זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 40 דקות
סוג: חלבי/פרווה
מצרכים:
400 גרם בצק עלים מרודד (שהופשר כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ' החדר)
1 מיכל (250 ג') שמנת מתוקה/ קצפת צמחית
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 ג')
1 כוס (240 מ"ל) חלב/ חלב קוקוס
לקישוט: אבקת סוכר
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות.
-פורשים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים דק ומחלקים ל-3 מלבנים שווים.
-מניחים את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מחוררים בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ואופים במשך 40 דקות עד להזהבה ולאפיה מלאה. מוציאים ומצננים.
-מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
-מניחים על מגש עלה של בצק עלים אפוי. מעליו מורחים מחצית מכמות הקרם. מניחים מעל עלה נוסף ולוחצים מעט. מורחים את המחצית השנייה של הקרם וסוגרים מעל עם עלה נוסף. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר.
-מאחסנים במקרר.
עוגת קרם שניט, קרם שניט מתכון, עוגה מבצק עלים
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
- כל התגובות (68)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות



















