מצרכים להכנת מתכון לחצילים עם עגבניות, גמבה ושום
- 1 חציל גדול
- עגבניה קטנה קצוצה קטן
- גמבה קטנה קצוצה קטן
- 2 שיני שום קצוצות
- 3 כפות כוסברה/ פטרוזיליה קצוצה (ניתן גם לשלב בניהם)
- שמן זית
- מלח, פלפל שחור
איך מכינים מתכון לחצילים עם עגבניות, גמבה ושום?
- חותכים את החציל לאורך לפרוסות בעובי כס”מ (מומלץ לפזר עליהם מלח גס ולהניח להן להזיע במשך כ-20 דקות, כך נפטרים מהמרירות של החציל. לאחר מכן שוטפים במים ומנגבים היטב).
- מחממים תנור ל190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מברישים את פרוסות החצילים בשמן זית משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה. מערבבים בקערית את העגבניה, הגמבה, השום והעלים הקצוצים ומפזרים מעל כל פרוסה. מפזרים מעט מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור למשך שעה.הפעל טיימר (60 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור, מסדרים על צלחת ומזליפים מעט שמן זית ועלים טריים קצוצים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
106 תגובות
כניסה
106 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














