מצרכים להכנת מרק קולורבי
- 4 קולורבי גדולים או 6 בינוניים-קטנים קלופים חתוכים לקוביות קטנות בגודל של כס”מ וחצי (1 ק”ג)
- 1 תפו”א בינוני קלוף חתוך לקוביות קטנות בגודל של כס”מ וחצי (אפשר להמיר בקישוא)
- 1 בצל בינוני קטן קצוץ
- 1 שן שום קצוצה
- חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- 6 כוסות מים רותחים (ליטר וחצי)
תיבול:
- כפית מלאה מלח, כף שטוחה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מרק קולורבי?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את השום, קוביות הקולורבי ותפוח האדמה.
- מוזגים 6 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 35 דקות.הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומבשלים 10-15 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים (ניתן לנעוץ מזלג ולבדוק אם ננעץ בקלות).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- טוחנים את המרק בבלנדר מוט עד למרקם חלק.
- מחזירים לאש ל-2 דקות ומתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
95 תגובות
כניסה
95 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














