מצרכים להכנת תבשיל תפוחי אדמה וערמונים
- חצי בצל גדול קצוץ
- 3 תפוחי אדמה בינונים קלופים חתוכים לקוביות עד 3 ס”מ
- 2 שיני שום פרוסות
- 100 גרם ערמונים קלופים, קלויים ומוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר בשקית ואקום)
- שליש כוס מים רותחים
תיבול:
- חצי כפית מלח, כפית סילאן, מעט פלפל שחור
איך מכינים תבשיל תפוחי אדמה וערמונים?
- מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז’ עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (חשוב להשתמש במחבת או סיר עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים פרוסות שום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את קוביות תפוח האדמה, ממליחים מעט עם המלחייה ומכסים. מבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- חותכים את הערמונים גס ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח, סילאן ופלפל שחור. מוסיפים שליש כוס מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
51 תגובות
כניסה
51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

