מצרכים להכנת קסדייה
- טורטיות (לפי הכמות שרוצים)
- רוטב פיצה/ קטשופ
- מוצרלה/גבינה צהובה מגורדת
תוספות לפי הטעם:
- פרוסות זיתים ירוקים/שחורים, פטריות פרוסות, גרגירי תירס וכו’
איך מכינים קסדייה?
- משמנים מחבת במעט שמן ומניחים עליה את הטורטיה (יש להשתמש במחבת בקוטר גדול יותר מהטורטיה).
- מורחים בחצי אחד של הטורטיה כף רוטב פיצה/קטשופ, מפזרים כ-2 כפות גבינה צהובה מגורדת ותוספות שאוהבים (יש להשאיר מרחק של כ1 ס”מ מהשוליים). מקפלים את הטורטיה לחצי ומהדקים את הקצוות עד כמה שניתן. מחממים על אש בינונית במשך כ-2 דקות. הופכים צד ומחממים כ-2 דקות נוספות.
- מעבירים לצלחת, חותכים באמצע ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
96 תגובות
כניסה
96 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

