האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
50-100 גרם גבינת פרמזן מגורדת לפי הטעם (אפשר להשתמש במוצרלה או גבינה צהובה מגורדת)
מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום במשך כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).
מוסיפים את השמנת ומחממים על אש גבוהה עד שהיא מבעבעת.
מערבבים רסק עגבניות עם רבע כוס מים ומוסיפים לשמנת. לאחר כדקה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב וקבלת גוון ורוד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים כחצי דקה נוספת.
*להכנת רוטב רוזה על בסיס עגבניות מרוסקות לחצו כאן- פסטה ברוטב רוזה.