מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

עוגיות מקמח כוסמין

עוגיות מקמח כוסמיןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On אוגוסט 30, 2017
Last modified:מאי 1, 2019

Summary:

עוגיות מקמח כוסמין עם אגוזים (טבעוניות) – פריכות וממכרות במתיקות מעודנת רק מ-4 מצרכים בלבד!

עוגיות מקמח כוסמין

מצרכים (15-20 עוגיות):

כוס וחצי (195 ג') קמח כוסמין מלא

חצי כוס (65 ג') אגוזים טחונים

חצי כוס (100 ג') שמן

3 כפות (60 ג') סירופ מייפל טבעי/דבש (*מי שאוהב יותר מתוק שישים 4-5 כפות)

*אבקת סוכר לפיזור מעל (לא חובה)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מערבבים בעזרת כף – קמח כוסמין, אגוזים טחונים, שמן וסירופ מייפל או דבש, עד לקבלת תערובת רכה ואחידה.

-יוצרים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ (אם התערובת דביקה ניתן להרטיב את הידיים) ומניחים על נייר אפיה. משטחים קלות לעיגולים בקוטר של כ-4 ס"מ ועובי של 1 ס"מ, מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר צינון).

-לאחר שהעוגיות מתקררות לגמרי ניתן לפזר עליהן מעט אבקת סוכר (לא חובה).

הערות:

*אם אתם אוהבים מתוק אפשר להוסיף לתערובת 1-2 כפות סוכר בנוסף למה שרשום.

*אם התערובת יצאה דביקה מידי בצורה שלא ניתן ליצור ממנה כדורים (גם לאחר שהרטבתם את הידיים)- יש להוסיף כמה כפות קמח כוסמין בהדרגה.

עוגיות מקמח כוסמין

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

217 תגובות

הוסף תגובה
  1. שוב יצאו נהדר! (עשיתי עם שקדים קלויים וטחונים אבל כחצי כמות ממה שכתוב).

    פריכות שבפריכות וטעימות נורא!

    תודה רבה ושבוע טוב!

  2. היי יצא ממש טעים שמתי חצי כוס אגוזי פקאן מרוסקים לא לגמרי והפחתתי מהשמן והוספתי טחינה יצא טעים אני שמתי רק 2 כפות מייפל טבעי

    1. אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שלסילאן יש טעם דומיננטי יותר וגם פחות מתוק מדבש/מייפל.

  3. היי..
    אני רוצה להכין את העוגיות האלו ויש לי כמה שאלות..מקווה שבסדר מיצידך..
    1 זה נראה עוגיות מעולות אבל קצת פשוטות יש לך רעיון לשדרוג טחינה?קוקוס? אני אשמח לכמויות מתאימות
    2 כתבת בתגובות לשמור מחוץ המקרר אני פחות אוהבת.. זה ישמר טוב גם במקרר?
    3 האם זה טוב גם לעשות אותם ככדורים ואז טיפה למעוך אותם?

    אז תודה רבה רבה רבה מראש..!!!!!!!!!

    1. היי,
      1. אפשר להדק מעל כל עוגיה שוקולד צ'יפס. אני מניחה שאפשר להוסיף גם כף טחינה גולמית ולהפחית כף מכמות השמן. אפשר להוסיף גם כרבע כוס קוקוס.
      2. אני חושבת שכן. בקופסה סגורה כמובן.
      3. כן. יש ליצור כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ ולמעוך לעובי של 1 ס"מ. אם הן יהיו עבות מידי הן ייצאו פחות פריכות מבפנים.

  4. עוגיות מעולות וקלות להכנה, הוספתי צימוקים ושברי שוקולד מריר,מככבות אצלי כל שישי. תודה רבה 😃

  5. הכנתי לפחות 10-6 כל פעם בגרסאות שונות, פעם עם קמח כוסמת, פעם עם כוסמין מלא, בפעם האחרונה שמתי שמן זית, וזה יצא כל כך טעים. פריכות, נמסות בפה ואחת העוגיות הטעימות.

  6. העוגיות יצאו לא טעימות ושרופות לאחר 10דקות בתנור
    מתכון ממש לא טוב בזבוז של חומרים יקרים וחבל

    1. אם בזמן כל כך קצר העוגיות נשרפו אז כנראה שאפית אותן על טורבו או תוכנית אחרת לא מתאימה או שהתנור שלך חזק מאוד.

  7. יצא פצצה!!!!
    בעקבות התגובות למתכון,
    החלטתי להוסיף מעט גרידת לימון
    ומעט קינמון,
    ויצא פשוט שיגעון!!!

  8. היי אפרת, אני מכינה את העוגיות האלה הרבה, הן מאוד מוצלחות. אני משלבת קמח שקדים במקום אגוזים טחונים, 1.5 כף דבש ו1.5 כף סוכר קנים, קינמון ו/או מעט וניל אמיתי, אגוזים פקאן/מלך, חמוציות/צימוקים ושוקולד מריר (חתוך לקוביות קטנות). האם לדעתך אפשר לשלב גרידת לימון במקום הקינמון והוניל או ביחד?

  9. הכנתי אותם עם שקדים פרוסים שמעכתי טיפה כי זה מה שהיה בבית, המרתי קצת מהדבש בסילאן וסוכר חום(כפית , כפית וכפית) יצאו מדהים!!

    1. היי יהודה,
      העוגיות אמורות לצאת במרקם פריך-קשה אבל לא קשות מידי. אם רוצים אותן פחות קשות אפשר להבא לקצר את זמן האפיה ב 3-4 דקות. חשוב גם לאפות על חום עליון וחום תחתון ולא טורבו.

  10. תודה רבה על המתכון ☺ יצא טעים מאוד.
    יש אפשרות להחליף את השמן בטחינה? ואם לא, האם יש לך מתכון לעוגיות טחינה מקמח כוסמין?

    1. היי ענבל,
      אם את מוסיפה טחינה גולמית עדיין תצטרכי לשים שמן אחרת העוגיות לא ייצאו מספיק פריכות.
      במתכון הזה אפשר להפחית את כמות השמן לשליש כוס ולהוסיף 2-3 כפות טחינה גולמית.

  11. שמתי למתיקות בטיוטה לסכרתיים הוספתי עוד מיים ..יוסיף קצת קינמון ..ואולי ביצה וניראה מה יצא .אני סוכרתית מלפני שבוע מחפשת להכין עוגיות טעימות כשמתחשק מתוק .

  12. היי,
    העוגיות יצאו מעולות!!! באמת היו מוכנות תוך 10 דקות.
    יש המון שמן במתכון, יש אפשרות להחליף במשהו אחר?

    1. היי ענבל,
      שמחה שיצא טעים 🙂
      אני מניחה שאפשר להפחית את כמות השמן לשליש כוס ולהוסיף כמה כפות מים במידה והבצק יבש.

  13. היי האם זה יכול להתאים לאדם סוכרתי?

    ונראה לך שהמייפל או יכול להתאים עם שקדים וקינמון? או שעדיף דבש?

  14. חזרתי לעדכן
    הכנתי ויצא מושלםם!
    מה שכן זמני האפיה השתנו 10 דק בלבד על 170 והעוגיות היו מוכנות!! (יצאו 17 עוגיות)
    אפרת תודה על מתכונים מדהימים!!!
    אוהבת את האתר שלך😍

    1. אפשר לשים 3-4 כפות סילאן. קחי בחשבון שהטעם ייצא פחות מעודן בגלל הסילאן.

  15. ממש מוזר העוגיות גם כשאני מערבבת אותם זה עדיין חום כהה
    אולי כי הקמח בא מהמקפיא אבל לא חושבת שקשור..

    1. הן אמורות לצאת בצבע חום בהיר.
      זמן האפיה משתנה בין תנור לתנור. אני מניחה שבגלל שהתנור שלך חזק את צריכה לאפות ב170 מעלות או לקצר את זמן האפיה.

    1. אם לא אפית יותר מ-20 דקות אז יכול להיות שזה שילוב של תנור חזק מידי עם זה שלא שמת נייר אפיה.
      אין בעיה לאפות במגש של התנור אבל צריך לשים נייר אפיה קודם. אני גם ממליצה פעם הבאה לאפות ב-170 מעלות.

  16. שלום,
    הכנתי את העוגיות והם נשרפו לי לצערי..
    בלי שום קשר העוגיות יצאו לי בצבע חום כהה בתמונה יצאו לך בצבע לבן יותר איך זה אמור להיראות?

    1. היי ספיר,
      העוגיות יצאו בהירות ובכל זאת נשרפו?
      אפית בטורבו או בתוכנית רגילה של חום עליון וחום תחתון?

    2. כן אפיתי בתוכנית של חום עליון וחום תחתון.
      העוגיות יצאו כהות בצבע חום כהה וגם נשרפו בצדדים

    1. העוגיות נשמרות בקופסה אטומה מחוץ למקרר במשך 5 ימים לפחות. אפשר גם להקפיא אם רוצים ליותר זמן.

  17. סילאן במקום מייפל אפשרי?? תודה

    מתכונים רק משיבולת שועל, או כמובן מכוסמיין

    תודה

    1. אפשר אבל תצטרכי להוסיף ביצה כי הדבש/מייפל בעצם מדביקים את התערובת.

    2. טוב ניסיתי יוצא סבבה לגמרי פשוט לא מתוק אבל אני שמתי מאה גרם סוכר קוקוס איתי פשוט צריכה לשים יותר מסוכר הקוקוס שזה יהיה מתוק
      אבל ממש טעים יצא לי 40 עוגיות טרפו אותם
      תודה על המתכון
      ובלי ביצה ככה זה גם בלי סבל של אף אחד

  18. המרתי את השמן חצי שמן קוקוס וחצי קנולה. הוספתי חלמון ביצה ואפיתי רק עשר דקות.מעל העוגיות הנחתי אגוז פקאן. יצא מושלם!!

  19. הי,

    מכינה אותם כעת. וקשה לי ליצור עיגולים, זה מתפרק. שמתי כמויות שלך ואולי טיפה יותר מייפל.

    מה עושים?

    קצת דחוף לי לנגלה הבאה.

    תודה רבה ושבת שלום!

  20. הי
    עוגיות נפלאות וכל כך קלות להכנה!!!
    בדרך להכין עכשיו שוב עם הבת שלי 🙂
    תודה

  21. היי, האם ניתן לאפות את העוגיות על מצב טורבו? פס למעלה פס למטה לא עובד בתנור שלי… תודה מראש!

    1. היי שחר,
      זה פחות מומלץ כי העוגיות עלולות להשרף. אם זה המצב היחיד שיש לך אז כדאי לאפות ב-170 מעלות ולעקוב אחרי האפיה כי יכול להיות שהעוגיות יהיו מוכנות לפני הזמן המומלץ במתכון.

  22. היי עוגיות טעימות מאוד תודה רבה
    רציתי לשאול אם אפשר להשים 3 כםות סילאן טבעי במקום הדבש והמייפל

  23. יצא ממש טעים תודה רבה! גם הילדים אהבו:-)
    עשיתי בלי אגוזים.
    שאלה- האם ניתן לשים שמן זית? או חייב שמן רגיל?
    תודה 🙂

    1. באיזה גודל כוס השתמשת? עשית שינוי כלשהו?
      שמת 3 כפות סירופ מייפל?
      איך המרקם של הבצק היה לפני האפיה? מתפורר או יציב?

  24. הי אפרת,מתכון נהדר!בריא וטעים, אפילו בעלי נהנה! כל מה שניסיתי (בעצת המגיבות) עד עכשיו התאים:קוביית שוקולד למעלה, שקדים טחונים ואגוזים גרוסים במקום אגוזים טחונים, סומסום למעלה וכיוב'…
    האם כדאי לנסות לשים מעט ריבה או קונפיטורה במרכז כל עוגיה? מה לגבי שילוב זרעי אניס בבצק?

    1. היי אלה,
      שמחה שכל האפשרויות יצאו מוצלחות 🙂
      אפשר לנסות להכין אותן כמו עוגיות סנדוויץ', זאת אומרת שלאחר האפיה למרוח ריבה או קונפיטורה במרכז כל עוגיה ולסגור בעוגיה נוספת (כמו במתכון הזה – עוגיות סנדוויץ').
      גם זרעי אניס יכולים להשתלב בתנאי שאוהבים את הטעם.

  25. היי. יש לי קמח כוסמת של תבואות. אפשר להשתמש במקום הכוסמין? אני יודעת שזה לא אותו דבר. אבל זה מה שבנמצא כרגע. זה יכול להסתדר?

  26. שלום 🙂
    היה ממש כיף להכין, מתכון ממש קל..
    אבל גם אצלי נשרפו 🙁
    אולי התנור שלי חזק.. כי עשיתי הכל במדוייק כמו שרשום..

    1. היי אירה,
      כיוונת על קו עליון וקו תחתון?
      כנראה שהתנור שלך חזק. פעם הבאה אני ממליצה לשים על 170 מעלות ולעקוב אחרי האפיה. אולי הן יהיו מוכנות כבר אחרי 15 דקות.

    2. כן, שמתי קו עליון וקו תחתון.
      אנסה שוב בשמחה, הן ממש קלות להכנה 🙂 אז לא בעיה, אעשה כמו שרשמת עכשיו.
      תודה רבה על המענה 🙂

  27. יצא טעים מאוד! אפרת, תודה רבה לך על המתכונים 🙂

    האם אני יכולה להחליף את קמח הכוסמין בשיבולת שועל שאתחן? יש לי הרבה שיבולת שועל שהייתי רוצה לנצל והמתכון הזה יצא ממש טוב.

    ועוד שאלה – ניתן להוסיף אבקת סטיביה במקום המייפל?

    1. היי עידית,
      המרקם לא ייצא פריך עם שיבולת שועל טחונה. יש מתכונים מעולים אחרים שאת יכולה להכין עם שיבולת שועל.
      עוגיות שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל טבעוניות, עוגיות שיבולת שועל ושוקולד, מאפינס שיבולת שועל, כדורי קוואקר ושוקולד.
      אם את רוצה להשתמש באבקת סטיביה במקום מייפל יש להוסיף ביצה למתכון אחרת לא יהיה מה שידביק את החומרים.
      יום מקסים 🙂

    1. היי אביה,
      א. אפשר לשים במקום האגוזים – שקדים או בוטנים (זה מוסיף למרקם). אם אין לך תכיני בלי.
      ב. שמחה לשמוע, תודה 🙂

  28. עוגיות מוצלחות,פריכות וטעימות מאד יצאו עשר.
    אשמח לקבל ממך מתכונים נוספים מקמח כוסמין וללא סוכר, נסיתי מהאינטרנט לעשות בוריקיטוס מקמח כוסמין ולא הצלחתי, בסופו של דבר הכנתי סוג של פשטידה שיטחתי את הבצק ומעליו מילוי ויצא מצויין, אם יש לך מתכון טוב אשמח לקבי
    תבורכי
    יום טוב

    1. היי רחל,
      שמחה שאהבת את העוגיות.
      יש לי מתכון לאמפנדס/כיסונים שניתן למלא בכל מלית שתבחרי. הם מקמח רגיל אבל אפשר להכין אותם גם מקמח כוסמין (מומלץ בהתחלה לשים רק שליש כוס שמן ושליש כוס מים).
      שבוע נפלא 🙂

  29. יצא מצוין:)
    עשיתי את העוגיות לפי ההוראות ותוך 10 כבר הם היו מוכנות…
    תודה רבה ממש על כל המתכונים!!

    1. אם זה קמח מלא רגיל אז מומלץ לשלב עם קמח רגיל ולשים כוס קמח מלא + חצי כוס קמח רגיל.

  30. אני ממש אוהבת את האתר.. המטבח שלי מלא במטעמים מפה.
    והפעם פשוט לא הצליח!! כמובן קראתי את התגובות הנלהבות לפני ולא חשבתי שזה לא יצליח.
    כתוב 20 דק בתנור. שמתי על 15 דק. וכמעט כולן נשרפו.. נשארו מעט עוגיות פחות שרופות והטעם היה לא משהו בכלל ונאלצתי לזרוק הכל. שיא המאוכזבת. לא יודעת מה לא היה טוב:/

    1. היי מוריה,
      בואי ננסה להבין ביחד היכן הבעיה.
      באיזה גודל כוס השתמשת? 240 מ"ל?
      אני מבינה שאפית על 180 מעלות לא בטורבו נכון? שמת על קו עליון וקו תחתון? אם כן אז יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית או שהכנת את העוגיות קטן מידי או דק מידי. כמה עוגיות יצאו לך מהכמות?
      דרך אגב, השתמשת בקמח כוסמין מלא ושמת סירופ מייפל?

  31. היי אפרת…תודה על מתכונים מדהימים…רוצה לנסות גם את המתכון הזה ורציתי לשאול האם אפשר לוותר על המייפל\דבש ולשים במקום זה סוכר קוקוס ואם כן אז כמה?

    1. היי סיגלית,
      במקרה הזה מאחר ואין ביצה בתערובת, המייפל/דבש מסייעים להדבקת החומרים.
      אפשר להשתמש בסוכר קוקוס אם את מוסיפה ביצה. לדעתי 3 כפות מלאות יספיקו לקבלת מתיקות עדינה.
      *צריך לקחת בחשבון שלסוכר קוקוס יש טעם מיוחד ושונה מסוכר רגיל.

  32. העוגיות יצאו ממש טעימות. התחסלו די מהר. בגלל דרישות של ילד בן 6.5 לתוספת שוקולד 🙂 עשיתי גומה קטנה במרכז העוגה ושמתי מעט שוקולד מריר 70% מומס (בסך הכל 3 קוביות מומסות). יצאו יצוגיות וטעימות.

    1. היי אביבית,
      לא הייתי ממירה את הכל. הייתי מנסה לשלב חצי כמות טחינה וחצי שמן.

  33. הכנתי את העוגיות. זה הניסיון הרשון שלי עם קמח כוסמין. יצא מאוד מאוד טעים וכל כך פשוט. תודה רנה אפרת.
    יש לי שאילה. השתמשתי בקמח כוסמין רגיל. אם להחליף למלא איך זה ישפיע לטעם?

    1. היי אולגה,
      שמחה שיצא טעים.
      את העוגיות האלה הכנתי מקמח כוסמין מלא והן יצאו טעימות 🙂

    1. הי הכנתי את עוגיות הכוסמין והאגוזים אך לא הצלחתי לאסוף את כל העיסה יצאה לי פירורים..מה עושים??
      תודה מירי

    2. היי מירי,
      תוסיפי עוד 2 כפות שמן וכמה כפות מים בהדרגה עד שהתערובת מתגבשת.

  34. שוב רוצה להכין אותם, כי הן נהדרות.

    אפשר לשמור את התערובת במקרר יום או יומייפ?

    אפשר להקפיא?

    ומה עם עוגיות השוקולד צ'יפס אפשר?

    תודה רבה לך.

    1. היי דבי,
      נראה לי שאפשר להכין את התערובת ולשמור במקרר.
      אין בעיה להקפיא את שתי סוגי העוגיות.

  35. הכנתי אותם לשבת- רובם נחטפו כבר לפני, מתכון קליל מהיר והכי חשוב ט-ע-י-ם במיוחד, אני הולכת להכין אותם שוב והפעם בכמות כפולה. תודה רבה רבה על המתכונים הקלילים, המהירים והטעימים.

  36. מתכון נהדר!! כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים..אני הוספתי מעט יותר שמן וערבבתי בין שמן קוקוס לשמן קנולה בכבישה קרה.. וגם השארתי חתיכות קטנות של אגוזים (אגוזי מלך) מוסיף קרנצ'יות.. נהדר!! תודה 🙂

  37. כשקראתי את המתכון הייתי סקפטית. לא האמנתי שעוגיות מ 4 מצרכים יכולות לצאת טעימות אבל בגלל שהייתי לחוצה בזמן לפני שבת וחיפשתי משהו מהיר, ניסיתי בכל זאת. השתמשתי בשמן קוקוס ולא בשמן רגיל. ובגלל שאני נמנעת מלהשתמש באבקת סוכר לבן הוספתי כפית דבש בנוסף ל 3 כפות המייפל – והעוגיות יצאו פשוט מושלמות!!!! קל , מהיר וטעים טעים!!!!
    אני חושבת שבפעם הבאה אשבץ שקד או אגוז כדי לייפות את העוגיות
    חזרתי לפה כדי להעתיק את המתכון למחברת שלי כמתכון קבוע וגם כדי לכתוב תגובה מפרגנת.
    תודה רבה,
    מבשלת בריא בתחילת דרכי….

  38. בוקר אור לך אפרת וחג שמח,

    מאד טעימות!

    שוב ושוב עשיתי. (פעם עם אגוזי מלך ופעם עם שקדים).

    הן מקבלות צבע חזק תוך 8 עד 9 דקות, מה עושים?

    תודה רבה!

  39. טעים טעים, פשוט וכל כך קל..
    האם לדעתך ניתן להחליף את 1/2 כוס אגוזים טחונים ב 1/2 כוס קמח שקדים?

    תודה על מתכון נהדר.

    1. היי חן,
      אפשר אם אין לך בעיה עם הטעם של הסילאן. בגלל שיש לו טעם יחסית חזק אז לפעמים הוא משתלט על הטעם.

  40. הבטחתי ואני מקיימת.
    קודם אעדכן ש- 11 דקות הספיקו להן בתנור. כנראה שדיקקתי אותן מידי.
    לא התאפקתי וטעמתי כשעדיין לא התקררו לגמרי והן טעימות מאוד.

    לחיים אפרת על מתכון פשוט, קצר וטעים🍷

  41. עוגיות טעימות ופריכות וככ קלות להכנה.
    פשוט מתכון מנצח. תודה! ושנה טובה ומתוקה לכולנו. והאתר הזה פשוט נפלא!

    1. היי ענת,
      אני מניחה שאפשר להוסיף עד רבע כוס קוקוס כדי שזה לא ירכך את העוגיות.

    2. אני החלפתי קוקוס באגוזים (כי לא היה לי…:) יצא מעולה.
      רק שאלה, אפיתי 13 דקות על חום בינוני (התנור שלי חזק יותר) וזה נחרך קצת למטה
      למרות שיצא מדהים ואני הולכת לאמץ, בעיקר הילדים מאמצים…
      תודה על הכל!

    3. היי יהודית,
      אפית על חום עליון וחום תחתון ושמת במרכז התנור? שמת נייר אפיה נכון?
      אם כן, כנראה שבגלל שהתנור שלך חזק כדאי לאפות פעם הבאה 10 מעלות פחות ממה שאפית.
      שבת שלום 🙂

  42. שלום אפרת ומה שלומך?

    היום הכנתי את העוגיות האלו והן יצאו מאד טעימות (כוסמין מלא ושקדים טחונים).

    כמה שאלות:

    התכוונת לכוסמין מלא?

    לאגוזי מלך?

    תוך 9 דקות הם כבר יצאו לי מעט שרופות, אולי כי עשיתי אותם דקות?!

    לאיזה צבע צריך להגיע?

    קשה לי מעט ליצור מהן עיגולים יפים, כשאני מגלגלת אותם בין 2 כפות הידיים התערובת נוטה

    להתפרק.

    אשמח לקבל תשובות כי אני חושבת להכין עוד.

    הרבה תודה לך וכתיבה וחתימה טובה!

    1. היי דבי,
      כן התכוונתי לקמח כוסמין מלא אבל אפשר להשתמש גם ברגיל.
      אני השתמשתי באגוזי מלך אבל כל סוג של אגוזים הולך פה.
      העוגיות לא אמורות להיות דקות אז אולי זה בגלל זה. הן אמורות להיות בעובי של 1 ס"מ. את בעצם יוצרת כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ואז משטחת אותם ממש מעט לעיגולים בקוטר של 4 ס"מ ועובי 1 ס"מ.
      שמת 3 כפות מייפל או דבש? כי זה אמור לעזור לתערובת להיות יציבה יותר.

  43. העוגיות יצאו מושלמות. הכנתי עם קמח כוסמין מלא, אגוזי מלך טחונים ומייפל. הטעם יצא כמו של אגוזי פקאן.
    אין על המתכונים שלך 🙂

    1. היי אפרת,
      זה משהו שצריך לנסות. הייתי כן מנסה לשלב בהתחלה חצי כמות קמח כוסמין או מלא.

    1. אפשר לפזר אבקת סוכר.
      תנסי גם לעשות עיטור עם המזלג לאחר שאת יוצרת עוגיות ולפני האפיה כמו בעוגיות דבש וקינמון.

    1. אפשר שקדים.
      אפשר גם לוותר אבל לדעתי זה הרבה יותר טעים עם שקדים/אגוזים.

  44. היי אפרת, העוגיות יצאו טובות גם עם קמח רגיל/קמח תופח? או שכל הענין בעוגיות האלה זה קמח הכוסמין?

    1. היי מיכל,
      אפשר לשלב 3/4 כוס קמח מלא עם 3/4 כוס קמח לבן. אם יוצא מוצלח אפשר פעם הבאה להגדיל קצת את כמות הקמח המלא.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר