מצרכים להכנת רוגעלך שוקולד
- 900 גרם בצק שמרים קנוי מופשר (למי שרוצה להכין את הבצק בעצמו מצורף לינק בתחתית המתכון)
- ממרח שוקולד חלבי/פרווה
- ביצה טרופה לציפוי
איך מכינים רוגעלך שוקולד?
- פורשים את בצק השמרים על משטח עבודה וחותכים לשני חלקים שווים.
- מניחים בצק אחד על נייר אפיה ומרדדים מעט עם מערוך לריבוע.
- מורחים ממרח שוקולד באופן שווה על כל החלק העליון של הבצק (4-5 כפות ממרח).
- מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים. מרדדים קלות בעזרת מערוך.
- חותכים למשולשים ארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לדק, לצורה של רוגעלך. מניחים על נייר אפיה.
- חוזרים על הפעולה עם החצי הנוסף של הבצק.
- מכסים את הרוגעלכים במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעה וחצי.
- מברישים את הרוגלעכים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 15-20 דקות, עד להזהבה
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל - מתכון לבצק שמרים (למי שרוצה להכין את הבצק בעצמו) ניתן למצוא במתכון עוגת שמרים ושוקולד.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
209 תגובות
כניסה
209 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

