www.10dakot.co.il

תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי

מתכון לפלחי תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי של צ'ילי חריף

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

45 דקות

מס׳ מנות

4 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי

  • 3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לפלחים (אפשר להכין עם הקליפה או לקלף)
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לפלחים

תיבול:

  • 4 כפות שמן זית, כשליש כפית מלח, חצי כפית תבלין צ’ילי חריף

איך מכינים תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פיקנטי?

  1. מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
  2. מניחים את פלחי תפוחי האדמה והבטטות על נייר האפיה ומתבלים בשמן זית, מלח ותבלין צ’ילי חריף. מערבבים עם הידיים עד לתיבול אחיד.
  3. אופים בתנור במשך 45-60 דקות, עד שתפוחי האדמה והבטטות מתרככים מבפנים ומעט זהובים מבחוץ (מומלץ לאפות על טורבו).
    הפעל טיימר (45 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
99 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות