מצרכים להכנת תבשיל עדשים ועוף
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 בצל קטן
- כוס וחצי עדשים ירוקות משקית קפואה
- 1 שן שום קצוצה
- 2 עגבניות בינוניות מגורדות (בלי הקליפה)
- 2 כוסות מים רותחים
- כף גדושה רסק עגבניות
תיבול:
- כפית גדושה פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, חצי כפית כמון, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים תבשיל עדשים ועוף?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים חזה עוף ומטגנים כדקה מכל צד (עד שמשנה צבעו ללבן).
- מוסיפים את השום והעגבניות המגורדות, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים במשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את העדשים, שופכים מים רותחים ומתבלים ברסק עגבניות, פפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-40 דקות (מידי פעם יש להרים את המכסה ולערבב).
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
106 תגובות
כניסה
106 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

