מתכון עוגת טריקולד חלבית וקוצרת מחמאות ללא אפיה, משכבות שוקולד מריר, חלב ולבן.שילוב מנצח של מראה וטעם. אני מודה שהכנת המתכון חורגת מ-10 דקות, אך מאחר שקיבלתי בקשות רבות להכנת טריקולד, פירסמתי את הגרסה הקלה והפשוטה לעוגה.

טיפים להקצפה מוצלחת:*מומלץ להכניס את מיכלי השמנות למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה על מנת שיהיו קרות מאוד.*יש להשתמש בחלב קר.*יש להוסיף את תערובת השוקולד לאחר שהיא התקררה לטמפ’ החדר ובהדרגה.*אם במקרה הקצפת עדיין רכה למרות שהקצפתם במשך זמן יש להכניס את הקערה למקפיא למשך חצי שעה ולאחר מכן להוציא ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.*איך יודעים אם הקצפת יציבה? מטים את הקערה הצידה. אם הקצפת נותרת במקומה ולא נוזלת היא יציבה.


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.