www.10dakot.co.il

רוטב רוזה

רוטב רוזה לפסטה (רוטב שמנת ועגבניות) מהיר וקל להכנה על בסיס רסק עגבניות.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול/אפייה

10 דקות

כשר מסוג

מצרכים

*הכמות מספיקה לחצי חבילה פסטה (250 ג’).
  • 2 שיני שום כתושות
  • מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול 15% (250 מ”ל)
  • 100 גרם רסק עגבניות + רבע כוס מים
  • 50-100 גרם גבינת פרמזן מגורדת לפי הטעם (אפשר להשתמש במוצרלה או גבינה צהובה מגורדת)
  • מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום במשך כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).
  2. מוסיפים את השמנת ומחממים על אש גבוהה עד שהיא מבעבעת.
  3. מערבבים רסק עגבניות עם רבע כוס מים ומוסיפים לשמנת. לאחר כדקה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים כחצי דקה נוספת.
*להכנת רוטב רוזה על בסיס עגבניות מרוסקות לחצו כאן- פסטה ברוטב רוזה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
266 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

266 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות