מצרכים להכנת קעריות פילו במילוי
- 6 דפי פילו
מלית טונה
- קופסת טונה מסוננת משמן, מלפפון חמוץ קטן קצוץ, רבע גמבה קצוצה, כף מיונז.
- מלית אבוקדו
- אבוקדו בשל מעוך עם מזלג, רבע גמבה קצוצה, ביצה קשה קצוצה (לא חובה), כפית מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- ראו בהערות רעיונות למילויים נוספים.
איך מכינים קעריות פילו במילוי?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס.
- מניחים דף פילו על משטח עבודה ומברישים אותו בשמן. שמים מעל דף פילו נוסף וגם אותו מברישים בשמן. שמים מעל דף שלישי וגם אותו מברישים בשמן.
- חותכים ל-9 ריבועים שווים וכל ריבוע מניחים בשקע (תבנית מאפינס) ומהדקים לתחתית ולדפנות (נוצרת צורה של סלסלה).
- מכניסים לתנור ואופים במשך 8-10 דקות עד להזהבה יפה.
- מוציאים מהתנור, מחלצים את הסלסלות מהתבנית ומניחים לקירור על רשת התנור.
- לפני ההגשה- ממלאים בטונה /או אבוקדו.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
רעיונות למילויים נוספים:
מלית חזה עוף כמו במתכון הזה- בורקס חזה עוףמלית בשר טחון כמו במתכון הזה- מאפה בשר טחוןמלית ירקות כמו במתכון הזה – אגרול טורטיהמלית פטריות כמו במתכון הזה – בצק פילו ממולא בפטריות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

