מצרכים להכנת עוגיות שיבולת שועל טבעוניות
- שליש כוס (42 ג’) קמח מלא
- כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה
- שליש כפית (2 ג’) אבקת סודה לשתיה
- שליש כוס (35 ג’) אגוזי מלך קצוצים
- 3 כפות גדושות (50 ג’) סוכר (מומלץ חום)
- 3 כפות מלאות (55 ג’) טחינה גולמית
- רבע כוס (50 ג’) שמן קנולה
- 1 בננה קטנה מעוכה
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס מריר (מומלץ 70% קקאו ומעלה)
איך מכינים עוגיות שיבולת שועל טבעוניות?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת דביקה ואחידה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים, מניחים על נייר אפיה ומשטחים לעוגיות.
- אופים בתנור במשך 15-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות מעט לאחר קירור).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
169 תגובות
כניסה
169 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














