מצרכים להכנת קציצות הודו
- 500 גרם בשר הודו טחון
- 1 בצל קטן מגורד דק
- 1 גזר בינוני מגורד דק
- 2 פרוסות לחם (אפשר להשתמש בלחם מלא, שחור, חלה וכו’)
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה
- חצי כוס גרגירי תירס משימורים (לא חובה)
תיבול:
- כפית גדושה אבקת מרק, חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור
איך מכינים קציצות הודו?
- מסירים מפרוסות הלחם את החלק הקשה וטובלים כל פרוסה בקערה עם מים. סוחטים ומפוררים לתוך קערה.
- מוסיפים לקערה את כל החומרים, מערבבים היטב ויוצרים קציצות.
- קציצות מטוגנות: מחממים מחבת רחבה עם שמן (לא שמן עמוק) ומטגנים את הקציצות 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה (בזמן הטיגון מומלץ להנמיך מעט את האש ולאחר שהופכים צד כמומלץ לכסות את המחבת). מוציאים וממניחים על נייר סופג.
- קציצות אפויות בתנור: מוסיפים לתערובת הקציצות 2 כפות שמן ומערבבים. יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפיה משומן. מרססים/מברישים כל קציצה במעט שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ואופים עוד כ-10 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
247 תגובות
כניסה
247 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

