מצרכים להכנת כדורי רפאלו
- 200 גרם שוקולד לבן (חלבי)
- 40 גרם חמאה/ מרגרינה
- 4 כפות חלב
- 160 גרם קוקוס טחון (1+2/3 כוסות)
- 16 אגוזי לוז
- *קוקוס לציפוי
איך מכינים כדורי רפאלו?
- מניחים בקערה את קוביות השוקולד הלבן עם החלב והחמאה וממיסים במיקרוגל כ-10 שניות. מוציאים ומערבבים. אם עדיין לא נמס, מחזירים למיקרוגל ל-10 שניות נוספות, מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. מכניסים את התערובת למקרר למשך 20-30 דקות, עד שהיא מתייצבת וקל להכין ממנה כדורים.
- בעזרת הידיים יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ ובכל כדור מחביאים אגוז לוז. מגלגלים את הכדורים בקוקוס ומניחים על צלחת/מגש.
- מכניסים למקרר להתייצבות למשך כשעה לפני ההגשה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
149 תגובות
כניסה
149 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות













