התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
שום דבר לא נמצא

אסאדו ביתי בתנור / מסעדת רג'ינה

אסאדו ביתי בתנור

מצרכים:

3 ק"ג בשר בקר (מס' 9)

200 מ"ל סילאן 

200 מ"ל מיץ תפוזים

400 מ"ל צ"ילי מתוק

300 מ"ל מים.

2 כוסות יין אדום.

5 גזרים חתוכים לקוביות גדולות.

5 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.

חופן שיני שום \ חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה.

אופן ההכנה

סוגרים את הבשר על גריל עם מלח גס ופלפל שחור.

מעבירים למגש בתנור (גסטרונום).

בקערה מערבבים את כל המצרכים ביחד ושופכים על הבשר עד כיסוי מלא.

מכסים בנייר אפיה ונייר כסף.

שמים בתנור על 160 מעלות למשך 5 שעות.

 

המתכון באדיבות מסעדת רגי'נה, מסעדה כשרה בתל אביב.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ולא נבדק על ידי האתר.

ראו גם
עגבניה ובצל בתנור
בשר עם ירקות שורש

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
מלי (22:03 2.02.2019)

הי שבוע טוב
אני מחפשת מתכון לקוביות אסאדו בלי העצם בתנור ושלא יצא יבש.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.02.2019)

היי מלי,
העצם מוסיפה טעם אבל אפשר להכין את המתכון עם אסאדו חתוך לקוביות בלי העצם.
בכל מקרה, אעלה בהמשך גם מתכון שלי לאסאדו.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
Zipi (16:05 30.01.2019)

מחפשת מתכון לחזה עוף שלם שניתן לפרוס אח"כ בתור פסטרמה.(לא מצאתי) תודה🌝

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 30.01.2019)

אין לי אבל מתכננת להכין ולהעלות בהמשך 🙂

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.