מצרכים להכנת סלמון בחרדל ודבש
- 4 נתחי סלמון (כ-800 גרם)
- 2 כפות מיץ לימון להשרייה
- רוטב חרדל ודבש:
- כפית מלאה חרדל דיז’ון
- 2 כפיות דבש שטוחות
- 2 שיני שום כתושות
- 3 כפות שמן זית
- רבע כפית מלח
- 2 כפות מיץ לימון
איך מכינים סלמון בחרדל ודבש?
- סוחטים מיץ לימון ומשרים עם נתחי הדג כ10 דקות.
- מערבבים את החומרים ומתבלים היטב כל נתח.
- מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך כ-20 דקות (לפי גודל הנתח).הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
*אפשר להגיש את הדג בתוספת שעועית ירוקה – משרים 2-3 כוסות שעועית ירוקה שלמה משקית קפואה במים רותחים במשך 2 דקות ומסננים. מתבלים עם מעט מרוטב החרדל והדבש ומניחים בתבנית לצד הדג. אופים לפי המתכון.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
250 תגובות
כניסה
250 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














