מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

פיצה ללא שמרים

פיצה ללא שמריםFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On יולי 7, 2014
Last modified:ספטמבר 22, 2016

Summary:

בצק פיצה מהיר, ללא שמרים וללא התפחה ב-3 מרכיבים בלבד! דקה ופריכה.

פיצה ללא שמרים

מצרכים:

לבצק:

2 כוסות קמח לבן רגיל

200 מ"ל שמנת חמוצה/ גבינה לבנה / יוגורט

1/4 כפית מלח

על הפיצה:

רוטב פיצה מוכן

גבינה צהובה/ מוצרלה

תוספות לפי הטעם: זיתים, גבינה בולגרית, פטריות, עגבניות שרי וכדו'

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נוח לעבודה. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך. מניחים בזהירות על נייר אפיה. אופים במשך 10 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק). מורחים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם ומניחים על רשת התנור. אופים במשך 10-15 דקות עד להזהבה.

*הערה: במידה והבצק דביק מידי יש להוסיף עוד מעט קמח ובמידה והבצק יבש ופירורי מידי יש להוסיף מעט מים.

פיצה ללא שמרים

מתכון לפיצה ללא שמרים, פיצה מהירה, פיצה מקמח תופח, פיצה ללא התפחה

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

223 תגובות

הוסף תגובה
    1. אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן כי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.

    1. אפשר להכין את הבצק ולהתפיח אותו התפחה ראשונה ולאחר מכן להוריד לו את האוויר ולהקפיא.
      למחרת יש להפשיר אותו לפחות כשעה לפני ההכנה.

  1. היי אפרת
    הכנתי כם כוס קמח חיטה לבן וכוס רמח כוסמין 70אחוז

    אפיתי 10 דקות מרחתי את הרסק עגבניות ושב 10 דקות בתנור ויצא קשה למה?
    בתודה

  2. בוקר טוב אפרת

    האם אפשרי קמח כוסמין 70 אחוז?

    והאם יצא טוב גם על תבנית רגילה ולא על הרשת?

    תודה ויום טוב

  3. טוב אז מהאשל שכמעט התקלקל הכנתי את זה אתמול והוספתי קצת אבקת אפיה כי אני אוהבת קצת עובי בפיצה
    יצא מעולה טעים ועבה

  4. היי אפרת

    כבר זזה להכין

    קניתי גבינה לבנה לאפייה גם הולך?

    ואם כן כמה כפות זה 200 מ"ל גבינה?

    תודות

    1. הכוונה לטוב טעם?
      אם כן, אז עדיף לשים יוגורט במקום.

  5. עוד לא הכנתי.
    אבל איך שאני מכירה את הבצק הוא ממש רחוק מפיצה עם שמרים.
    קמח תופח יכול קצת להזכיר את הפיצה המקורית?
    אני מחפשת את הבלי שמרים עם תוצאה של בצק עבה יותר ואוורירי.
    אודה לך מאוד אם יהיה לך רעיון.

    1. היי הודיה,
      אפשר להשתמש במתכון הזה בקמח תופח, זה עשוי לגרום לבצק להיות יותר אוורירי ועבה אבל לטעם של פיצה עם שמרים יש להשתמש בשמרים 🙂

    1. אפשר. יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

    1. זה המון 🙂 באיזה כוס השתמשת למדידת הקמח? שמת 200 מ"ל גבינה לבנה/יוגורט?

  6. שנה טובה אפרת, זקוקה לחשיבתך.
    צריכה פיצה ללא שמרים וניסיתי את המתכון שלך. יצא טעים מאוד אך מעוניינת לשפר את המרקם שיזכיר יותר פיצה ופחות בצק פריך
    מה לדעתך יעשה פה קמח לחם (כלומר תוספת גלוטן) האם יעשה את הבצק יותר גמיש?

    1. היי אוסנת,
      אפשר לנסות להכין עם קמח לחם וגם לרדד את הבצק עבה יותר.
      שנה טובה ומתוקה 💕

    2. תודה רבה על תשובתך המיידית. הכנתי. עם תוספת גלוטן (קמח לחם) ויצא מעולה. ממליצה. כל הכבוד לך!!!!
      ועוד שאלה קטנה. אם רוצה להכין מראש, האם כדאי לאפות אפיה ראשונית ואת השניה ממש לפני הארוחה או שאפשר להכין הכל ולחמם או שחייבים להכין הכל סמוך לארוחה. שואלת כי הבצק יחסית קשה, ולא רוצה שיהיה קשה יותר בארוחה

    3. שמחה שהמרקם השתפר 🙂
      כדי לחסוך בזמן עבודה זה רעיון מצוין לאפות אפיה ראשונה ולהקפיא. ההקפאה לא אמורה לפגוע במרקם של הבצק.

  7. הי אפרת,
    ראשית, מודה לך מתכונים נהדרים שעשיתי לא מעט מהם.
    ביום שישי האחרון עשיתי את הפיצה ללא שמרים ותשמעי, טרפו אותה. כמובן שהכפלתי כמויות והיא יצאה מעולה, טעימה ברמות והבצק נפלא.
    תודה רבה 🙂

  8. היי אפרת,אפשר להכין פיצות קטנות מהמתכון הזה? כלומר לחלק את הבצק להרבה פיצות קטנות? צריך לשנות משהו?
    וגם- אם אני מכינה רק עם קמח כוסמין, האם צריך להוסיף נוזלים או גבינה?

    תודה רבה!
    מיכל

    1. אפשר להכין מיני פיצות. לדעתי משך האפיה יתקצר. אפיה ראשונה עשויה לקחת 7-9 דקות. אפיה שניה עם התוספות – 5-7 דקות.
      אם את מכינה מקמח כוסמין יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

  9. לא יודעת למה חשבתי שהיה כתוב שמן במתכון… הוספתי שמן נראה מה יצא.
    ואגב, למה לאפות על הרשת?

  10. יצא מושלםםם!! אין על המתכונים שלך…מנסיון עדיף עם שמנת חמוצה וחצי כפית מלח 🙂
    שאלה: ניתן להשתמש בקמח תופח?

    מצורפת תמונה של הפיצה…

  11. שלום אפרת, אני אוהבת שהבצק יוצא רך ולא קריספי אז עדיף לאפות את זה ישר עם הרוטב או בכל זאת פעמיים?

    1. היי ליאת,
      בגלל שלרוב הגבינה מותכת עוד לפני שהבצק מוכן כדאי לאפות את זה 5 דקות לפחות אפיה ראשונה (במקום 10 דקות) ואז להוסיף רוטב ותוספות ולהמשיך לאפות עד שהגבינה מותכת.

    1. היי ליאורה,
      בעייתי לוותר על היוגורט מאחר והוא תורם למרקם הבצק ולטעם, במיוחד כשאין שמרים בבצק.
      חלב הוא נוזלי מידי ואני לא בטוחה שיעשה את העבודה.

    1. שבוע טוב אהובה,
      לא ניסיתי. אם תחליטי לנסות אשמח לעדכון איך יצא 🙂

    1. פחות מומלץ. עדיף שזה יהיה משהו במרקם יותר סמיך הדומה לגבינה לבנה.

  12. צהריים טובים,
    אפשר להכין את הפיצה ללא אפייה שנייה?
    כלומר ישר עם הרוטב והגבינות והתוספות?
    (פעילות עם ילדים)

    1. היי שלומית,
      אני מניחה שאפשר פשוט זה יוצא יותר קריספי כשאופים את זה אפיה ראשונה בנפרד.

  13. שלום, הכנתי כבר פעמיים. חייבת לציין שיצא מאוד מוזר בפעם הראשונה אך בפעם השנייה הוספתי מעט שמן זית, לתנור, כמובן שהפכתי לצד השני ורק אחרי שגם הצד השני היה מוכן מרחתי רוטב ותוספות. הפעם השנייה יצא סוףףףףףףףףףףף הילדים התעלפו. תודה רבה.

  14. מכל התגובות שקראתי פחדתי שיצא לי יבש ולא טעים
    הכנתי אתמול ויצא מושלםםם

    תודה ענקית
    אני חיה מהאתר שלך…..

  15. עשיתי 2 ניסיונות. כשפעלתי לפי ההוראות ,אפיית הבצק פעמיים, יצא לי קרקר. אך כשהכנסתי את הבצק יחד עם התוספות לאפייה אחת, יצא עסיסי וטעים. תודה על המתכון.

    1. היי אלה,
      יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית או שאת אופה על טורבו. בכל מקרה, שמחה שבסוף יצא טעים 🙂

    1. היי,
      לפיצה אחת בינונית יש להכין מחצית מהכמויות (כוס קמח, 100 מ"ל שמנת חמוצה/גבינה לבנה, קמצוץ מלח).
      אפשר גם להכין את כל הכמות שבמתכון ולהקפיא את הבצק לפני או אחרי אפיה.

  16. שלום אפרת קודם כל רציתי להגיד לך שהמתכונים ובכלל האתר אליפות אבל יש לי שאלה אם אין לי לא יוגורט ולא גבינה ולא שמנת חמוצה מה אני יכולה לעשות תודה רבה

    1. יש לי עוד שאלה קטנה האם לאחר האפיה הראשונה שמים את הפיצה עם התוספות על הרשת בלי נייר אפיה תודה וסליחה ששיגעתי אותך

    2. היי מיכלי,
      יש לך משהו חלבי שדומה במרקם לגבינה? כמו קוטג', אולי רוויון?
      לאחר אפיה ראשונה שמים את התוספות על הפיצה ללא נייר אפיה.

    1. היי תהל,
      אפשר לשים גם על נייר אפיה בתבנית פשוט על רשת התנור הבצק נעשה יותר פריך.

  17. הכנו את הפיצה בלי לקרוא את ההוראות אז טיגנו אותה במחבת, שייפנו את התחתית בנייר זכוכית ושוב טיגנו.
    אז למי שלא יצא טוב שיעשה ככה יוצא ליגה ליגה ליגה לאומית חברים תיסלם על העיניים 5-5-5

  18. יש לי שאלה : אף הפעם הבצק לא יוצא לי קריספי, הסוד הוא להניח את הבצק שיר על הרשת או נייר אפיה מתחתיו? ללא התבנית ???? תודה על התשובה !

    1. היי,
      כן. אם רוצים שהבצק ייצא קריספי אז באפיה השניה (עם הרוטב והתוספות) יש להניח אותו ישירות על רשת התנור ואפילו להוריד את הרשת שתהיה יותר קרובה לתחתית.
      בהצלחה 🙂

  19. מכינה את המתכון תמיד ויוצא אליפות.
    האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה ויצא לי טוב?
    שיהיה כשר לפסח..

    1. היי,
      כשמניחים את הבצק על רשת התנור הוא נהיה יותר קריספי אבל אם אין רשת אפשר להניח את הפיצה בתבנית.
      המשך יום מקסים 🙂

    1. שמנת חמוצה אם יש לך. אם לא, אפשר להכין גם עם יוגורט או גבינה לבנה.

  20. הפיצה מתאימה לאדם רגיש לשמרים?
    יש לי חברה רגישה ובא לי להכין לה…
    זה יוצא בטעם של פיצה רגילה?

    1. היי דבורי,
      אם החברה רגישה לשמרים זה פתרון מעולה בשבילה 🙂
      פיצה רגילה עשויה מבצק שמרים אבל זה יוצא דומה וטעים.

    2. תודה רבה!!!
      אני יכולה להעביר לה את המתכון, או שזה כל הזכויות שמורות?

    3. כן את יכולה להעביר לה בשמחה (שימוש אישי לא נחשב הפרת זכויות 🙂 ).

  21. השתמשתי בכוס אחת של קמח רגיל והשניה קמח תופח ובמיכל שלם של גבינה לבנה.
    יצא מעולה!!
    מתכון מנצח הילדים והבעל ליקקו את האצבעות.

    1. כן. כוס זכוכית סטנדרטית עם הידית.
      אם במקרה הבצק יוצא רטוב או דביק מידי יש להוסיף עוד קמח. אם הבצק יוצא יבש או פירורי יש להוסיף עוד גבינה/יוגורט.
      בהצלחה!

    2. מעולה,
      יש דרך לעשות את הפיצה עבה קצת ? אבל שניסית אותו ? שאדע שזה יוצא טוב ..

    3. עדיף לרדד לא עבה מידי כדי שהבצק יאפה כמו שצריך מבפנים. ממליצה לרדד בעובי של עד חצי ס"מ. במהלך האפיה הבצק מעט תופח.

  22. ניסיתי להכין 2 פיצות אחת אחריי השנייה,
    התאכזבתי לגלות כמה הבצק יבש.
    הלכתי לפי המתכון ואף בפיצה השנייה ניסיתי ללחך אותה כמה שאפשר
    אך יוצא יבש מאין כמותו.

    1. היי גילה,
      כנראה שהשתמשת בכוס גדולה יחסית למדידת הקמח ולכן היחס בין הגבינה לקמח השתנה. הפתרון הוא מאוד פשוט- להוסיף לבצק עוד גבינה/שמנת חמוצה/יוגורט עד שיתקבל בצק נוח לעבודה ולא יבש.

  23. אתר מקסים:) תודה על כל המתכונים הנהדרים:)
    תודה מראש על המענה: מה אני עושה אם אין לי רוטב מוכן לפיצה?…

    1. תודה אילנית 🙂
      את יכולה להכין רוטב. מצורף לינק למתכון – רוטב פיצה.
      אם יישאר לך רוטב את יכולה להקפיא בתוך קופסה סגורה ולהפשיר פעם הבאה כשתרצי להשתמש.

  24. היי , האם ניתן לשים קמח מלא במקום לבן ולהוסיף כפית אבקת אפייה? קראתי פה כאלה שעשו עם קמח מלא ויצא דווקא בסדר וטעים. פשוט אני מעדיפה קמח מלא והאבקת אפייה כי אני בכל זאת לא רוצה שהפיצה תצא דקה אלא טיפה עם נפח . אז כדאי?

    1. כן נטע, אני אישית לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואין בעיה להוסיף גם אבקת אפיה.
      אשמח אם תעדכני איך יצא 😉

  25. יש לי טוסטר אובן עם טורבו.
    האם אפשר לעשות את הפיצה כמו בתנור או שצריך להשתמש בתוכנית אחרת ,למשל טורבו?

    1. היי אייל,
      כשמכינים בתנור שמים את זה על התוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם אתה רוצה להכין בטוסטר אובן עדיף שתשים את זה בתוכנית הרגילה (לא טורבו).
      חג שמח 🙂

  26. שלום, על איזה מצב התנור צריך להיות? ואיך שמים את הגבינה הצהובה, פשוט לוקחים פרוסה ושמים על הפיצה? ואחרי ששמים את הרוטב התוספות והגבינה ואז מכניסים על רשת התנור למה הכוונה, פשוט לשים את הפיצה עצמה על רשת התנור ללא תבנית? אני מצטערת על השאלות אני פשוט מתחילה ולא כל כך מבינה בזה עדיין…

    1. היי ליסה,
      התנור צריך להיות מופעל בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם יש לך גבינה צהובה מגורדת- פשוט תפזרי מעל הרוטב. אם יש לך גבינה פרוסה – תניחי פרוסות מעל הרוטב.
      האפיה הראשונה היא בתבנית, על נייר אפיה.
      האפיה השניה – לאחר ששמת רוטב, גבינה ותוספות היא על רשת התנור, ללא התבנית.
      בהצלחה 😉
      וחג שמח!

    1. היי נטע,
      לדעתי כדאי להמיר רק מחצית מהכמות בתור התחלה כדי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.
      חג שמח 🙂

    2. תודה רבה על התשובה המהירה! ואם אני שמה רק כוס אחת קמח מלא אז הכוס השנייה אפשר קמח תופח? כדי שהפיצה לא תצא דקה מדי ,או שהיא גם עם קמח רגיל תצא מעט תפוחה? חג שמח 🙂

    3. במתכון הזה אין צורך להשתמש בקמח תופח או אבקת אפיה מאחר והערבוב של הקמח עם היוגורט/גבינה לבנה וכו' הוא זה שיוצר נפח לבצק.
      את יכולה לשים קמח רגיל. אם את אוהבת את הפיצה תפוחה- תשתמשי בקמח תופח.
      בהצלחה 😉

    1. באיזה גודל כוס השתמשת למדידת הקמח? אם הבצק יצא דביק מידי צריך להוסיף עוד קמח. אם התערובת עדיין יבשה או פירורית יש להוסיף עוד שמנת חמוצה /גבינה לבנה/ יוגורט עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.

  27. היי,
    תוריד את הפיצה לרשת התחתונה ביותר של התנור ותמשיך לאפות את הפיצה על 180 מעלות (אם התנור שלך חזק אז 170 מעלות). מקווה שזה יעזור 🙂
    תעדכן אותי..

  28. היי אפרת.
    לאחרונה עשיתי המון פיצות עם הבצק של ה-2 כוסות קמח, רבע מים פושרים וקרים, שמרים, מלח, שמן, לא זוכר את שם המתכון.

    אך נגמרו לי השמרים ועשיתי עם הבצק הזה, אך יש בעיה.. הפיצה עצמה, הטירס, הגבינה והרסק מוכנים לדעתי אך הבצק נראה עדיין כמו בצק חי.

    עשיתי טעות ושמתי את הבצק עם הרטבים והכל ישר לתנור, ולא בנפרד.
    מה לעשות?

    זה כבר 15 דקות בתנור בערך.

  29. אז ככה- קודם כל הפיצה יצאה ממש טעימה!
    שמתי 300 גרם גבינה במקום 200, אולי בגלל שחצי כמות היתה עם קמח מלא..
    והבצק לא נאפה מספיק מבפנים ובקצוות כן למרות שהוא היה דק ..
    אבל כמו שאמרתי זה לא פגע בטעם ויצא מעולה!
    מה בכל זאת הסיבה לזה לדעתך? התנור היה כל הזמן על 200 מעלות בלי לכבות.
    תודה!

    1. היי אורנה,
      קודם כל אני שמחה שלמרות הכל זה יצא טעים 😉
      לגבי כמות הגבינה, זה הגיוני כי הקמח המלא זקוק ליותר נוזלים.
      אם הבצק לא נאפה מספיק מבפנים יכול להיות שלקמח המלא לוקח יותר זמן להאפות.
      לדעתי פעם הבאה כדאי לאפות יותר זמן באפיה הראשונה ולהוריד את המעלות ל190. באפיה השניה אפשר כבר להעלות את הטמפ' ל200.
      מקווה שפעם הבאה זה יאפה כמו שצריך 🙂
      יום נפלא!

  30. היי
    האם יש עדיפות לשמנת חמוצה/ גבינה או יוגורט מבחינת מרקם וטעם?
    בהתחשב בעובדה שכנראה אחליף חלק מהקמח בקמח קוסמין מלא
    תודה

    1. היי אורנה,
      ההבדל הוא לא משמעותי לכן תשתמשי במה שיש לך.
      שבוע נפלא 🙂

  31. הי, מה שלומך? את לא מבינה מה הכנתי מהבצק הטעים הזה, הכנתי מעין חצ'פורי, הכנתי עיגולים של בצק ומילאתי בגבינה צהובה ומלוחה, סגרתי לכדור ורידדתי את כדור הבצק כשהגבינות בפנים ואח"כ טיגנתי על מחבת, יצא מדהים! תודה.

    1. היי מאי,
      אפשרות אחת היא להכין את המתכון המצורף – פיצה מקמח מלא אבל אז הפיצה יוצאת דקה ופריכה (ניתן להכין עם קמח לבן ולהוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה).
      אפשרות נוספת ויותר מומלצת לדעתי היא להכין את המתכון של הפיתות במחבת ולאחר שהן מוכנות, לשים עליהן רוטב פיצה, גבנ"צ ותוספות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות משך כ-10 דקות. מניסיון יוצא מעולה 😉

    1. היי מאי,
      לא מומלץ במקרה הזה מאחר והגבינה או היוגורט תורמים רבות למרקם הבצק ולטעם.

  32. הבצק נאפה 8 דקות על 200 מעלות.( הורדתי 2 דקות מאחר והתנור שלי חזק) לאחר מכן הוצאתי החוצה. (חוררתי את כיסי האויר). כשהתנור היה קר החזרתי אותו לתנור כפי שהוא. רק לאחר כמה שעות שהייה בתנור הוספתי את הטופינג, חממתי תנור ל 200 מעלות ואפיתי בהתאם להוראות.

    כנראה שעלי להוריד את הטמפרטורה ל 180 כפי שכתבת. כמו כן עלי לציין לרידדתי עפ גודל נייר האפייה. שזה דק מאד.

    1. תנסי באמת פעם הבאה לאפות ב-180 מעלות ולרדד מעט עבה יותר. מקווה שזה יפתור את הבעיה 🙂

  33. הי, אפיתי את הבצק כ8 דקות מראש מאחר והתנור שלי מתחמם מהר . כפי שציינתי היו מלא בועות גדולות שהצטרכתי לשטח בעזרת מזלג. לאחר מכן הוספתי את הרוטב הגבינה וכל השאר והדלקתי את התנור לרבע שעה נוספת. הבצק לא היה כל כך אפוי ובצדדים הוא היה שחום. אני מאד דייקתי אותו. (ריססתי אותו לגודל נייר האפייה). ברצוני לדעת מה הטעות שלי.? ושוב המון תודה

    1. היי פנינה,
      הוספת במקרה איזשהו חומר התפחה לבצק? אבקת אפיה, קמח תופח או שמרים?
      כיסי אוויר נוצרים בבצק כתוצאה ממכת חום חזקה שהבצק מקבל. זה יכול לקרות בעיקר בתנורים חזקים. פעם הבאה תחממי את התנור ל190 מעלות ואם תראי במהלך האפיה שהבצק שוב מתחיל להתנפח תנמיכי ל180 מעלות.
      אחרי האפיה הראשונה הבצק לא אמור להיות אפוי לגמרי אבל לאחר האפיה השניה הוא אמור להיות אפוי ומעט פריך.
      האם כיבית את התנור לאחר האפיה הראשונה? חשוב שהתנור יישאר דולק ויהיה חם לפני שמכניסים את הבצק לאפיה שניה אחרת הוא לא נאפה כמו שצריך.

  34. אפיתי כרגע את הבצק עם קמח רגיל וגבינה והיו בועות די גדולות. מעין כיסי אויר נפוחים שהייתי צריכה לחורר עם מזלג. האם כך זה צריך להיות? מה לא בסדר?

    1. היי פנינה,
      לפעמים זה קורה בגלל מכת החום שהבצק מקבל. לאחר שמוציאים מהתנור הבועות האלה אמורות לרדת לבד.
      איך יצא בסוף?

    1. כן אפשר רק יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולשמור במקרר.
      אין צורך לשמן את נייר האפיה.
      שבת שלום וחג שמח 🙂

  35. הי, הכנתי מקודם את הפיצה ויצא פשוט מעולה! הבצק לקח לי בדיוק 5 דק עבודה, האמת שנתקלתי כבר מזמן באתר ואפילו אני רשומה לניוזלטר אבל אף פעם לא יצא לי להכין ונראה לי שהפיצה עשתה את ה "סיפתח"… תודה רבה וחג שמח!

    1. הי צליל,
      לא ניסיתי להכין עם קמח תופח כך שאני לא יודעת עד איזה עובי הבצק יתפח. בכל אופן כדאי לרדד את הבצק דק.

  36. הכנתי אותה מקמח מלא וקמח שיפון בתוספת אבקת אפייה ומים..
    הבצק קצת היה בעייתי לעבודה אז "מרחתי" אותו על נייר האפייה אבל הטעם! פשוט פצצה!
    רעיון מצויין למי שרוצה להכין פיצה שאינה משמינה!
    תודה על האתר והמתכונים הגאוניים פה!

    1. היי אוקסנה,
      לדעתי לא מומלץ מאחר ולהבדיל משמנת החמוצה/ יוגורט/ גבינה הלבנה, המרקם של חלב נוזלי מידי ולכן לא ייתן את הנפח והאווריריות לבצק.

  37. אחרי ניסיונות רבים לחפש את המתכון המושלם- זה ללא ספק עולה על כולם.
    פשוט ופשוט מעולה.כמו באיטליה.

    1. כן, לא אמורה להיות בעיה להשתמש ביוגורט 1.5%.
      הגבינה יכולה להיות מ3% ומעלה.
      יש לשים לב שזה יוגורט או גבינה לבנה או שמנת חמוצה.

  38. היי!!
    תודה על המתכון באמת פיצה מצויינת..
    יש לי שאלה לדתיים שביננו..
    את יודעת אם הפיצה המוציא או מזונות??

  39. היי…
    רציתי לדעת אם אפשר במקום שמנת חמוצה שמנת רגילה?
    אם אני אשים שמנת רגילה במקום שמנת חמוצה מה ישתנה?( הטעם,המראה?)

    1. היי,
      המרקם של השמנת הרגילה נוזלי יותר והטעם מתוק יותר כך שלדעתי זה לא כל כך מתאים במקרה הזה.
      שבוע טוב 🙂

  40. ואוו! פשוט התחשק לי פיצה ולא היה לי כוח לחכות שהבצק יתפח, מצאתי את המתכון הזה וזה היה פתרון מושלם! פיצה ממש טעימה, תודה רבה!!

    1. היי חן,
      אין צורך במיקסר. מומלץ להתחיל לערבב עם כף ולאחר מכן לעבור ללישה בידיים.
      יום נפלא 🙂

  41. הכנתי אתמול לילדים את הפיצה. מתכון ממש מוצלח ותעים ויותר מזה קל ומהיר להכנה.
    מומלץ!! תודה רבה.

    1. היי ענבל,
      זה בערך כוס מלאה (עדיף להסתכל על המיכל/קופסה ולראות כמה רשום).

    1. היי אנה,
      אולי הבצק היה עבה מידי?
      אפית את הבצק לפני 10 דקות על חום גבוה?

  42. שלום קוראים לי עידו אני בן 12 היום כשחזרתי מן הבית ספר התחשק לי פיצה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את האתר הזה הכנתי ופשוט נהנתי מהטעם הנפלא
    אין לי מילים!!!

    1. איזה כיף לשמוע עידו!
      כל הכבוד לך ואני מקווה שזה עשה לך חשק לנסות עוד מתכונים 😉

    2. היי, אין צורך להוסיף אבקת אפיה אבל אם בכל זאת את/ה רוצה אז כפית אחת.

    1. היי שני, שמחה לשמוע 🙂
      לא ניסיתי להכין עם קמח מלא אבל הייתי ממליצה לשלב רק חצי מהכמות קמח מלא וחצי קמח לבן מאחר והקמח המלא לבדו הוא דחוס וכבד מידי, במיוחד במאפים.
      שבוע נפלא!

  43. אתמול בערב היה אצל הבן שלי חבר התחשק להם פיצה! אני ההיתי בלחץ לצאת מהבית לאירוע ובחישוב הזמן שלי הבנתי שאין זמן להזמין פיצה החלטתי לקחת את היוזמה לידיים והכנתי מהאתר את הפיצה לילדים ללא שמרים! הבן שלי וחבר שלו כל כך התלהבו ״זה יצא מעולה אמא״ אמר הבן שלי הנרגש שסוף סוף אמא שלו גרמה לו להיות גאה בה על אוכל טעים שהכנתי תודה תודה על המתכון הנהדר ממליצה בחום ובכלל על האתר הנפלא הזה שרק נחשפתי אליו אתמול! איפה ההיתי כל השנים האלה?

    1. תודה רומי, איזה כיף לקבל תגובות כאלה!!
      ברוכה הבאה לאתר ואני מקווה שתכיני עוד הרבה מתכונים קלים וטעימים 😉

    1. אם את מעדיפה את הבצק דק וקריספי עדיף להכין בלי אבקת אפיה אבל אם את מעדיפה את הבצק שיהיה יותר עבה ותופח אז מומלץ שתוסיפי אבקת אפיה.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר