מצרכים להכנת קינוח ביסקוויטים אישי (פרווה)
- 200 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים (*לרגישים לגלוטן: להשתמש בחבילת ביסקוויט ללא גלוטן של אסם).
- 2 מיכלי קצפת צמחית (סה”כ 500 גרם)
- 1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
- 1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (ניתן במקום להשתמש ב-2 כפות שטוחות של אבקת קקאו+ 3 כפות אינסטנט פודינג וניל + כף אבקת סוכר)
- סירופ שוקולד פרווה
לקישוט:
- שוקולד מריר מגורד (לא חובה)
איך מכינים קינוח ביסקוויטים אישי (פרווה)?
- מקציפים בשתי קערות נפרדות: בקערה אחת קצפת עם אינסטנט פודינג וניל, ובקערה שנייה קצפת עם אינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת קצפות יציבות.
- מניחים שכבה של פירורי ביסקוויטים בתחתית הגביע ומזליפים מעל מעט סירופ שוקולד.
- יוצקים שכבה של קצפת כהה (שוקולד).
- מניחים שכבה נוספת של פירורי ביסקוויטים.
- יוצקים שכבה של קצפת בהירה (וניל)
- מפזרים מעל שוקולד מריר מגורד.
- מכניסים להקפאה ל-3 שעות לפחות. מומלץ להוציא רבע שעה לפני הגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
100 תגובות
כניסה
100 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

