מצרכים להכנת עוגת אגוזים וקינמון
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- ⅔ כוס (133 ג’) סוכר
- ⅔ כוס (133 ג’) שמן
- ¾ כוס (180 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס ורבע (175 ג’) קמח תופח
למלית:
- 4 כפות גדושות (20 ג’) אגוזי מלך קצוצים דק
- 1 כפית גדושה (6 ג’) אבקת קינמון
איך מכינים עוגת אגוזים וקינמון?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים ובסוף קמח תופח.
- מערבבים בקערית קטנה נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים ואבקת קינמון.
- יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המשומנת, מפזרים מעל מחצית מכמות המלית (אגוזים וקינמון) ומעל יוצקים את יתרת הבלילה. מפזרים מעל את יתרת תערובת המלית.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 35-40 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
302 תגובות
כניסה
302 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

