מצרכים להכנת רביולי ברוטב בשמל
- חבילת רביולי במילוי בטטה או גבינות (400 ג’)
- כוס גבינת מוצרלה מגורדת
- חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
- רוטב בשמל
- 50 גר’ חמאה
- כף גדושה קמח או קורנפלור
- כוס ורבע (300 מ”ל) חלב
- חצי כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- רבע כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
איך מכינים רביולי ברוטב בשמל?
הכנת רוטב בשמל:
- ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה. מוסיפים קמח ומערבבים בעזרת מטרפה (להבה נמוכה) עד לתערובת סמיכה ואחידה (אין להפסיק לערבב!)
- מוסיפים חלב, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומערבבים תוך כדי בחישה על אש בינונית (אין להפסיק לערבב!) במשך 1-2 דקות, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש.
הכנת הרביולי:
- ממלאים סיר במים, מוסיפים כפית שטוחה מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרביולי ומבשלים במשך 2-3 דקות, עד שהרביולי צפים. מסננים ומעבירים לתבנית.
- שופכים מעל הרביולי את רוטב הבשמל, מערבבים מעט ומפזרים מעל גבינת מוצרלה ופרמז’ן.
- -מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך 15 דקות, עד שהגבינה נמסה.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
25 תגובות
כניסה
25 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

