מצרכים להכנת עוגת בננות ושוקולד
- תבנית אינגליש קייק
- 1 ביצה XL (לעוגה יציבה שימו 2 ביצים M )
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) מים חמים
- חצי כפית (2.5 ג’) תמצית וניל
- 1 בננה גדולה בשלה מאוד מעוכה במזלג
- 1 כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח לבן+ כפית אבקת אפיה)
- חצי כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה (לא לוותר)
- 1 כף מלאה (11 ג’) אבקת קקאו
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס / שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים עוגת בננות ושוקולד?
- מחממים תנור ל170 מעלות.
- מערבבים בקערה את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מים חמים ותמצית וניל. לאחר מכן מוסיפים את הבננה המעוכה ובסוף קמח ואבקת סודה לשתיה.
- מחלקים את התערובת באופן שווה לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים כף קקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את תערובת השוקולד. מפזרים מעל רבע כוס שוקולד צ’יפס ויוצקים מעל את התערובת הבהירה.
- אופים במשך 30-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
289 תגובות
כניסה
289 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














