שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10-12 דקות

מס’ מנות: 20-25 עוגיות קטנות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

כוס ושליש (185 ג’) קמח תופח

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

⅔ כוס (133 ג’)  סוכר

1 כפית אבקת קינמון

1 ביצה גדולה (או 2 ביצים קטנות)

לקישוט: 2 כפיות סוכר + חצי כפית אבקת קינמון (לערבב)

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים יחד (למעט חומרי הקישוט) עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יוצא דביק, יש להוסיף קמח. אם הבצק יבש ומתפורר, יש להוסיף מעט מים.

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מקמחים היטב משטח עבודה ובעזרת מערוך מקומח מרדדים את הבצק. קורצים צורות ומסדרים על נייר אפייה. מפזרים מעל קינמון וסוכר (ראו חומרים ‘לקישוט’).

-אופים בתנור במשך כ 10-12 דקות, עד שהעוגיות מעט מזהיבות. מוצאים מהתנור ומצננים לגמרי (העוגיות ממשיכות להתקשות בחוץ).

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

עוגיות קינמון

עוגיות קינמון פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פרגיות בעשבי תיבול
שעועית ירוקה עם גמבה ושום

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
תמר (16:44 19.07.2021)

עבור בתי הצליאקית,החלפתי את הקמח לחצי כמות קמח תפו”א וחצי כמות שקדים טחונים, אפיתי עוד כמה דקות ויצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות (19:22 19.07.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח גם ללא גלוטן(: תודה על השיתוף תמר❤

שירה (13:04 25.02.2021)

יצא מצוין! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (14:28 25.02.2021)

שמחה שאהבת:)

שירה (10:54 24.02.2021)

ביצה גדולה הכוונה ל M או L?

מתכונים ב-10 דקות (11:32 24.02.2021)

היי שירה,
עדיף L…

מרים פוקס (16:58 16.02.2021)

הי
אני מכינה קרמבו, עוגיות ומעל קצפת וגנאש
רציתי לשאול
העוגיות מתאימות ללא קינמון כבסיס?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:24 16.02.2021)

עדיף להכין את העוגיות האלה – עוגיות שוקולד.

מרים פוקס (09:14 17.02.2021)

אז ענית מאוחר מידי, והכנתי, ויצא אחלה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:25 17.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂

אור (17:29 14.02.2021)

היי אני רוצה לשלב מייפל.. מתאים? איך אפשר? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:31 14.02.2021)

אפשר להוסיף 3 כפות מייפל לתערובת ולהפחית 3 כפות מכמות הסוכר.

גילי (15:49 5.11.2020)

היי אפרת
אני רוצה להכפיל את הכמות ב-3 או ב-4 עדיין לא החלטתי
ויש לי רק ביצים L כמה ביצים לשים?
ויש לי רק קמח רגיל אז כמה אבקת אפיה לשים?
ויש לי רק כוס של 200 מ”ל זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 5.11.2020)

היי גילי,
כדי שהעוגיות ייצאו מוצלחות לא מומלץ להכפיל יותר מכמות כפולה.
כוס 200 מ”ל לא מתאימה.
אפשר לשים כוס ושליש קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

אביגיל (23:42 4.11.2020)

מה זה אבקת קינמון?
הכוונה לקינמון רגיל שקונים בחנות תבלינים?

מתכונים ב-10 דקות (10:03 5.11.2020)

היי אביגיל,
נכון מאוד 🙂
——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

משפחת שוורץ (21:59 15.10.2020)

הכנתי עם הילדים מכוסמין לן יצא מצוין הוספנו לחלק מהבצק קקאו והכנו ספירלות שור לבן
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:56 15.10.2020)

מהמם 🙂
תודה על השיתוף!

פריאל (00:43 27.09.2020)

1. הבצק יצא דביק ולא נוח לעבודה..רק כאשר שמתי קמח על משטח העבודה היה אפשר לעבוד איתו.. ככה זה צריך להיות?
2. עשיתי 10 דקות אפיה והרגשתי שזה היה יותר מידיי.. במפגש השני עשיתי בערך 7 דקות והיה יותר טוב אבל עדיין הורגש שזה יותר מידיי… תוהה איך יודעים מתי להוציא כי בשתי הפעמים חיכיתי שקצת ישחים(כפי שכתבת במתכון.. )..מסתבר שעדיין זה יותר מידיי

פריאל (00:45 27.09.2020)

והשתמשתי בכוס שאת מציינת באתר.כוס שקופה עם ידית..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:29 29.09.2020)

1. הבצק אמור לצאת נוח. כמה ביצים שמת ובאיזה גודל? ניסית להוסיף לבצק קמח?
2. באיזו תוכנית תנור אפית?

פריאל (21:29 29.09.2020)

2 ביצים מדיום. הוספתי קמח הרבה ועדיין…
אפיתי חום עליון חום תחתון

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:42 30.09.2020)

אולי התנור שלך יחסית חזק. פעם הבאה נסי לאפות ב170 מעלות.
לגבי המרקם של הבצק, אם השתמשת בכוס הנכונה ויצא דביק יכול להיות שהביצים היו נוזליות מידי כי אני לא מוצאת סיבה אחרת. להבא אפשר להתחיל בביצה אחת ולהוסיף את השניה רק במידת הצורך.

פריאל (20:27 30.09.2020)

באיזה גודל לקחת ביצה כשאני מתחילה? ואם אח”כ צריך להוסיף איזה גודל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:44 30.09.2020)

בגלל שהבצק יצא לך דביק אני מציעה שתתחילי בביצה M. אם צריך להוסיף אז גם ביצה קטנה.

פריאל (01:07 1.10.2020)

עשיתי עם שתי מדיום כנראה זה היה יותר מידיי.. בכל מקרה תודה על התשובות!!

חני (17:28 10.09.2020)

קמח רגיל

חני (18:13 10.09.2020)

היי,
האם אוכל להשתמש בקמח רגיל ואבקת אפייה? אם כן, מה היחס של הכמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 10.09.2020)

אפשר לשים כוס ושליש קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

חני סולומון (21:18 26.08.2020)

יצא לי בצק דביק למרות שהוספתי עוד קמח
מה ניתן לעשות? אולי לשים במקרר לחצי שעה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:06 27.08.2020)

השתמשת במקרה בכוס חד”פ?
אפשר לנסות לשים במקרר להתייצבות.

אלון (20:27 9.08.2020)

הכנתי פעמיים בשבוע,מתכון קל פשוט וטעים מאוד!אני הוספתי גם אגוזי פקאן דבורים זה לשדרג מאוד

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:08 10.08.2020)

תודה אלון 🙂

טל מועלם (19:13 27.07.2020)

מה העובי של העוגיות הרצוי והקוטר או סנטימטר? האם ניתן להחליף בחמאה?, יש לך מתכון לעוגיות לא עם הרבה חמאה או חלב אבל חלביות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 27.07.2020)

עובי רצוי – כחצי ס”מ.
קוטר כ-5 ס”מ.
אפשר להמיר את השמן ב65 גרם חמאה, עדיף רכה בטמפ’ החדר.
מצורף לינק עם כמה עוגיות חלביות עם חמאה- עוגיות חמאה.

אורה (19:42 25.06.2020)

הכנתי מקמח תופח עם 30% מלא וסוכר דמררה ויצאו לי 40 עוגיות טעימות!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:57 25.06.2020)

נראה מושלם 💜
תודה אורה

מעיין (17:16 10.06.2020)

מושלם.
נראה לי שעשיתי אותן דקות מדי, אבל הטעם מושלם.
לא הוספתי את הסוכר והקינמון למעלה כי שכחתי, אבל מזל שכך… יצא גם ככה מתוק וטעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 10.06.2020)

נראה מעולה 💜
תודה מעיין

שיר (02:16 26.04.2020)

מתכון מושלם! קל וטעים, נגמר בשניה! תודה לך(:

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:42 26.04.2020)

מהמם 😍
תודה שיר

נחמה (13:33 22.04.2020)

מתכון קלי קלות, ידידותי לילדים וממש טעים! תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:55 22.04.2020)

תודה נחמה, שמחה שאהבת 🙂

בתיה (19:49 20.04.2020)

העוגיות מעולות!! עשיתי עם הילדים והבצק היה ממש נוח לעבודה , נהנו עד הגג. רק הערה- חלק מהבצק רידדנו בטעות דק יותר וחלק עבה והמרקם שונה, לטעמי יותר טעים העבה- קריספי מבחוץ ורך מבפנים. תודה♥️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:44 20.04.2020)

תודה שחזרת לעדכן ❣️

אהובה (13:23 20.04.2020)

תודה רבה על המתכון הזה ועל שלל מתכונים פשוטים וטעימים תמיד! ניסיתי אותם לפני פסח כשחיפשתי עוגיות לא מתפוררות ויצא מעולה, היום הילדים ביקשו שוב ,הריח נפלא והטעם מעולה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 20.04.2020)

נראה מעולה!
תודה אהובה 🙂

אורית עמיקם (21:46 4.04.2020)

אפיתי ויצא מצויין! בםעם הבאה אכיםץן כמות כפולה. לא הוספתי סוכר וקינמון מעל וזה?היה מספיק מתוק וטעים.
קראתי במתכון אחר ללוש את הבצק כשהור בען 2 ניירות אפייה ואכן זה עבד נהדר- כך הבצק לא נדבק למערוך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 4.04.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה אורית

מוריה (13:24 31.03.2020)

מממ טעים!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:28 31.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂

הודיה (22:54 8.02.2020)

פשוט וטעים בדיוק מה שחיפשתי תודה ! מומלץ לאלו שאוהבים עוגיות קריספיות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:55 9.02.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה הודיה ושבוע נפלא

דנה (12:05 24.01.2020)

שלום ותודה על מתכונים מצויינים 🙂 יש מקום להוסיף תמצית וניל? כפית מיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 24.01.2020)

אפשר להוסיף חצי כפית תמצית וניל וכפית מיץ תפוזים.

Edward Tulane (17:03 23.01.2020)

הי, הן ממש טעימות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 23.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂

א.כ (21:17 21.01.2020)

חייב קמח תופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 21.01.2020)

אפשר לשים כוס ושליש קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

MNS (14:09 20.02.2020)

קמח תופח הוא קל להכנה ואין ענין לשלם עליו יותר
המתכון:
על כל כוס קמח מערבבים כפית אבקת אפיה

קרן אור (06:00 23.12.2019)

היי קוראים ל נועה איש תחליף לקינמון??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:02 23.12.2019)

אפשר לוותר על הקינמון אבל העוגיות יהיו בלי טעם מיוחד.

רבקה (15:11 17.12.2019)

היי, לצערי הבצק יצא לי דביק וכמה קמח שהוספתי לא עזר. אשמח לדעת מה הסיבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:14 17.12.2019)

באיזה כוס השתמשת?

מיקה (23:21 2.11.2019)

שבוע טוב אפרת🌹
הכנתי את העוגיות הללו והן יצאו נפלא!!
עשיתי עיגולים עם הידיים ויצא אוורירי מגניב כזה🤩
למרות שהכנתי עם קמח כוסמין!!
בקיצור… תודה לך😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 3.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע נפלא!

אפרת (12:39 29.09.2019)

שנה טובה ותודה על כל המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 29.09.2019)

שנה טובה ומתוקה 🌺

אפרת (12:36 29.09.2019)

הכנתי את העוגיות האלה מלאאא פעמים ויצא ממש טעים, תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 29.09.2019)

שמחה לשמוע!
שנה טובה 🌺

מיקה (13:43 26.08.2019)

אני ינסה……. מעניין מה יצא…….🤗
תודה רבה רבה!!!💚💙💛🧡

מיקה (13:38 26.08.2019)

תודה😘
קוואקר לא מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 26.08.2019)

אפשר לנסות לשים כרבע כוס קוואקר, אני רק מקווה שזה לא ישנה את המרקם.

מיקה (11:04 26.08.2019)

אהה עוד שאלה…
אני מעדיפה בלי סוכר אני אשמח לדעת אילו מהתחליפים יתאימו..
סוכר קוקוס
דבש
סוכרזית
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 26.08.2019)

אם את אוהבת את הטעם של סוכר קוקוס אז אפשר לשים כחצי כוס או לשלב 2 כפות דבש עם סוכר קוקוס (בסביבות רבע-שליש כוס).
*אם את שמה דבש לא כדאי לשים טחינה כי זה ירטיב את הבצק.

מיקה (11:02 26.08.2019)

היי, בוקר טוב.
אני הכנתי את העוגיות האלו פעם והן יצאו אווריריות וגבוהות ויפות!!!
אני רוצה להכין אותן שוב ובא לי טיפה לשדרג אותם.
מה מתאים. קוואקר? טחינה? אשמח לדעת מה מתאים וכמויות…
תודה רבה ויום טוב!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 26.08.2019)

אפשר להוסיף כף טחינה גולמית וכרבע כוס קוקוס.

תהילה (12:51 14.08.2019)

הכנתי!
הבצק יצא טוב!!
עשיתי עם קמח 80% כי הכוסמין נגמר ואפילו לא ידעתי..חח..
ועשיתי עם ביצה m וחצי…
ויצא – אליפווווווווות!!
וגם מהממות בטירוף!!
יצאו לי עיגולים מעלפים!!
יצא רך מבפנים וקריספי מבחוץ..
בקיצור.. מושלם!!
תודה רבה על המתכון!! יום טוב!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 14.08.2019)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

תהילה (12:10 13.08.2019)

וואו..!!
איזה תשובה מהירה!!-לא ציפיתי…
תודה רבה!!
בעז”ה אכין ואעדכן איך עשיתי ומה יצא…
תודה! תודה! תודה!

תהילה (10:55 13.08.2019)

היי, הכנתי את זה כבר פעם אחת והבצק יצא לא נח לעבודה בכלל, ועשיתי עיגולים עם הידיים במקום קורצנים.
אני מודה שהטעם היה נפלא ביותר!!
אבל אני רוצה להכין שוב ואשמח לדעת מה הבעיה. (השתמשתי בכוס 240 מ”ל)

אני קונה ביצים M כמה לשים אחד או שנים?

אפשר סוכר חום כהה?

אפשר קמח 80% או כוסמין לבן?

תודה רבה רבה!! ויום טוב ומבורך!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 13.08.2019)

היי תהילה,
תטרפי 2 ביצים M בקערית ותוסיפי 3/4 מהבלילה (ביצה וחצי). אם הבצק יוצא עדיין קצת מתפורר, תוסיפי את יתרת הבלילה.
אפשר סוכר חום כהה אבל קחי בחשבון שירגישו בבצק גבשושיות סוכר לאחר האפיה כי הוא יותר גרגירי.
מבחינת טעם עדיף כוסמין לבן.
יום מקסים 🙂

דורה (17:57 25.07.2019)

עוגיות מעולות! חוסלו תוך יום. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:59 25.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה דורה

הדס (18:03 7.07.2019)

תודה על מתכונים מעולים!!
הכנתי את הבצק ולא הספקתי להכין עם הילדים היום.. יהיה נורא להשאיר את זה עד מחר/שלישי במקרר? במקפיא??
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 7.07.2019)

אפשר לעטוף את הבצק היטב בניילון נצמד ולשמור במקרר.
להוציא החוצה כמה דקות לפני ההכנה כדי שהבצק יתרכך.

אלמוג (18:19 16.06.2019)

כמה זמן אפשר להכין מראש את העוגיות והן עדיין ישארו טעימות ופריכות? ואיך/איפה לאחסן?
והאם המתכון מתאים לעוגיות בצורה של אותיות? (מבחינת התפיחה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:33 16.06.2019)

היי אלמוג,
העוגיות נשמרות בקופסה סגורה מחוץ למקרר כ-5 ימים.
אם מכינים כאותיות כדאי לשים כוס ושליש קמח רגיל מעורבב עם חצי כפית אבקת אפיה (במקום הקמח התופח).

עינת (13:02 21.05.2019)

היי אפרת

הרגע הוצאתי מהתנור (בצק 70 אחוז כוסמין )

האם רצוי לתת להן להץקרר בכלי פתוח או עדיף כלי סגור פיירקס למשל

מה עדיף למען הפריכיות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 21.05.2019)

כן, יש להמתין עד לקירור ורק אז לשים בכלי סגור.

נטלי (22:02 1.01.2019)

היי. יש תחליף לביצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 2.01.2019)

אפשר להכין את המתכון הזה- עוגיות מייפל ולשים כפית קינמון במקום חצי כפית.

טל (17:16 27.12.2018)

אין לי קמח תופח
אז כמה אבקת אפייה להוסיף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 27.12.2018)

כוס ושליש קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

סיגל (15:55 21.08.2018)

יצא ממש טעים תודה רבה על המתכון. 😀

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:27 21.08.2018)

שמחה לשמוע 🙂

שי (08:44 16.08.2018)

הי אפרת, באיזה שמן להשתמש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 16.08.2018)

שמן קנולה.

יעל (19:56 17.07.2018)

יצא מצוין

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 17.07.2018)

תודה על העדכון 🙂

אולגה (21:48 2.05.2018)

כל כך קלות וטעימות! הכנתי כמות כפולה והכל חוסל מהר.
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:06 2.05.2018)

תודה אולגה, שמחה שאהבת 🙂

אוריה (15:04 2.05.2018)

יצא מדהים!!קלי קלות וטעים בטרוף!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 2.05.2018)

תודה אוריה 🙂

דליה (11:44 12.04.2018)

לאיזה עובי לרדד את הבצק?
תודה מראש על התשובה, אתר פשוט מופלא ומתכונים טעימים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 12.04.2018)

כחצי ס”מ.
המשך יום מקסים 🙂

רוית (18:44 11.04.2018)

ושוב העוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף!
תודה רבה אפרת😘

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:02 11.04.2018)

תודה רוית, שמחה שאהבת 🙂

אורית (14:35 11.04.2018)

אפשר להמיר את הביצה במשהו אחר כדי שהמתכון יהיה טבעוני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:43 11.04.2018)

היי אורית,
מצורף מתכון לעוגיות מייפל וקינמון טבעוניות.

דורה (23:36 25.01.2018)

עשיתי כמות כפולה עם קמח מלא. יצאו טעימות טעימות
שבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:41 25.01.2018)

תודה דורה.
שבת שלום 🌺

תמר (15:09 5.01.2018)

טעים מאוד!!
נטרפו ביומיים,תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 5.01.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה תמר ושבת שלום!

נעמה (20:42 29.11.2017)

יצאו לי בערך 60 עוגיות בצורות שונות. טעימות מאד! תודה על המתכון 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 29.11.2017)

נראה טוב!!
תודה נעמה 🙂

סיון (00:12 1.10.2017)

הכנתי לשבירת הצום, ויצא מדהים! בא בדיוק בזמן 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 1.10.2017)

תודה סיון, שמחה לשמוע 🙂

אפרת (15:47 29.09.2017)

עוגיות טעימות ממש!!!
תודה אפרת וצום קל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 30.09.2017)

תודה אפרת, גמר חתימה טובה 🙂

רעות (14:41 1.09.2017)

אולי טעים אבל מאוד מתפורר
לא מוצלח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:37 1.09.2017)

היי רעות,
רשמתי שאם הבצק מתפורר יש להוסיף עוד מים. יכול להיות שגם היתה חסרה ביצה.
בכל מקרה, חבל שטעים זה לא מספיק.

תהילה (13:58 16.08.2017)

היי,
העיסה יצאה נורא מפוררת
מה צריך לעשות?
תודה תהילה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 16.08.2017)

תוסיפי מים עד שהיא מתגבשת

מור (20:26 27.06.2017)

היי, הבצק בהתחלה יצא מתפורר אז הוספתי מים ואז יצא ממש דביק אז הוספתי קמח. עדייו נשאר דביק, וכשרידדתי את הבצק הכל התפורר. יש סיבה למה?

מתכונים ב-10 דקות (21:22 27.06.2017)

היי מור,
יכול להיות שהבצק התפורר בגלל ההוספה של המים והקמח. היה כדאי להניח לו לנוח מעט ואז לנסות לרדד.

איילה (19:32 14.06.2017)

היי, האם יש אפשרות להכין את העוגיות ללא קמח תופח וללא אבקת אפיה, אלא עם קמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (20:14 14.06.2017)

אפשר. הן פשוט ייצאו שטוחות יותר.

יעל (15:58 24.04.2017)

יצא מעולה!!!
עשיתי עם הילדים והם נהנו מאוד.
קל ופשוט
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (16:50 24.04.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ניקול (15:12 22.03.2017)

היי רציתי לשאול אם חובה להשתמש בקמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (15:32 22.03.2017)

היי ניקול,
אפשר לערבב כוס ושליש קמח רגיל עם כפית ורבע אבקת אפיה.

מאיה (14:03 14.03.2017)

אוף… זה ממש לא יצא כמו בתמונה 🙁

מתכונים ב-10 דקות (14:27 14.03.2017)

היי מאיה,
קרצת את הבצק לצורות?

מאיה (13:19 14.03.2017)

עם שמן סויה יהיה טעם לוואי?

אביה (20:46 12.03.2017)

אני רוצה להוסיף את העוגיות למשלוח מנות. הם יהיו טובות לאכילה גם אחרי כמה שעות?

מתכונים ב-10 דקות (20:54 12.03.2017)

כן, בטח.

>מר (21:56 14.02.2017)

תודה על המתכון הנהדר! הכנתי עם חצי קמח מלא וחצי לבן. 1/2 כוס סוכר.
יצא טעים מאד!

מתכונים ב-10 דקות (22:11 14.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

מירב (14:41 31.01.2017)

היי, אפשר להחליף בשמן קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (14:56 31.01.2017)

כן מירב, אפשר לשים שליש כוס שמן קוקוס מומס.

ת.א (10:41 30.01.2017)

היי,
לגבי הקמח. איך ממירים את הקמח תופח? כפית ושליש א.אפיה?

מתכונים ב-10 דקות (12:22 30.01.2017)

היי,
יש לערבב כוס ושליש קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

שרון (22:01 25.01.2017)

גם את העוגיות הטעימות האלה הכנתי היום עם בני הקטן. במקום קמח רגיל שמתי קמח כוסמין ובמקום סוכר שמתי סוכר קוקוס. יצא מוש….מקווה שהילדים לא יחסלו וישאירו משהו לשבת… (-:

מתכונים ב-10 דקות (23:07 25.01.2017)

מעולה 🙂 שמחה לשמוע.
תודה שרון.

יחיהמלך (16:17 8.01.2017)

האם אפשר להשתמש בסוכר חום?

מתכונים ב-10 דקות (19:24 8.01.2017)

כן, אפשר. צריך לקחת בחשבון שהסוכר החום פחות מתוק (אפשר פשוט לשים קצת יותר).

אפרת (21:27 26.12.2016)

היי,
הכנתי את המתכון הנפלא הזה פעמיים, אשמח לטיפ מדוע הבצק מתפורר לי בזמן הרידוד?

הוא היה יחסית דביק כגוש בצק ולא מתפורר אבל בזמן הרידוד יש קושי לקרוץ עוגיות כי מתפורר,

תודה על המתכונים הפשוטים והנפלאים!

מתכונים ב-10 דקות (21:46 26.12.2016)

היי אפרת,
כמה ביצים שמת?
נסי פעם הבאה לרדד בין שני ניירות אפיה.
חג שמח 🙂

נאוה אליאס (08:13 8.12.2016)

היי
אבקש לעדכן את המייל שלי ולשלוח לי בבקשה מתכונים למייל
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:40 8.12.2016)

היי נאוה,
את רשומה בהצלחה.
יום נפלא 🙂

מירב (05:23 7.10.2016)

אין לי קורץ. אפשר לגלגל בידיים ולמעוך קצת? או שייש רעיון אחר?

מתכונים ב-10 דקות (07:57 7.10.2016)

היי מירב,
אפשר לרדד עם מערוך ולקרוץ עיגולים עם כוס קטנה הפוכה או לחתוך בסכין לריבועים ולהניח במרווחים על נייר אפיה.
שבת שלום 🙂

אביה- מתלמדת צעירה (12:59 2.10.2016)

שאלה באופן כללי- אם המתכון זה אומר שצריך כוס פראיים או שקדים ואין לי אני עדיין יכולה להכין את העוגה? אשמח אם תוכלי לענות לי בקרוב….
אגב האתר הזה ממש עוזר לי ישפה מתכונים פצצה!!!!!

מתכונים ב-10 דקות (13:36 2.10.2016)

היי אביה,
זה תלוי מה זה המתכון. בדר”כ אפשר לוותר אבל לא תמיד כי לפעמים זה יכול לשנות את המרקם.
אם תרצי רשמי לי את המתכון ואני אגיש לך אם אפשר או לא.
בהצלחה ושנה טובה 🙂

אביה- מתלמדת צעירה (13:42 2.10.2016)

תודה ענקית על התגובה המהירה!!!
זה מתכון לעוגת גזר ודבש

מתכונים ב-10 דקות (14:02 2.10.2016)

אז אני מניחה שאפשר לוותר על השקדים בהנחה ולא מדובר באבקת שקדים או קמח שקדים.

אביה- מתלמדת צעירה (14:43 2.10.2016)

אוקיי מעולה!! תודה רבה חג שמח ושנה טובה!!

Mas (17:39 26.09.2016)

האם ניתן להמיר את הסוכר בשקיות סוכרלוז? וואם כן באיזה כמות?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:09 26.09.2016)

היי,
חייבת לציין שלא ניסיתי אבל אני מניחה ש-12 שקיות קטנות יספיקו.

mas (11:26 28.09.2016)

הי, תודה, ראיתי את התגובה אחרי שהכנתי.
שמתי 5 שקיות + שקית נוספת לציפוי. יצא במתיקות עדינה מאוד. אפשר לשים קצת יותר למי שאוהב מתוק. סה”כ עוגיות חמודות ביותר…

מתכונים ב-10 דקות (11:36 28.09.2016)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

טלי (14:12 4.08.2016)

עשיתי עם בן שלי. גם פעילות כייפית וגם טעים בטירוף. לא נשאר פירור!
בעלי רוצה שאני אכין אותם כל הזמן

מתכונים ב-10 דקות (14:15 4.08.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה טלי והמשך יום נפלא

ליטל (10:42 22.07.2016)

הייי הכנתי עכשיו, הורדתי קצת מהסוכר, ריחות מושלמים של הקינמון בכל הבית. קל פשוט וטעים!!!
איזה כייףף!! מי עומדת מאחוריי המתכונים המושלמים האלה? ( העוגיות קצח מככבות אצלי בבית כל הזמן!!!)

מתכונים ב-10 דקות (11:24 22.07.2016)

היי ליטל,
שמחה שיצא טעים!
המתכונים באתר הם שלי (ראי באודות) 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

רבקה (11:32 15.07.2016)

וואי יצא מעולה! איזה כיף מתכון שעובד עם שמן. מזכיר לי במרקם ג’ינג’ר סנאפס.
אחלה מתכון

מתכונים ב-10 דקות (11:33 15.07.2016)

תודה רבקה, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

טליה (11:44 13.07.2016)

היי, אפשר להחליף את השמן בחמאה?

טליה (11:46 13.07.2016)

ואת הקמח- בקמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (11:56 13.07.2016)

היי טליה,
אפשר להמיר את השמן ב65 גרם חמאה. עדיף רכה בטמפ’ החדר (כך העוגיות יהיו יותר פריכות).
במקום קמח תופח אפשר לשים כוס ושליש קמח מלא + כפית אבקת אפיה.
בהצלחה 🙂

קרן (10:47 10.07.2016)

הכנתי את העוגיות עם הילדה שלי והן יצאו מעולות! האם מתאים לשדרג אותן עם שוקולד צ’יפס? או לעשות מהן עוגיות סנדוויץ’?
תודה על האתר המקסים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:58 10.07.2016)

שמחה לשמוע קרן 🙂
כן, אפשר לקשט אותן בשוקולד צ’יפס (לאחר שאת יוצרת את העוגיות אפשר לנעוץ בהן שוקולד צ’יפס או להוסיף את השוקולד צ’יפס לתערובת הבצק עצמה ואז ליצור את העוגיות).
לא אמורה להיות בעיה גם להכין מהן עוגיות סנדוויץ’ ולאחר האפיה למלא בכל מילוי/ממרח שאוהבים.
בהצלחה ושבוע נפלא!

סודי (16:36 19.05.2016)

היי אפשר להכין את העוגיות מקמח רגיל???

מתכונים ב-10 דקות (16:53 19.05.2016)

היי,
אפשר לשים כוס ושליש קמח רגיל מעורבב עם כפית מלאה אבקת אפיה.

רותי (16:22 12.05.2016)

הכנתי את העוגיות ויצא מעולה! קריספי טעים ויפה. הבצק בתחילה יצא לי קצת מתפורר אז הוספתי טיפה מים אח”כ הוספתי עוד בערך שתי כפות קמח ואז הוא יצא מצוין- תודה רבה!
באופן כללי הכנתי כבר כמה מתכונים של עוגיות מהאתר הזה ותמיד יוצא מוצלח מאוד- תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (16:28 12.05.2016)

תודה רותי, אני שמחה לשמוע!

חגית (11:10 15.04.2016)

אפשר להוסיף שיבולת שועל לבצק?

מתכונים ב-10 דקות (11:33 15.04.2016)

היי חגית,
אני חושבת שאפשר אבל עדיף שזו תהיה שיבולת שועל דקה.
יש להפחית בכמות הקמח בהתאם, לדוג’ לשים כוס קמח+ שליש כוס שיבולת שועל.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

חגית (19:47 11.05.2016)

יצא מוצלח גם עם השיבולת שועל..והאמת שמתי 1/3 כוס ובקושי הורגש..
מתכון מוצלח!

מתכונים ב-10 דקות (20:20 11.05.2016)

היי חגית,
שמחה שיצא טעים ותודה שחזרת לעדכן!

מתחילה (23:39 10.04.2016)

הי, מאוד אוהבת את האתר! ניסיתי את העוגיות האלו בפעם השנייה והבצק יוצא ממש ממש דביק. הוספתי קמח כמובן, בכמויות אדירות ועדיין היה דביק 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:37 11.04.2016)

היי,
באיזה כוס את משתמשת?
שמת ביצה אחת או 2 ביצים?
יום מקסים 🙂

אא (10:46 10.03.2016)

היי, עשיתי את המתכון והבצק היה ממש דביק אז הוספתי המון קמח, ואחרי הרבה הוספות של קמח הכנסתי את העוגיות והן יצאו קשות מבפנים. יכול להיות בגלל שהשתמשתי ביותר מדי קמח? האם אפשר לעשות משהו אחר כדי שהבצק לא יהיה יותר מדי דביק? אני אציין שהשתמשתי בביצה בגודל מדיום ולא לארג’

מתכונים ב-10 דקות (11:03 10.03.2016)

היי,
שמת בהתחלה כוס ושליש קמח ושליש כוס שמן?
באיזה כוס השתמשת?

אא (12:51 10.03.2016)

כן, כוס ושליש קמח רגיל+ כפית א.אפייה ושליש כוס שמן. כוס רגילה כזו של שתייה, לא ספל.

מתכונים ב-10 דקות (13:55 10.03.2016)

מוזר שיצא כל כך דביק.
פעם הבאה כדאי לטרוף את הביצה בכלי נפרד (ושוב להשתמש בביצה קטנה) ולהוסיף את הבלילה בהדרגה בסוף עד שמתקבל בצק אחיד ונוח לעבודה. חשוב לשים לב שהבצק לא צריך להיות יבש או פירורי אלא די גמיש ונוח לעבודה.

אסתי (21:34 10.02.2016)

האתר שלך נפלא! תודה רבה!
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש הקמח רגיל ולא תופח?

מתכונים ב-10 דקות (21:41 10.02.2016)

תודה אסתי 🙂
אפשר להשתמש בכוס ושליש קמח רגיל ולהוסיף כפית אבקת אפיה.

אוחנה (12:52 31.01.2016)

מתכון ממש טעים מוצלח ומומלץ כמו כל המתכונים!!והאתר יחסית חדש לי.. עשיתי כבר כמה פעמים אבל שמתי 1/3 כוס סוכר ובמקום ביצה שמתי 1/4 כוס גדושה רסק תפוחים (ניתן להכין ע’י ריסוק כ-2 תפוחים קלופים וללא ליבה בבלנדר/מעבד מזון וחימום כ- 2 דק’ במיקרו, או לרכך קודם במיקרו ואח’כ לטחון) יוצא לי כך ממש טעים ומושך.. תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (12:59 31.01.2016)

נשמע מעולה! תודה שחזרת לעדכן 🙂

ברנרד (16:06 9.12.2015)

הכנתי כמה פעמים ויצא מדהים!
אבל הפעם אין לי ביצים… ניתן להכין גם בלי?
תודה רבה אשמח לתשובה מהירה:)

מתכונים ב-10 דקות (16:53 9.12.2015)

היי,
הביצה מחברת בין החומרים אז אני לא בטוחה איך זה ייצא בלי.
לא ניסיתי אבל אפשר לנסות לשים במקום 2-3 כפות דבש ולהוריד את כמות הסוכר לחצי כוס סוכר.

אורליה (19:06 7.11.2015)

עוגיות מעולות ופשוטות להכנה.:)

מתכונים ב-10 דקות (19:52 7.11.2015)

תודה אורליה, שמחה שאהבת 🙂
שבוע טוב

הילה (20:15 1.11.2015)

טעים מושלם וקל כמו כל מתכון פה. רק חיכיתי בסבלנות עד שקניתי קוראי עוגיות אבל הם לא שמרו על צורתם כשהרמתי אותם מהבצק המרודד ובסוף עשיתי סתם עיגול רגיל. רעיון איך אצליח להשתמש בקורצים?

מתכונים ב-10 דקות (00:39 2.11.2015)

היי הילה,
שמחה שיצא טעים 🙂
למה העוגיות לא שמרו על צורתן? הבצק נדבק לקורצן? אגב הבצק היה נוח לעבודה או דביק?

הילה (11:34 3.11.2015)

בהתחלה הוא היה קצת דביק אז הוספתי קמח כמו שכתוב, עד שהוא היה סבבה, רידדתי וכשניסיתי להרים את הבצק החתוך זה התפקשש לי כזה..

מתכונים ב-10 דקות (13:53 3.11.2015)

אז יכול להיות שהבצק היה קצת יבש ולכן זה קרה. הבצק צריך להיות לא דביק מידי אבל גם לא יבש מידי, משהו באמצע ואז תצליחי לקרוץ צורות בקלות.

מיקה (13:28 14.10.2015)

המתכון האהוב עלי!!! אני בת 12 ועל הפעם הראשונה שהכנתי אותו הוא יצא חלומי!אפשר גם לשים חצי כוס סוכר במקום שני שליש. הוספתי גם קצת שוקולד צ’יפס מעל יצא מעדן

מתכונים ב-10 דקות (13:46 14.10.2015)

שמחה לשמוע מיקה!
כל הכבוד לך 🙂

דנה (13:26 13.10.2015)

האם אפשר להחליף את המנת מתוקה בשמנת לבישול? אשמח לתגובה מהירה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:29 13.10.2015)

היי דנה,
אין במתכון שמנת 🙂

אריק (17:01 8.10.2015)

האם אפשר להכין את הבצק ללא תוספת קינמון ואז שהעוגיות יהיו רגילות?

מתכונים ב-10 דקות (17:16 8.10.2015)

אפשר אבל העוגיות יהיה בלי טעם מיוחד.

עידו (17:50 17.08.2015)

הכנתי את העוגיות ומשהו השתבש. הבצק יצא לי דביק מאוד

מתכונים ב-10 דקות (18:00 17.08.2015)

היי עידו,
פשוט תוסיף עוד קמח עד שהבצק יהפוך לנוח לעבודה.

בינת (08:25 7.08.2015)

בוקר טוב! אם אני עושה עם קמח רגיל, כמה אבקת אפיה אני אמורה לשים?
תודה רבה ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (08:37 7.08.2015)

בוקר טוב בינת,
שימי כוס ושליש קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה.
שבת שלום 🙂

בינת (08:55 7.08.2015)

תודה רבה על התגובה המהירה!

hila (00:48 19.07.2015)

שלום!
הרבה זמן חיפשתי מתכון לעוגיות קינמון עד שמצאתי את המתכון שלכם ופשוט נדלקתי עליו, קל להכנה מהיר וטעעעעעעעעייים!!תודה רבה, שווה לכולם לעשות!

מתכונים ב-10 דקות (10:45 19.07.2015)

תודה הילה! שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא!

111 (17:27 30.08.2015)

עדיתי את העוגיות והם בתנור כבר עשר דקות והם עדיין לבנות מה הצבע שהם צריכות לקבל

מתכונים ב-10 דקות (17:43 30.08.2015)

היי,
העוגיות צריכות להזהיב ממש מעט. ממליצה להוציא אותן אחרי 12 דקות.

עידו (13:35 5.07.2015)

היי
אפשר לקרוץ את הצורות מיד לאחר האפייה כשהן רכות?

מתכונים ב-10 דקות (14:16 5.07.2015)

היי עידו,
במקרה הזה עדיף לקרוץ לעוגיות לפני האפיה מאחר ואם תאפה את הבצק כחתיכה אחת, אני חוששת שהבצק לא יאפה באופן שווה ובאמצע זה אפילו לא יהיה פריך.

שבות (17:28 10.06.2015)

האם אפשר לשטח בתבנית ולחתוך אחרי האפייה? סתם בשביל העצלות..

מתכונים ב-10 דקות (17:40 10.06.2015)

היי שבות,
אני חוששת שהעוגיות לא יאפו באופן שווה ולא כולן יהיו פריכות, אז אולי שווה להתאמץ קצת במקרה הזה 😉

נופר (10:46 5.06.2015)

יצאו טעים מאוד אחרי 20 דקות כבר התחילו להישרף..כנראה שכל תנור זה אחרת אבל הריח והטעם מושלם!!! שבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:57 5.06.2015)

היי נופר,
היה צריך לאפות אותן 10-12 דקות בלבד 🙂
בכל אופן, אני שמחה שהן יצאו טעימות.
שבת שלום!

נטע (17:34 9.05.2015)

אפשר להמיר את הסוכר או חלק ממנו בדבש/סילאן?

מתכונים ב-10 דקות (19:53 9.05.2015)

היי נטע,
אפשר אבל זה יכול לשנות מעט את המרקם. לדעתי עדיף לשלב דבש וסוכר.
שבוע טוב 🙂

קרן (17:16 30.04.2015)

מעולות!
קלות להכנה ועושות חשק לעוד!
אשמח לעוד מתכונים בסגנון..וגם לעוגות בחושות:)

מתכונים ב-10 דקות (17:23 30.04.2015)

שמחה שאהבת קרן 🙂
באתר ניתן למצוא מתכונים נוספים לעוגיות קלות להכנה ולעוגות בחושות. מצרפת קישורים:
מתכוני עוגיות
מתכוני עוגות בחושות
כמובן שהאתר מתעדכן כל הזמן ויעלו מתכונים נוספים 😉
סופשבוע נעים

אילנה (12:56 1.03.2015)

וואי!!!
כמה שזה טעים!!
עשיתי את כל כמות הקמח מקמח מלא בלבד.
יצאו גם שחומים יותר, טעימים יותר ובריאים יותר!!
יישר כוח!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:09 1.03.2015)

מעולה! אין כמו שילוב של בריאות וטעם 😉
תודה אילנה על העדכון ושבוע נפלא

בת שבע (11:57 29.01.2015)

היי בנוסף אשמח לעוד מתכונים שנשמרים זמן ממושך בחוץ (לחיילים)תודה מראש.

מתכונים ב-10 דקות (12:04 29.01.2015)

הי בת שבע,
העוגיות נשמרות לאורך זמן בתנאי שמאחסנים אותן בקופסה אטומה.
תסתכלי בקטגורית מתכוני עוגיות – רוב העוגיות המבוססות על שמן נשמרות לאורך זמן בקופסה סגורה. כמובן שבהמשך יעלו מתכונים נוספים 😉
סופשבוע רגוע ונעים 🙂

בת שבע (11:50 29.01.2015)

האם העוגיות מתאימות לחייל שיוצא כל 28 יום? 🙂
הוא מאוד אוהב קינמון.

יעקב (11:50 29.01.2015)

משתמשים בשמן זית או קנולה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:00 29.01.2015)

הי יעקב,
עדיף שמן קנולה.

ניב (15:14 20.01.2015)

היי
אני רוצה להכין את העוגיות כי אני אוהב קינמון ובגלל שאמור לצאת בצק אני לא יודע עם להשתמש ב וו גיטרה או ב וו לישה של בצק ???

מתכונים ב-10 דקות (15:29 20.01.2015)

היי ניב,
אין צורך להשתמש בוו בכלל. פשוט תערבב בקערה עם כף ואחרי זה מעט עם הידיים (הערבוב הוא די פשוט ומהיר).
אם הבצק דביק פשוט תוסיף עוד קצת קמח ואם הוא פירורי תוסיף מעט מים.
אם אתה רוצה ליצור עוגיות בעזרת הידיים (ולא באמצעות שימוש בקורצן) והבצק נדבק מעט לידיים, פשוט תרטיב את הידיים לפני.
בהצלחה 😉

בתיה (18:39 25.12.2014)

אם אין לי קמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (19:15 25.12.2014)

הי בתיה,
שימי כוס ושליש קמח לבן רגיל + כפית אבקת אפיה.

שרון (19:18 26.11.2014)

ללא מילים מושלם טעים קל וניחטף…
חבל שאי אפשר לשלוח תמונה

מתכונים ב-10 דקות (20:02 26.11.2014)

תודה שרון! 🙂

ספיר (22:05 29.10.2014)

זה לא יצא לי ממש בצק, כלומר לא יכולתי לרדד אותו.מה הייתי צריכה לעשות?
בכל מקרה הם עדיין יצאו מעולות. מתכון חבל”ז!!ותודה שפירטת ממש איך לעשות זה כ”כ עוזר…איפה יש עוד מתכונים שלך?

מתכונים ב-10 דקות (22:15 29.10.2014)

היי ספיר,
זה תלוי מדוע לא הצלחת לרדד את הבצק ומה היה המרקם שלו. אם הוא היה דביק מידי אז היה צריך להוסיף לו קמח ואם יבש ומתפורר היה צריך להוסיף לו מים. גם אם לא רידדת בסוף זה בסדר גמור כי אפשר להכין את העוגיות האלה גם ללא רידוד.
בכל מקרה, אני שמחה שהעוגיות יצאו טעימות! וכל המתכונים באתר הם שלי 😉

ליהי (17:27 14.10.2014)

המתכונים שלך יוצאים מין הכלל!! פשוט טעימים ומוצלחים

מתכונים ב-10 דקות (18:03 14.10.2014)

תודה רבה ליהי!

איה (11:05 3.10.2014)

האם אפשר להקפיא חלק מהבצק ואם כן איך מפשירים?

מתכונים ב-10 דקות (11:09 3.10.2014)

הי איה,
אפשר להקפיא את הבצק ועדיף שההפשרה תעשה במקרר.
גמר חתימה טובה 🙂

נועה (02:19 30.09.2014)

היי עוגיות מצויינות וטעימות קלות להכנה

אני הכנתי עם ביצים יצא מעולה!

והכנתי ללא ביצים וגם יצא טעים וקראנצ’

מתכונים ב-10 דקות (10:58 30.09.2014)

תודה על השיתוף נועה!
יום מקסים 🙂

ענבל (16:53 20.09.2014)

עוגיות מצוינות!!! הכנתי עם חתכן בצורת עיגול ויחסית קטן אז האפייה לקחה 9 דקות.

מתכונים ב-10 דקות (19:24 20.09.2014)

הי ענבל,
שמחה לשמוע, תודה על השיתוף!
שבוע נפלא ושנה טובה 🙂

ליבנת (20:01 14.09.2014)

יצא מעולה!!!תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:04 14.09.2014)

שמחה לשמוע ליבנת, תודה על העדכון 😉

תהילה (16:52 8.09.2014)

help הוספתי מלא כפות קמח והבצק עדיין מאוד\דביק מה עושייים? עשיתי בדיוק לפי כמות החומרים..

מתכונים ב-10 דקות (17:22 8.09.2014)

הי תהילה,
אם את אוהבת ויש לך קוקוס תוסיפי כרבע עד שליש כוס. זה גם מוסיף טעם וגם יסמיך מעט את הבצק.
אם לא, תרטיבי את הידיים ותנסי ליצור עוגיות בעזרת הידיים ולהניח על נייר אפיה.
אשמח לקבל עדכון 🙂

עינב (23:43 10.08.2014)

שלום,
האם אפשר להוסיף צבע מאכל (נוזלי פשוט מהסופר) לבלילה?

מתכונים ב-10 דקות (07:36 11.08.2014)

הי עינב,
אפשר אבל מומלץ שזה יהיה צבע מאכל טבעי.

עינב (11:13 11.08.2014)

היי 🙂
תודה על התשובה.
למה עדיף טבעי?

מתכונים ב-10 דקות (14:08 11.08.2014)

מבחינה בריאותית.

יוכי (12:47 10.08.2014)

האתר מעולה
ישנם מתכונים מעולים לחמניות ללא שמרים פשטידת תירס, פטריות ובטטה עוגת שוקלד וחלבה אבל העוגיות האלה טעימות אבל דביקות לא הצלחתי ליצור עוגיות יצרתי תחתית לעוגה היה דביק מידי

מתכונים ב-10 דקות (18:18 10.08.2014)

הי יוכי,
שמחה שאת אוהבת את המתכונים 🙂
לגבי העוגיות האלה, ניסית להוסיף קמח לתערובת?

לינה (13:35 21.07.2014)

היי
אין לי קורץ בצק זה בסדר שעשיתי את העוגיות בצורת עיגול מין הכוס ?

מתכונים ב-10 דקות (13:45 21.07.2014)

היי לינה,
זה בסדר גמור 😉

סיגל (16:09 15.07.2014)

התכוונתי לביצים, כמובן

מתכונים ב-10 דקות (20:48 15.07.2014)

הי סיגל,
לצערי במקרה הזה אני לא מוצאת תחליף לביצים שמטרתם ל”קשור” את הבצק.
נשתדל להעלות בקרוב לאתר גם מתכוני עוגיות טבעוניות.
ערב נעים 🙂

סיגל (16:08 15.07.2014)

האם יש אפשרות להחליף את הביתים במשהו אחר? יש לי בת טבעונית והייתי שמחה להכין עוגיות שגם היא תאכל.
תודה (:

ליאת (11:39 7.07.2014)

תודה על התגובה, אנסה כך בפעם הבאה….
העוגיות יצאו טעימות מאוד!!

מתכונים ב-10 דקות (11:58 7.07.2014)

שמחה לשמוע ובהצלחה בפעם הבאה 😉

ליאת (17:57 6.07.2014)

היי

היי הבצק יצא לי דביק, לא הצלחתי לעשות צורות, הוספתי עוד קצת קמח אך לא ידעתי כמה בדיוק ועדיין נשאר דביק. מה אני צריכה לעשות בפעם הבאה?
עשיתי צורות פשוטות בעזרת כף.

מתכונים ב-10 דקות (18:26 6.07.2014)

הי ליאת,
ואיך יצאו העוגיות?
יכול להיות שהשתמשת בביצים גדולות? במידה שהבצק יוצא דביק מידי צריך להוסיף קמח בהדרגה. כל פעם כף אחת ולערבב. השאלה כמה דביק הוא היה כי בסופו של דבר זה בסדר שהבצק יוצא מעט דביק לכן יש צורך לקמח את המערוך ואת משטח העבודה לפני הרידוד.

דליה לוי (18:25 18.06.2014)

היי:-)
באיזה גודל אמורות לצאת העוגיות?
יש לי קורץ בצק בצורת לב אך אני חושבת שהוא גדול מידי וכך יצא לי פחות עוגיות.

מתכונים ב-10 דקות (19:01 18.06.2014)

הי דליה,
העוגיות בתמונה הן בגודל 3X4 ס”מ אבל אם זה הקורץ היחיד שיש לך תשתמשי בו.

יוליה (16:32 15.06.2014)

עוגיות מצויינות וכל כך קלות להכנה! תודה!

מתכונים ב-10 דקות (16:56 15.06.2014)

תודה יוליה 🙂

רותי (11:17 15.06.2014)

עוגיות קלות להכנה וטעימות! תודה על מתכון נפלא 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:57 15.06.2014)

בשמחה רותי!

מיכל (12:28 12.06.2014)

שלום. תודה רבה על המתכון.
האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין/שיפון/מלא במקום?

מתכונים ב-10 דקות (12:38 12.06.2014)

הי מיכל,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר, רק כדי שהעוגיות יצאו אווריריות מומלץ להשתמש רק בחצי כוס והשאר להשתמש בקמח רגיל. אם תחליטי לנסות, אשמח לעדכון 🙂

reut (21:08 10.06.2014)

העוגיות יצאו מעולות!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.