שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 300 דקות

מצרכים:

3 ק”ג בשר בקר (מס’ 9)

200 מ”ל סילאן

200 מ”ל מיץ תפוזים

400 מ”ל צ”ילי מתוק

300 מ”ל מים.

2 כוסות יין אדום.

5 גזרים חתוכים לקוביות גדולות.

5 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.

חופן שיני שום \ חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה.

אופן ההכנה

צולים את הבשר משני הצדדים על גריל (מנגל) עם מלח גס ופלפל שחור (אפשר גם במחבת על הגז – אש גבוהה).

מעבירים למגש בתנור (גסטרונום).

בקערה מערבבים את כל המצרכים ביחד ושופכים על הבשר עד כיסוי מלא.

מכסים בנייר אפיה ונייר כסף.

שמים בתנור על 160 מעלות למשך 5 שעות.

הפעל טיימר (300 דק’)
+
טיימר פועל

 

המתכון באדיבות מסעדת רגי’נה, מסעדה כשרה בתל אביב.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ולא נבדק על ידי האתר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עגבניה ובצל בתנורעגבניה ובצל בתנור
בשר עם ירקות שורש בשר עם ירקות שורש
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אלי (23:38 19.09.2024)

היי
תודה על המתכונים המיוחדים
אני מעוניין להכין את המנה הזו ביום שישי לליל שבת
והייתי שמח לשמוע ממך איך את ממליצה לשמור את הבשר עד הארוחה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:02 20.09.2024)

אם מכינים באותו יום אפשר לשמור בחוץ עד הערב.

avatar
א.ג (23:45 8.08.2024)

האם אפשר להשתמש במגש אלומיניום חד פעמי לתנור במתכון זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 9.08.2024)

לא בטוחה. עדיף להשתמש בכלי עמיד יותר לחום.

avatar
אילה (22:48 18.04.2024)

אפשר לוותר על הצ’ילי? יש משהו שאפשר לשים במקום?
ובמקום הסילאן זה סבבה לשים דבש או שעדיף סילאן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (06:15 19.04.2024)

אפשר לוותר על הצ’ילי.
עדיף סילאן (נותן צבע יפה).

avatar
אורה (14:49 14.12.2023)

היי אפרת, אני מעדיפה רוטב לא מתוק במקום הסילאן צ׳ילי ומיץ, מה אפשר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:27 14.12.2023)

היי אורה,
במקום מיץ את יכולה לשים מים ולוותר על הצ’ילי.
אני לא ממליצה לוותר לגמרי על הסילאן. אסאדו הולך מעולה עם סילאן. הרוטב לא ייצא מתוק כי הנוזלים מדללים את הסילאן.
*חייבת רק לציין שזה מתכון של מסעדה של נבדק על ידי.

avatar
שיר (23:04 22.11.2023)

מה הכוונה “סוגרים את הבשר על גריל”? לשים בתנור על מצב גריל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 23.11.2023)

זה הנוסח של המסעדה. תיקנתי שיהיה יותר ברור:
צולים את הבשר משני הצדדים על גריל (מנגל) עם מלח גס ופלפל שחור (אפשר גם במחבת על הגז – אש גבוהה).

avatar
גיטל (01:22 29.09.2023)

אפשר להקפיא לאחר ההכנה ?
אם כן באיזו צורה הכי כדאי להפשיר ולחמם אחר כך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 29.09.2023)

כן אפשר.
להפשיר בחוץ או לילה במקרר.
לחמם בתנור או במיקרוגל.

avatar
סיגל (09:20 14.09.2023)

תודה רבה על מתכונים טעימים ומדוייקים. המחברת מלאה במתכונים שאני חוזרת ועושה בכל הזדמנות. שאלה, אני יכולה להשתמש בכתף במתכון הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 14.09.2023)

היי
אפשר(:
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😊

avatar
סיגל (11:27 14.09.2023)

תודה רבה. שנה טובה וחתימה טובה🥂 🍎🍯

avatar
סיגל (11:32 23.09.2023)

עשיתי פעמיים! יצא מוצלח ועשיר בטעמים. תודה רבה! (פעם הבאה אשתף בתמונה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 23.09.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח😊

avatar
rubin home (12:08 13.09.2023)

היי, קודם כל להגיד שאין חג ושבת שלא עובר עם מתכונים שלך וכמובן לא מעט גם ביום יום! הכל פשוט וקל להכנה וטעים מאוד!! רציתי לברר האם אפשר להכין באותה דרך עם אסאדאו ללא עצם או שמשהו משתנה בהכנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 13.09.2023)

היי
תודה על המילים החמות!
אין שינוי באופן ההכנה(:

avatar
תמר (22:32 6.11.2022)

היי המתכון נראה מאד טוב אבל יש לי בשר שריר מס 8 האם זה מתאים איתו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 6.11.2022)

היי,
את המתכון הזה לא ניסיתי עם חלק מס’ 8. את יכולה להכין את המתכון לבשר עם פטריות עם חלק מס’ 8.

avatar
תמר (23:12 6.11.2022)

תודה לך אין עליך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:03 7.11.2022)

avatar
תמר (20:32 16.09.2022)

היי אפרת ותודה על המתכונים המצויינים! מאד נהנית מהאתר שלך!
שאלה האם אפשר להמיר את היין במתכון למשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:21 17.09.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים באתר!
אני מניחה שאפשר להמיר את היין בעוד מים.

avatar
עליזה (22:33 5.01.2022)

שלום, האם אפשר להכין את זה מבשר מספר 3?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:17 5.01.2022)

היי,
עדיף להשתמש בבשר מס’ 9 אבל גם מס’ 3 מתאים(:

avatar
עליזה (09:11 6.01.2022)

תודה רבה! אני מאד נהנית מהמתכונים שלך!
האם יש לך מתכון לבשר מספר 3?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 6.01.2022)

את יכולה להכין את המתכון הזה לקדירת בשר או המתכון הזה לתבשיל בשר עם פטריות(:

avatar
עליזה (22:45 6.01.2022)

תודה!!

avatar
שרית (22:47 3.07.2021)

לכמה מנות זה יוצא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 3.07.2021)

היי שרית,
בחישוב של מנה אחת= 250 גרם- יוצא כ-12 מנות.

avatar
עדן אלבז (10:31 25.06.2021)

היוש
קניתי חתיכות אסאדו בסופר יחסית גדולות אבל זה לא גוש גדול אחד
יש לי טוסטר אובן
איך את ממליצה לי לעשות אותו ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 25.06.2021)

היי עדן,
אם הקוביות יחסית גדולות אפשר להכין באותו אופן- לטגן עם מעט שמן במחבת כ-2 דקות מכל צד, ואז להעביר את הבשר לתבנית, לשפוך את הרוטב מעליו, לכסות, ולאפות.
כדי לקצר את זמן האפייה (בייחוד בגלל שמדובר בטוסטר אובן) אפשר אחרי הטיגון להוסיף מים ולבשל בסביבות שעה וחצי. לאחר מכן לאפות כחצי שעה- שעה.

avatar
עעדן אלבז (13:27 25.06.2021)

תודה אפרת על התשובה …
הבישול לא ישנה לו את הטעם ?
אני רוצה את הטעם הבשרי הכבד של התנור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 25.06.2021)

הטעם לא אמור להשתנות משמעותית.

avatar
עדן אלבז (10:04 29.06.2021)

תודה על העזרה יצא ממש טעיםם

אסאדו ביתי בתנור
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 29.06.2021)

נראה מעולה, איזה כיף שיצא מוצלח!

avatar
שמעון (00:19 22.02.2021)

תודה על המתכונים הם מאוד מסודרים ונעימים לעין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:55 22.02.2021)

תודה😊

avatar
שלמה (02:11 15.02.2021)

1. האתר מדהים ונהנתי מכמה מתכונים ממש כיף קל נוח וטעיםם
2. לגבי האסאדו מה הכוונה לסגור על הגריל ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:58 15.02.2021)

תודה שלמה 🙂
בגלל שזה מתכון של מסעדה רשום לסגור על גריל אבל אפשר לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הבשר כדקה מכל צד (זאת הכוונה “סגירה”).
יום נפלא

avatar
דבי (21:21 9.07.2020)

שוב שלום לך,
בני רוצה להכין מבשר מס’ 5 צלי בתנור.
האם יזיק לבשר אם אבשל אותו תחילה במים כדי להכין מהם מרק?
כמה זמן צריך לבשל כדי לקבל את טעם הבשר במים?
תודה תודה על כל העזרה ושבת שלום לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:31 9.07.2020)

אפשר לבשל את הבשר במים ואז לתבל כמו שצריך ולהכניס לתנור. זה דווקא יכול לקצר את משך האפיה בתנור.
חשוב רק “לסגור” את הבשר לפני, הכוונה לטגן אותו קודם כדקה וחצי מכל צד ורק אחרי זה להוסיף מים ולבשל בסביבות שעה וחצי.
שבת שלום 🙂

avatar
מלי (22:03 2.02.2019)

הי שבוע טוב
אני מחפשת מתכון לקוביות אסאדו בלי העצם בתנור ושלא יצא יבש.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.02.2019)

היי מלי,
העצם מוסיפה טעם אבל אפשר להכין את המתכון עם אסאדו חתוך לקוביות בלי העצם.
בכל מקרה, אעלה בהמשך גם מתכון שלי לאסאדו.
שבוע נפלא 🙂

avatar
תהילה (17:45 7.01.2021)

הי
העלית מתכון שלך לאסאדו? יש לי חתיכות קטנות של אסאדו כמה זמן לבשל אותו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 8.01.2021)

באיזה גודל החתיכות? זה חתוך לקוביות או לרצועות דקות?
את רוצה לבשל בסיר או לאפות בתנור?

avatar
Zipi (16:05 30.01.2019)

מחפשת מתכון לחזה עוף שלם שניתן לפרוס אח”כ בתור פסטרמה.(לא מצאתי) תודה🌝

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 30.01.2019)

אין לי אבל מתכננת להכין ולהעלות בהמשך 🙂

לקריאת כל התגובות