מצרכים להכנת מתכון לעוגת קרם שניט
- 400 גרם בצק עלים מרודד (שהופשר כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ’ החדר)
- 1 מיכל (250 ג’) שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 ג’)
- 1 כוס (240 מ”ל) חלב/ חלב קוקוס
לקישוט
אבקת סוכראיך מכינים מתכון לעוגת קרם שניט?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים דק ומחלקים ל-3 מלבנים שווים.
- מניחים את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ואופים במשך 40 דקות עד להזהבה ולאפיה מלאה. מוציאים ומצננים.הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
- מניחים על מגש עלה של בצק עלים אפוי. מעליו מורחים מחצית מכמות הקרם. מניחים מעל עלה נוסף ולוחצים מעט. מורחים את המחצית השנייה של הקרם וסוגרים מעל עם עלה נוסף. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.
- מאחסנים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת קרם שניט קרם שניט מתכון עוגה מבצק עלים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
163 תגובות
כניסה
163 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

















