מצרכים להכנת סירות תפוחי אדמה מוקרמות
- 5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים (יש לבשל את תפו”א במים רותחים עד לריכוך).
- חצי סלסלת פטריות טריות חתוכות גס
- 2 שיני שום כתושות
- מיכל שמנת לבישול 15% (250 מ”ל)
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
- גבינה צהובה מגורדת
איך מכינים סירות תפוחי אדמה מוקרמות?
- מטגנים את הפטריות עם כף שמן במשך 3-4 דקות. מוסיפים את השום והשמנת ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים 2-3 דקות, עד שהרוטב מעט מסמיך.
- חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומרוקנים את תוכנם בעזרת כפית ליצירת סירה (יש להשאיר שוליים של כס”מ וחצי). מברישים כל סירה במעט שמן.

- ממלאים כל סירה בתערובת השמנת והפטריות ומניחים בתבנית. מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל


רוצים עוד?מתכונים נוספים לשבועותגולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
126 תגובות
כניסה
126 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות















