מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פשטידת תרד וברוקולי

פשטידת תרד וברוקוליFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On נובמבר 19, 2017
Last modified:נובמבר 19, 2017

Summary:

פשטידת תרד וברוקולי קלה להכנה וטעימה (חלבית)

פשטידת תרד וברוקולי

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

3 כפות שמן

1 בצל גדול קצוץ

200 גרם עלי תרד קצוצים גס (כ-4 כוסות דחוסות)

200 גרם פרחי ברוקולי קצוצים משקית קפואה (כ-2 כוסות)

2 ביצים

3 כפות שמנת חמוצה/ גבינה לבנה/ קוטג'

חצי כוס קמח תופח

רבע כוס גבינה צהובה מגורדת

כפית מלח, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, סוחטים מעט את התערובת ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה את הברוקולי, הביצים, שמנת חמוצה, קמח תופח, גבנ"צ, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

-יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים בתנור במשך 30-35 דקות.

*יש להניח לפשטידה להתקרר לגמרי לפני חיתוך.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו


11 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי עדי,
      אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 30X22 אז יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
      זמן האפיה עשוי להתארך ל45-50 דקות.

  1. הכנתי הערב,פשטידה מושלמת!!!! קלילה וטעימה. חוסלה מיד. ממליצה בחום. את אלופה! נהנית מאוד מהמתכונים המוצלחים באתר.

  2. היה לי 300 גרם תרד טרי אז הכפלתי את כל המרכיבים בהתאם, יצא בדיוק עבור תבנית אינגליש חד פעמית.
    טעים מאוד מאוד, פשטידה קלילה ומעולה לארוחת ערב

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »