זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
65 דקות
מס׳ מנות
4-5 מנות
מצרכים להכנת פרגיות בסילאן וסויה
- 800 גרם פרגיות חתוכות לנתחים קטנים/בינוניים
- 2 בצלים בינוניים קצוצים גס
- 2 גזרים גדולים קלופים פרוסים לעיגולים
- 2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות לקוביות
- 2 תפוח אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
- 8 משמשים מיובשים (ניתן לוותר)
- רבע כוס מים
- רוטב לפרגיות: 8 כפות סילאן, 4 כפות רוטב סויה, 4 כפות צ’ילי מתוק, קמצוץ מלח
איך מכינים פרגיות בסילאן וסויה?
- מחממים סיר רחב עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים גזר, בטטה, תפוח אדמה ומשמשים מיובשים ומתבלים בסילאן, סויה, צ’ילי מתוק וקמצוץ מלח. מוזגים רבע כוס מים ומערבבים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כשעה, עד שהירקות מתרככים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולערבב ולבדוק שהתבשיל לא יתייבש. במידה וכן, יש להוסיף מים.
הפעל טיימר (60 דק’)+טיימר פועל
*מומלץ להגיש עם אורז לבן.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
92 תגובות
כניסה
92 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

