מצרכים להכנת פשטידת אטריות ובשר טחון
תבנית פיירקס או אלומניום חד פעמית בגודל 20X29
שכבת הבשר:
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- 5 כפות גדושות רסק עגבניות
- עגבנייה קטנה מגורדת או 2 כפות גדושות עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
- 1 כוס מים רותחים
תיבול:
- כפית סילאן (או סוכר), חצי כפית אבקת קינמון (לא חובה), חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
שכבת האטריות:
- 400 גרם אטריות רחבות מבושלות
- 2 ביצים
- 1 כף שמן זית
- רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פשטידת אטריות ובשר טחון?
- שכבת הבשר: מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש ואת הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד שמתבשל ומשנה צבעו. מוסיפים את שאר החומרים ומתבלים. מערבבים במשך 3-4 דקות ומסירים מהאש.
- שכבת האטריות: מערבבים בקערה את האטריות, הביצים, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- משטחים בתבנית מחצית מכמות האטריות. יוצקים מעל את תערובת הבשר ומעל משטחים את יתרת האטריות.
- מכניסים למרכז התנור למשך 20-30 דקות עד ששכבת האטריות העליונה מזהיבה.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פשטידת אטריות ובשר פשטידת בשר טחון
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
184 תגובות
כניסה
184 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

