איך מכינים תפוצ'יפס אפוי?
- מקלפים ופורסים תפוחי אדמה הכי דק שאפשר.
- משרים את פרוסות תפוחי האדמה במים קרים למשך 3 דקות, מסננים ומייבשים היטב בין שתי מגבות.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה אחת ליד השנייה ומשמנים גם את החלק העליון.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו ואופים במשך 15-18 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מכוונים ל-150 מעלות טורבו ואופים כ-5 דקות נוספות.
הפעל טיימר (5 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מלח גס.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*טיפ לקריספיות: לאחר האפיה מומלץ להניח את פרוסות הצ’יפס לקירור על רשת תנור.
*אופצית טיגון- מחממים על אש גבוהה שמן בסיר (השמן צריך להיות לפחות בגובה של 5 ס”מ). כשהשמן חם, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה, עד שהן צפות על פני השמן ומקבלות גוון זהוב-שחום. מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לייבוש על נייר סופג וממליחים. מומלץ לטגן בכמה סבבים, כמות קטנה בכל פעם.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
15 תגובות
כניסה
15 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

