מצרכים להכנת תבשיל דלעת
- 1 בצל בינוני קצוץ
- דלעת קלופה חתוכה לקוביות קטנות בגודל 1 ס”מ (כ-750 גרם עם קליפה, 620 גרם בלי קליפה)
תיבול:
- כף סוכר חום, 3 כפות סילאן, רבע כפית אבקת קינמון, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים תבשיל דלעת?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את קוביות הדלעת וכף סוכר חום, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-20 דקות. יש לערבב מידי פעם.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים בסילאן, קינמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
51 תגובות
כניסה
51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

