מצרכים להכנת לחמניות ביס פריכות
- כוס קמח לבן
- כפית גדושה אבקת אפיה
- כפית סוכר
- שליש כפית שטוחה מלח
- 3 כפות שמן זית/ קנולה
- שליש כוס מי סודה מוגזים
לפיזור מעל:
- שומשום, קצח, שיבולת שועל עבה, גרעינים (אם יש לכם קצח זה מאוד מומלץ).
איך מכינים לחמניות ביס פריכות?
- מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפיה. מוסיפים סוכר, מלח, שמן ומי סודה מוגזים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (הבצק אמור להיות מעט דביק). מניחים את הבצק למנוחה של 10 דקות.
- מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את נייר האפיה.
- בעזרת ידיים רטובות (אחרת הבצק ידבק לידיים) יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-4 ס”מ ומשטחים ממש מעט. מניחים על נייר האפיה המשומן. מפזרים מעל שומשום, קצח וכו’ (מה שאוהבים) ומרסיסים/מברישים מעל במעט שמן ואופים במשך 30-35 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
68 תגובות
כניסה
68 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

