מערבבים בקערה (בעזרת כף או מטרפה) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ ומערבבים. מוסיפים את הקמח התופח והקקאו ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
יוצקים את התערובת לתבניות משומנות עד גובה 3/4 מהשקע ואופים בתנור במשך כ-15 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
מוציאים את הקאפקייקס מהתנור ומניחים להם להתקרר לגמרי.
לאחר שהקאפקייקס התקררו, יוצרים בעזרת סכין בור בחלק העליון של כל מאפינס. ממלאים בסוכריות עדשים, קליק וכל ממתק שרוצים :-)
*ניתן לעטוף את הקאפקייקס בנייר צלופן ולשים במשלוח מנות.