מצרכים להכנת פרגיות בטריאקי וקשיו
- 500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות גדולות
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- 1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
- 1/2 פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות דקות
- 1/2 סלסלת פטריות חתוכות לחצי
- 3-4 תירס גמדי חתוך (לא חובה)
- 4 גבעולי בצל ירוק חתוך
- 3/4 כוס אגוזי קשיו (מומלץ קלויים)
תיבול:
- 6 כפות רוטב טריאקי, 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק, 1/3 כוס מים רותחים, מלח, פלפל גרוס גס
איך מכינים פרגיות בטריאקי וקשיו?
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד (עד שצבע הבשר מבחוץ הופך ללבן אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת בלי הנוזלים.
- מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים, הפטריות והתירס הגמדי. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
70 תגובות
כניסה
70 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

