)

היי,
השתמשתי בכמעט 2 כוסות קמח ועדיין נוזלי.
מה לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:35 28.06.2017)

היי מעין,
זה בסדר שזה נוזלי. זה יתייצב במחבת.

avatar
אהובה (09:09 30.05.2017)

האם השמן נועד לטיגון או שזה לבלילה?

תודה ויום נעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:36 30.05.2017)

לבלילה.
חג שמח 🙂

avatar
פנינה (12:37 29.05.2017)

תודה רבה על התשובה !!
התחלתי להכין. אבל משום מה הבלילה יוצאת במרקם לא ככ נוזלי. זאת אומרת כשאני מטה את המחבת הבלילה לא מתפשטת על הכל במהירות. ועד שמתפשטת קצת כבר מתחילה להתקשות.
כך זה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:03 29.05.2017)

הבלילה מתקשה מהר ולכן צריך לעבוד מהר.
בכל מקרה תוסיפי קצת חלב לבלילה כדי לדלל אותה מעט.

avatar
פנינה (11:44 29.05.2017)

הי
אם אני מכינה כמות כפולה. להכפיל הכל? 4ביצים?
ואם אין לי מסננת אפשר לסנן את הגבינה דרך חיתול בד נקי?
תודה תודה על האתר המקסים !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 29.05.2017)

כן וכן 🙂

avatar
פנינה (11:17 29.05.2017)

הי
אני רוצה להכין את הבלינצס לחג..האם כדאי להכין את העלים היום ולחבר עם הגבינה לפני הארוחה?
או להכין הכל יחד מעכשיו ולשמור במקרר?

שאלה נוספת- אין לי מסננת. האם אפשר לסנן את הגבינה דרך חיתול בד נקי ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:23 29.05.2017)

היי פנינה,
אפשר להכין היום את העלים וכבר מעכשיו לסנן את הגבינה במקרר. למלא ולגלגל לפני ההגשה.
אפשר לסנן דרך חיתול בד נקי.
חג שמח 🙂

avatar
אפרת (09:17 26.04.2017)

היי,
האם אפשר להחליף את החלב במים או נוזל פרווה אחר חוץ מחלב סויה?
תודה,
אפרת 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:18 26.04.2017)

היי אפרת,
אפשר לשים מים.
יום מקסים 🙂

avatar
סנטנה (15:19 3.04.2017)

או למלא בשוקולד ולעשות את אותו הדבר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 3.04.2017)

היי סנטנה,
צריך קודם להכין את הבצק של הבלינצ’ס בנפרד ורק אז למלא אותו בירקות או שוקולד כי לפני הבישול זאת בלילה נוזלית.

avatar
סנטנה (15:18 3.04.2017)

אפשר להכין את הבצק,למלא בירקות (שטוגנו לפני) ולסגור את הבצק לכדור ולטגן? במקום לבשל שטוח ואז לקפל?

avatar
חן (20:31 25.03.2017)

היי שבוע טוב,
ניתן להכין עם קמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:49 25.03.2017)

אני חושבת שכן.
שבוע טוב 🙂

avatar
רבקה (20:24 11.02.2017)

היה מושלם וטעים ויפה תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:03 11.02.2017)

תודה רבקה, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

avatar
קריסטינה (21:58 7.01.2017)

היי יקירה. הדעות היו חלוקות: חלק אהבו, חלק פחות…
למען האמת השארתי את הגבינה הלבנה במסננת למשך לילה, יצאה סמיכה וטעימה!
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:29 7.01.2017)

על טעם לא מתווכחים 😉
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא!

avatar
סנטנה (10:26 13.12.2016)

תודה!
אעדכן איך יצא

avatar
סנטנה (21:49 12.12.2016)

היי, אפשר במקום מלית גבינה (כי לא אוהבים) למלא בירקות? (תירס,בצל,גזר…)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:27 12.12.2016)

היי,
אפשר למלא בירקות אם אוהבים. יש לטגן קודם את הירקות במחבת עד לריכוך כמעט מלא.

avatar
קריסטינה (01:04 7.12.2016)

היי אפרת /-)
אפשר להכין אותם יום מראש? שיהיו כבר ממולאים?
תודה

avatar
קריסטינה (00:17 7.12.2016)

היי יקירתי.
הולכת להכין את המתכון למפגש ילדים בשבת.
האם אפשר להשתמש בסירופ קרמל? יש לי גם סירופ של פנקייקים.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:28 7.12.2016)

היי קריסטינה,
אפשר להשתמש בסירופ קרמל. לדעתי יותר כדאי להכין את הבלינצ’ס יום לפני ולשמור במקרר בשקית סגורה ויום למחרת למלא ולגלגל.
יום נפלא 🙂

avatar
קריסטינה (21:13 20.12.2016)

אפרת היקרה, לצערי עדיין לא הכנתי אותם, אך אעדכן ברגע שאכין . תודה לת על כל המתכונים הנהדרים ושהה אזרחית טובה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 20.12.2016)

תודה יקירתי, גם לך 🙂

avatar
יהודית (12:24 23.11.2016)

כדאי להוסיף למלית צימוקים וקינמון.

avatar
מוניקה (09:19 23.11.2016)

הי אפרת,
עד כמה זה ישפיע או יפריע אם אשים חלב סויה במקום הרגיל?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:48 23.11.2016)

היי מוניקה,
לא חושבת שזה אמור להשפיע. עדיין ייצא טעים 🙂

avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (16:12 20.11.2016)

ויש לך מתכון מוצלח לרוגעלך?

avatar
דבורי המושלמת!!!!!!! (16:11 20.11.2016)

מה נשמע אפרת?
אני רוצה להכין את הבלינצס למסיבה שאנחנו מארגנות.
ניראה לך שמתאים לשים עם זה סירופ שוקולד כמו בפנקייק?
ואיך להכפיל כמויות?
פשוט לעשות כפול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:50 20.11.2016)

היי יקירתי,
אפשר לשים על זה סירופ שוקולד, זה דווקא הולך מצוין.
וכן, לכמות כפולה יש להכפיל את כל הכמויות:
3 כוסות קמח
2 כפות סוכר
קמצוץ מלח
3 כוסות חלב
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
6 כפות שמן
למלית גבינה: 500 גרם גבינה לבנה, 3 כפות סוכר, 2 כפיות תמצית וניל.
אין לי מתכון לרוגעלך.
בהצלחה ותהנו 🙂

avatar
זיוה (19:57 1.06.2017)

בדיוק נגמר לי הזמן ….אפשר לשים שמן במקום ?? 🙂

avatar
רבקה (23:47 19.11.2016)

הכנתי את זה (מקמח מלא) ויצא מוצלח מאוד
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:31 20.11.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא

avatar
שרית (10:36 17.11.2016)

נראה מעולה. אפשר להשתמש בעלי בלינצ’ס מוכנים? האם צריך לטגן אותם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 17.11.2016)

היי שרית,
אפשר להשתמש בעלי בלינצ’ס מוכנים ואז בעצם יישאר רק להכין את מילוי הגבינה. אפשר לטגן קצת משני הצדדים (לא חובה אבל מומלץ).
יום נפלא 🙂

avatar
שירי (09:10 16.11.2016)

היי אפרת

האם קמח מלא יתאים כאן?
או שאולי להמיר חצי מהכמות לקמח מלא?

תודה שירי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:05 16.11.2016)

היי שירי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין גם עם קמח מלא. ממליצה להמיר בהתחלה חצי כמות ואם יוצא מוצלח, פעם הבאה אפשר להכין 100% מלא.
יום נפלא 🙂

avatar
רבקה (20:33 19.11.2016)

מתאים או לא? אני ישמח לעשות את זה גם מקמח מלא
תודה רבה

לקריאת כל התגובות