מצרכים להכנת עוגת קרם קפואה
- תבנית אינגליש קייק
תחתית שוקולד:
- 150 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ובפסח אפשר להשתמש בעוגיות יין)
- רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ60 מ”ל)
- 50 ג’ שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
- 3/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ190 מ”ל)
- 2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל
- רבע כוס (60 מ”ל) חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
- 40 ג’ שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
- 50 ג’ שוקולד מריר
- 2 כפות (20 מ”ל) מים
- כף (8 ג’) שמן
איך מכינים עוגת קרם קפואה?
תחתית שוקולד:
- ממיסים את קוביות השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולית אחידה (אם התערובת יוצאת קשה או יבשה יש להוסיף כמה כפות חלב או מים בהדרגה ולפי הצורך). משטחים את התערובת בתחתית תבנית אינגליש קייק באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד להכנת הקרם.
קרם וניל:
- מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות עם כף. יוצקים את הקרם מעל תחתית השוקולד ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות לשעה לפני ששמים את הציפוי.
ציפוי שוקולד:
- ממיסים את קוביות השוקולד עם המים והשמן במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים מעל שכבת הקרם ומחזירים למקפיא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
457 תגובות
כניסה
457 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

