www.10dakot.co.il

קציצות בורגול ובטטה

מתכון לקציצות בורגול ובטטה אפויות בתנור וטעימות במיוחד

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
קציצות בורגול ובטטה
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

35-40 דקות

מס׳ מנות

16 קציצות

כשר מסוג

מצרכים להכנת קציצות בורגול ובטטה

  • חצי כוס בורגול גס מושרה במים חמים לפחות כשעה ומסונן (אין צורך לבשל את הבורגול)
  • 1 בטטה בינונית מגורדת
  • בצל קטן מגורד
  • חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 1 כף שמן זית/קנולה
  • 1 ביצה גדולה (או 2 קטנות)
  • 5 כפות גדושות פירורי לחם

תיבול:

  • כפית מלאה מלח, פלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים קציצות בורגול ובטטה?

  1. מחממים תנור ל190 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
  2. מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.
  3. יוצרים קציצות בעזרת הידיים (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות) ומניחים על נייר האפיה המשומן.
  4. מרססים/מברישים את הקציצות במעט שמן ומכניסים לתנור במשך 25-30 דקות.
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
  5. הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
100 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

100 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות