שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 300 דקות

מצרכים:

3 ק”ג בשר בקר (מס’ 9)

200 מ”ל סילאן

200 מ”ל מיץ תפוזים

400 מ”ל צ”ילי מתוק

300 מ”ל מים.

2 כוסות יין אדום.

5 גזרים חתוכים לקוביות גדולות.

5 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.

חופן שיני שום \ חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה.

אופן ההכנה

סוגרים את הבשר על גריל עם מלח גס ופלפל שחור.

מעבירים למגש בתנור (גסטרונום).

בקערה מערבבים את כל המצרכים ביחד ושופכים על הבשר עד כיסוי מלא.

מכסים בנייר אפיה ונייר כסף.

שמים בתנור על 160 מעלות למשך 5 שעות.

הפעל טיימר (300 דק’)
+
טיימר פועל

 

המתכון באדיבות מסעדת רגי’נה, מסעדה כשרה בתל אביב.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ולא נבדק על ידי האתר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עגבניה ובצל בתנור
בשר עם ירקות שורש

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
שרית (22:47 3.07.2021)

לכמה מנות זה יוצא?

מתכונים ב-10 דקות (23:04 3.07.2021)

היי שרית,
בחישוב של מנה אחת= 250 גרם- יוצא כ-12 מנות.

עדן אלבז (10:31 25.06.2021)

היוש
קניתי חתיכות אסאדו בסופר יחסית גדולות אבל זה לא גוש גדול אחד
יש לי טוסטר אובן
איך את ממליצה לי לעשות אותו ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:05 25.06.2021)

היי עדן,
אם הקוביות יחסית גדולות אפשר להכין באותו אופן- לטגן עם מעט שמן במחבת כ-2 דקות מכל צד, ואז להעביר את הבשר לתבנית, לשפוך את הרוטב מעליו, לכסות, ולאפות.
כדי לקצר את זמן האפייה (בייחוד בגלל שמדובר בטוסטר אובן) אפשר אחרי הטיגון להוסיף מים ולבשל בסביבות שעה וחצי. לאחר מכן לאפות כחצי שעה- שעה.

עעדן אלבז (13:27 25.06.2021)

תודה אפרת על התשובה …
הבישול לא ישנה לו את הטעם ?
אני רוצה את הטעם הבשרי הכבד של התנור

מתכונים ב-10 דקות (14:41 25.06.2021)

הטעם לא אמור להשתנות משמעותית.

עדן אלבז (10:04 29.06.2021)

תודה על העזרה יצא ממש טעיםם

מתכונים ב-10 דקות (15:19 29.06.2021)

נראה מעולה, איזה כיף שיצא מוצלח!

שמעון (00:19 22.02.2021)

תודה על המתכונים הם מאוד מסודרים ונעימים לעין

מתכונים ב-10 דקות (00:55 22.02.2021)

תודה😊

שלמה (02:11 15.02.2021)

1. האתר מדהים ונהנתי מכמה מתכונים ממש כיף קל נוח וטעיםם
2. לגבי האסאדו מה הכוונה לסגור על הגריל ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:58 15.02.2021)

תודה שלמה 🙂
בגלל שזה מתכון של מסעדה רשום לסגור על גריל אבל אפשר לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הבשר כדקה מכל צד (זאת הכוונה “סגירה”).
יום נפלא

דבי (21:21 9.07.2020)

שוב שלום לך,
בני רוצה להכין מבשר מס’ 5 צלי בתנור.
האם יזיק לבשר אם אבשל אותו תחילה במים כדי להכין מהם מרק?
כמה זמן צריך לבשל כדי לקבל את טעם הבשר במים?
תודה תודה על כל העזרה ושבת שלום לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:31 9.07.2020)

אפשר לבשל את הבשר במים ואז לתבל כמו שצריך ולהכניס לתנור. זה דווקא יכול לקצר את משך האפיה בתנור.
חשוב רק “לסגור” את הבשר לפני, הכוונה לטגן אותו קודם כדקה וחצי מכל צד ורק אחרי זה להוסיף מים ולבשל בסביבות שעה וחצי.
שבת שלום 🙂

מלי (22:03 2.02.2019)

הי שבוע טוב
אני מחפשת מתכון לקוביות אסאדו בלי העצם בתנור ושלא יצא יבש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.02.2019)

היי מלי,
העצם מוסיפה טעם אבל אפשר להכין את המתכון עם אסאדו חתוך לקוביות בלי העצם.
בכל מקרה, אעלה בהמשך גם מתכון שלי לאסאדו.
שבוע נפלא 🙂

תהילה (17:45 7.01.2021)

הי
העלית מתכון שלך לאסאדו? יש לי חתיכות קטנות של אסאדו כמה זמן לבשל אותו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 8.01.2021)

באיזה גודל החתיכות? זה חתוך לקוביות או לרצועות דקות?
את רוצה לבשל בסיר או לאפות בתנור?

Zipi (16:05 30.01.2019)

מחפשת מתכון לחזה עוף שלם שניתן לפרוס אח”כ בתור פסטרמה.(לא מצאתי) תודה🌝

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 30.01.2019)

אין לי אבל מתכננת להכין ולהעלות בהמשך 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.