מצרכים להכנת שניצל טופו ותירס
- 300 גרם טופו חתוך לקוביות
- חצי כוס (80 ג’) גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא נוזלים)
- שן שום כתושה
- כף וחצי שמן זית/קנולה
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות מלאות פירורי לחם
- כף קמח חומוס או קמח רגיל
- 3/4 כוס (130 ג’) גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא נוזלים)
- *פירורי לחם לציפוי (מומלץ מוזהבים)
איך מכינים שניצל טופו ותירס?
- מניחים במעבד מזון את קוביות הטופו, חצי כוס גרגירי תירס, שן שום, שמן ורוטב סויה. טוחנים עד לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים, פירורי לחם וקמח ומערבבים בעזרת כף עד לקבלת תערובת שניתן ליצור ממנה קציצות (אם התערובת רכה מידי או מתפרקת יש להוסיף עוד קצת פירורי לחם לפי הצורך).
- מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- משמנים בנדיבות נייר אפיה, יוצרים קציצות בקוטר של כ-5 ס”מ, מהדקים היטב בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה.
- אופים בתנור במשך 15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד ומשאירים כ-10 דקות נוספות, עד להזהבה. מוציאים ומניחים לשניצלים מעט להתקרר.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
רעיון לארוחה צמחונית מאוזנת:שניצל טופו ותירס הוא מנה צמחונית מצוינת שיכולה להשתלב עם תוספות עשירות בחלבון. להשלמת הארוחה, שקלו להכין חומוס ביתי טרי כתוספת צד מזינה. החומוס מוסיף חלבון, סיבים תזונתיים ושומנים בריאים, והופך את הארוחה למאוזנת יותר. חומוס מקופסת שימורים שלנו מוכן ב-10 דקות בלבד ומשתלב היטב עם טעמי השניצל.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
71 תגובות
כניסה
71 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

