www.10dakot.co.il

עוגיות סנדוויץ

עוגיות סנדוויץ מבצק פריך שניתן למלא בכל טעם שתבחרו..

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
עוגיות סנדוויץ
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

12 דקות

מס׳ מנות

כ-15 עוגיות כפולות

כשר מסוג

/

מצרכים להכנת עוגיות סנדוויץ

  • 1 כוס (140 ג’) קמח רגיל
  • חצי כפית (3 ג’) אבקת אפיה
  • 2 כפות (25 ג’) סוכר
  • 50 גרם חמאה/ מרגרינה רכה בטמפ’ החדר
  • 1-3 כפות מים

למילוי:

  • ממרח השחר העולה (ניתן לגוון ולהשתמש בטעמים אחרים כמו נוגט, אגוזים וכדו’)

איך מכינים עוגיות סנדוויץ?

  1. מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה. מתחילים עם כף ולאחר מכן לשים מעט עם הידיים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה. (הערה: מומלץ להתחיל עם כף מים אחת ולהוסיף לפני הצורך).
  3. מקמחים משטח עבודה ומערוך ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס”מ. בעזרת קורצן או כוס הפוכה (בעלת קוטר קטן), קורצים עיגולים בקוטר של כ-5 ס”מ.
  4. מסדרים את העיגולים על נייר אפיה ואופים במשך כ-12 דקות עד להזהבה קלה.
    הפעל טיימר (12 דק’)
    +
    טיימר פועל
  5. לאחר שהעוגיות מתקררות מורחים על עוגיה ממרח לפי בחירתכם ומכסים בעוגיה נוספת.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
147 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

147 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות