מצרכים להכנת ממתק קוקוס ורוד
קוקוס לבן:
- 3 כוסות קוקוס טחון (270 גרם)
- מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 25 גרם מרגרינה/ חמאה מומסת (או רבע כוס שמן קוקוס נוזלי)
- כף אבקת סוכר
ציפוי קוקוס ורוד:
- כוס קוקוס (90 גרם)
- 2-3 כפות סירופ למלבי או סירופ פטל
- 2 כפות נטורינה/ חמאה מומסת (או שמן קוקוס נוזלי)
איך מכינים ממתק קוקוס ורוד?
- מערבבים בקערה (עם כף) את כל מרכיבי הקוקוס הלבן עד לקבלת תערובת רכה ולחה. ממלאים תבנית פרלינים מסיליקון עד גובה ¾ מהשקע ומהדקים היטב.
- מערבבים באותה קערה את מרכיבי ציפוי הקוקוס הורוד עד לקבלת תערובת ורודה, לחה ורכה. יוצקים את התערובת מעל הקוקוס הלבן ומשטחים לגובה אחיד.
- מכניסים למקפיא למשך כ-4 שעות ומחלצים מהתבנית.
- *שומרים במקרר. ניתן גם להקפיא בקופסה אטומה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
76 תגובות
כניסה
76 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














