מצרכים להכנת קציצות בורגול ובטטה
- חצי כוס בורגול גס מושרה במים חמים לפחות כשעה ומסונן (אין צורך לבשל את הבורגול)
- 1 בטטה בינונית מגורדת
- בצל קטן מגורד
- חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- 1 כף שמן זית/קנולה
- 1 ביצה גדולה (או 2 קטנות)
- 5 כפות גדושות פירורי לחם
תיבול:
- כפית מלאה מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים קציצות בורגול ובטטה?
- מחממים תנור ל190 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.
- יוצרים קציצות בעזרת הידיים (מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות) ומניחים על נייר האפיה המשומן.
- מרססים/מברישים את הקציצות במעט שמן ומכניסים לתנור במשך 25-30 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- הופכים צד ומשאירים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
100 תגובות
כניסה
100 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

