מצרכים להכנת קינוח גבינה וריבת חלב
- 5-6 ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- כף גדושה סוכר
- רבע כוס (60 מ”ל) חלב קר
- 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות גבינה לבנה
- 3 כפות ריבת חלב + 2 כפות חלב
איך מכינים קינוח גבינה וריבת חלב?
- מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם סוכר במשך כחצי דקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה). מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול.
- מערבבים בקערית נפרדת 3 כפות ריבת חלב עם 2 כפות חלב עד לתערובת נוזלית.
הרכבת המנה:
- מניחים בתחתית כל כוס כמות של כף מפירורי הביסקוויטים. מעל- מזליפים מתערובת קרם הגבינה (ניתן להשתמש בשקית זילוף או בשקית אוכל רגילה ולגזור את הפינה). מעל- שמים כפית מתערובת ריבת החלב. מעל – מזליפים מתערובת קרם הגבינה. מעל – שמים כפית מתערובת ריבת החלב.
- -מכסים או עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
112 תגובות
כניסה
112 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

