מצרכים להכנת מתכון ספגטי בולונז
- חבילת פסטה/מקרוני מוכן לפי הוראות ההכנה (500 גרם)
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 800 גרם עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות
- 5 שיני שום כתושות (או 3 קוביות שום קפוא)
- 1-2 כוסות מים רותחים
- 3/4 כוס עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
תיבול:
- 1 כף סוכר חום או סילאן, 1 כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מתכון ספגטי בולונז?
- מטגנים בצל בסיר עם כף שמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים (אש בינונית) תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו.
- שופכים לסיר את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שום כתוש ומים רותחים (בין כוס ל-2 כוסות, לפי הסמיכות שאוהבים) ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך 15 דקות (מיד פעם יש להרים את המכסה ולערבב).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
- מעבירים את הספגטי המוכן לסיר עם הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
ראו גם רוטב בולונז של מסעדות.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
603 תגובות
כניסה
603 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














