מצרכים להכנת קינואה עם פלפל ותירס
- כוס קינואה (200 גרם) שטופה היטב ומסוננת
- בצל בינוני קצוץ
- פלפל אדום (גמבה) קצוץ (*אפשר לשלב חצי פלפל צהוב/כתום)
- חצי עגבניה קצוצה
- חצי כוס תירס מקופסת שימורים (מסונן מנוזלים)
- שליש כוס עלי שמיר קצוצים דק
- 2 כוסות מים רותחים
תיבול:
- חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים קינואה עם פלפל ותירס?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים פלפל ועגבניה, ממליחים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-8 דקות (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים תירס, קינואה, ועלי שמיר ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
52 תגובות
כניסה
52 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

