www.10dakot.co.il

קדירת בשר בנינג'ה

קדירת בשר בקר עם חומוס וירקות בתיבול שום וסילאן שמכינים במכשיר הנינג'ה סמארט ליד ללא מאמץ.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
קדירת בשר
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

100 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת קדירת בשר בנינג'ה

  • 1-1.5 קילו קוביות צלי כתף בגודל בינוני

לציפוי הבשר:

  • רבע כוס קמח (או קורנפלור) + שליש כפית מלח
  • 2 בצלים גדולים חתוכים גס
  • 7 שיני שום קלופות פרוסות
  • 5 תפוחי אדמה קטנים שלמים קלופים
  • 4 גזרים קלופים חתוכים ל-3
  • 1 קולורבי גדול קלוף חתוך ל-4 (לא חובה)
  • 3 כוסות גרגירי חומוס משקית קפואה
  • 5 כוסות (1.2 ליטר) מים רותחים

תיבול:

  • 4 כפות גדושות סילאן, 3 שיני שום כתושות, 2 כפיות מלאות מלח, רבע כפית פלפל שחור, כפית פטרוזיליה מיובשת.

איך מכינים קדירת בשר בנינג'ה?

  1. מערבבים בקערית רבע כוס קמח או קורנפלור עם שליש כפית מלח ומקמחים קלות את קוביות הבשר מכל הצדדים.
  2. להכנה במכשיר הנינג’ה סמארט ליד, מדליקים אותו על מצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה. מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את קוביות הבשר במשך כדקה וחצי מכל צד. מעבירים את הבשר לצלחת.
  3. מנגבים את הסיר משאריות נוזלים בזהירות ומחממים 2 כפות שמן. מוסיפים בצל ומטגנים על תוכנית בישול/צריבה במשך 3 דקות. מוסיפים שום ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כדקה. מוסיפים גזר, תפוח אדמה, קולורבי וגרגירי חומוס ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-2 דקות. מוסיפים את קוביות הבשר ומתבלים בסילאן, שום כתוש, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים עד לכיסוי כמעט מלא של החומרים ומביאים לרתיחה.
  4. לאחר מכן מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ ומפעילים על HI למשך שעה וחצי. בדגם 553OL לשחרר לחץ ובדגם 753 OLלבחור שחרור מהיר. כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר פותחים, טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
במידה ורוצים לצמצם את הרוטב מדליקים על תוכנית בישול/צריבה עד לצמצום הרצוי. לעוד מתכונים בנינג’ה גריל / סמארט ליד הקליקו כאן.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

רעיון להגשה: קדירת הבשר העשירה והמתובלת מתאימה להגשה לצד תוספות שסופגות את הרוטב המופלא. אחת האפשרויות המעולות היא להגיש צלחת חומוס ביתי לצד הקדירה – המרקם הקרמי של החומוס משתלב נהדר עם עומק הטעמים של הבשר המתבשל לאט. חומוס מקופסת שימורים מוכן תוך 10 דקות בלבד, כך שתוכלו להכין אותו בדיוק לפני ההגשה, בזמן שהבשר משלים את הבישול האיטי.
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
13 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

13 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות