מצרכים להכנת שניצל טבעוני
- 300 גרם טופו חתוך למלבנים דקים בעובי כחצי ס”מ ובגודל 3X6 ס”מ
- משרה לטופו:
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות סילאן
- חצי כף רוטב צ’ילי מתוק
- שן שום כתושה
- *פירורי לחם לציפוי
איך מכינים שניצל טבעוני?
- מערבבים בקערה את חומרי המרינדה (סויה, סילאן, צ’ילי מתוק ושום) ומוסיפים את הטופו. מערבבים היטב ומשרים לפחות ל-15 דקות (עדיף כמה שיותר).
- מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- משמנים בנדיבות נייר אפיה, מהדקים כל מלבן טופו בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה.
- אופים בתנור במשך 15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- הופכים בזהירות צד ומשאירים כ-10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד השניצל? לחצו כאן – תוספות לשניצל.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
74 תגובות
כניסה
74 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

