מצרכים להכנת שווארמה טבעונית
- 2 בצלים בינוניים חצויים חתוכים לחצאי עיגולים דקים
- 2 כפות שמן לטיגון
- 300 גרם טופו חתוך לרצועות קטנות (באורך 3 ס”מ, עובי חצי ס”מ)
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות דק
- 3-4 שיני שום כתושות
תיבול:
- חצי כפית כורכום, כפית כמון, 2/3 כפית מלח, רבע כפית שטוחה פלפל שחור.
- 2 כפות שמן זית
- 2-4 כפות מים (*לפי הצורך)
איך מכינים שווארמה טבעונית?
- מניחים את רצועות הטופו בקערית ומתבלים ב-2 כפות רוטב סויה. מניחים בצד.
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את רצועות הטופו ומטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב מידי פעם במשך 7-8 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות.
- מוסיפים שום כתוש ומערבבים 1-2 דקות. מתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כפות שמן זית וכמה כפות מים לפי הצורך (רק אם התבשיל יבש). טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם. מסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
89 תגובות
כניסה
89 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

