מצרכים להכנת שעועית לבנה עם תפוחי אדמה
- בצל קטן קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כוסות שעועית לבנה משקית קפואה (450 גרם)
- 2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (כ-2 ס”מ)
- 3 כוסות (720 מ”ל) מים רותחים
- 2 כפות מלאות רסק עגבניות
תיבול:
- חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים שעועית לבנה עם תפוחי אדמה?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
- מוסיפים שום, שעועית לבנה ותפוחי אדמה. מוזגים מים רותחים ומתבלים ברסק עגבניות, פפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל שחור.
- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים במשך כ-45 דקות, עד שהשעועית ותפוחי האדמה מתרככים.הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
155 תגובות
כניסה
155 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














