מאפינס גלידה (גלידונית): קינוח מרענן וטעים שניתן להכין גם בגרסת פרווה (טבעוני וללא גלוטן). ניתן להכין מראש ולהוציא מהקפאה כשהאורחים מגיעים או שסתם בא משהו טעים

באותו אופן אפשר להכין “ביסוני גלידה” בתבנית שקעים קטנים מסיליקון (פרלינים) רק שאת מילוי השוקולד מכינים באופן הבא- ממלאים את השקעים עד הסוף בשוקולד מומס. הופכים את התבנית לתוך קערת השוקולד ואז כל עודפי השוקולד נשפכים חזרה לקערה ונוצרת שכבה דקה וחלולה של שוקולד בצורת השקע.
כך נראית תבנית פרלינים מסיליקון:


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.