מצרכים להכנת עוגיות מייפל
- כוס וחצי (210 ג’) קמח רגיל
- כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית (3 ג’) אבקת קינמון
- 4-5 כפות מלאות סירופ מייפל (מומלץ טבעי ללא תוספת סוכר)
- חצי כוס (100 ג’) שמן
איך מכינים עוגיות מייפל?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בעזרת כף את הקמח עם אבקת האפיה ואבקת הקינמון. מוסיפים שמן וסירופ מייפל ומערבבים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה (אם הבצק יבש או מתפורר- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות שמן וללוש את הבצק. אם הבצק דביק מידי- יש להוסיף בהדרגה 1-3 כפות קמח ולערבב).
- פורשים נייר אפיה על משטח עבודה. מניחים מעליו את הבצק ומעל פורשים נייר אפיה נוסף. בעזרת מערוך מרדדים לבצק בעובי של כחצי ס”מ (מומלץ לא לרדד דק מידי). קורצים צורות בעזרת קורצן או כוס הפוכה בקוטר 4-5 ס”מ. לחלופין, ניתן גם ליצור כדורים קטנים עם הידיים ולשטח לעוגיות בעובי כחצי ס”מ. מסדרים על נייר אפיה במרווחים קלים ואופים במשך כ-12 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר קירור).הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
415 תגובות
כניסה
415 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות








