מצרכים להכנת קינוח קדאיף וקרם גבינה
שערות קדאיף:
- 100 גרם אטריות קדאיף
- 50 גרם חמאה מומסת
קרם גבינה:
- 1 מיכל שמנת מתוקה/להקצפה (250 מ”ל)
- רבע כוס אבקת סוכר
- 3 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
- 200 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
- סירופ סוכר:
- חצי כוס מים
- רבע כוס סוכר
לקישוט (לא חובה):
- פירות יער קפואים
איך מכינים קינוח קדאיף וקרם גבינה?
שערות קדאיף:
- מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה ומפרידים את השערות תוך כדי בעזרת האצבעות. מניחים בתחתית תבנית מאפינס ומהדקים (ממלאים 10 שקעים).
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ- 15 דקות עד שהאטריות מזהיבות מעט ומוציאים מהתנור.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
קרם וניל:
- מקציפים במיקסר את השמנת עם אבקת הסוכר במשך כחצי דקה. מוסיפים פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול עד לאיחוד החומרים.
סירופ סוכר:
- מחממים על הגז את הסוכר והמים ומערבבים עד שהסוכר נמס. מבשלים במשך כ-7 דקות ומסירים מהאש.
- מוציאים את תחתיות הקדאיף מהתבנית ומניחים בצלחת. יוצקים כף מסירופ הסוכר מעל כל תחתית. שמים את קרם הגבינה בשקית זילוף (או שקית אוכל שגזרנו לה את הקצה) ומזלפים את הקרם.
- שומרים בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה מומלץ להוסיף פירות יער קפואים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

